Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. Коротше кажучи, у Зелі з вишиванками не складається

20240506_134156.jpg

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Пару днів тому бачив інтерв'ю Савельєва, не з окопів, а з глибокотилового Львова, Постаршав і дуже змінений у Савельєва імідж.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Тільки і ДБР, і суди послали позови щодо Порошенка слідом за руським кораблем. Подивимось, що буде з позовами проти Зелупи. Чи Зелупа втече, як вважаєте?

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Тупий і ще тупіший...Мих, так і де ж сцила до моїх слів, як ви кажете, що Зеленьский ніколи не звільніть Залужного??? Нема??

Ви наводите мої слова про те, що Зеленському некорисно для рейтингу звільнять генерала - так що? Некорисно, тобто ніяка заздрість до рейтингу не може бути причиною звільнення. Причиною звільнення! Зрозуміло, глупота?
    І ще що МО про звільнення нічого не каже на той момент - так і не казало.
    Тобто ви збрехали, знайшли не те, що треба, і морочите голову, ще це я , виявляється, брехала.
    Так. давайте спочатку: де мої слова про те, що НІКОЛИ НЕ ЗВІЛЬНЯТЬ ЗАЛУЖНОГО, брехун? Я чекаю.
    Хомчин теж нещодавно підозрілі слова Генсека НАТО ляпнув, і так і досі нема сцили, мовчить як риба, бо Генсек такого не говорив.
    Ви бездарні брехуни, ні на що не гідні. Хіба що гідні свого шефа - клінічного брехуна та великого піарщика.
    Розглядайте ото сорочки на президентові - саме для вас посильна справа. :)))

Last edited: May 6, 2024
  5. Silver bullet

Майори, у Порошка величезні проблеми. І ніхто позови нікуди не послав)

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Не буду вам заважати жити у свому "маня-мірку". Хочу подивитись, як сувора реальність смачно "приложить" вас.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

:smoke: То трудно ся називає. Рівень Безуглої - Третьякової. Не ображайтеся, ви їх обрали.:sarcastic_hand:

8. Silver bullet

Мих, як всереться, відповідає дурними смайликами.
    Хоч ображайтеся, хоч ні.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що, про сорочку, що на Зеленському, балакають наші чистостерильні порохоботи?
    Я, можливо, пропустив, але я щось не пам'ятаю, щоб вони так сильно пісяли окропом, коли побачили фото кацапки Марини в вишиванці.
    Колись Хомчин писав що хороша кацапка - це мертва кацапка. А тут раптом деменція.
    Я нагадаю, якщо хто забув.
    Наполовину кацапська сімейка протягом багатьох десятиліть намагається простелити Україну під Росію, але упороті порохоботи цього впритул не бачать. І молодший Порошенко лізе на кацапщину дружину шукати...
    Одним словом, "своє лайно не смердить".

У Марини яскраво виражене мокшанське обличчя.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Bombus

Bombus Well-Known Member

https://t.me/censor_net/49921?single

⚡️⚡️⚡️ Готували вбивство Зеленського: СБУ затримала двох полковників Управління держохорони

СБУ провела унікальну спецоперацію з викриття мережі агентів 5-ї служби фсб рф, яка готувала вбивство Президента України та топових силовиків. До складу мережі входили двоє полковників Управління держохорони.

Так, агенти фсб шукали виконавців серед військових, наближених до охорони Президента, котрі б могли взяти Главу держави в заручники, а згодом його вбити.

Також серед планів мережі – ліквідувати Голову СБУ Малюка та інших силовиків, зокрема, керівника ГУР Буданова. СБУ спрацювала на випередження.

«Про нашу спецоперацію знало обмежене коло осіб, а її хід я контролював особисто. Теракт, який мав стати подарунком путіну до інаугурації, насправді став провалом російської спецслужби», — сказав Голова СБУ Василь Малюк.

Спецоперація СБУ довела, що фсб є терористичною організацією. Адже ліквідації керівницва України планували співробітники 9-го управління департаменту оперативної інформації 5-ї служби. Всі вони встановлені. Це —Максим Мішустін, Дмитро Перлін та Олексій Корнєв.

@censor_net| Ми у Facebook, Instagram, Twitter, Tik-Tok, SL8

• Інформативно Інформативно x 2
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чоло неарійське, чи як? Чи ніс не такий?

продовжуй...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

100500 раз. Це вже не смішно.

15. Silver bullet

Марина не знаю хто там щодо коріння, але вона тут на фото як завжди затьмарює нещире табло сивочолого) всі дивляться на жінку з медовим волоссям, а той, що справа - той побоку)

16. Silver bullet

Одне прізвище якось нагадує їхнього прем'єра..Невже родич?
    Сволота орківська - не можуть чесно ні воювати, ні дипломатічні питання вирішувати, ні торгувати...без брехні, підлоти, вбивств, крадіжок в них нічого не виходить.
    Але сусідів не вибирають, кого вже Бог дав...

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знову співпадіння, бушувала, харкала жовчю, обзивала Зеленського, обговорювала його вишиванку пропагандистка вітязева.
    Скільки спільного і скільки спільних ворогів.

18. Це ти про Булю?!!
    Що за срач серед зедротів почався?
    Що я пропустив?

19. Silver bullet

Ее у нас заочно приговорили к 11 годам лишения свободы..это ж птичка из Украины -пропагандистка рашаТВ.

20. Silver bullet

Я ж і кажу, що нашя трійця гнідих - з того ж самого гнізда пташки, що і ці вітязєви. Підкацапники.
    Ті сами наративи, бо вони троє- гудманівські поплічники, тільки користуються мовою чи перекладають кожного разу, хто їх знає, сук...

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)