Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. Як щось може дійти до довбойоба, якщо він довбойоб

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от Лукашенко ліг під Пуйла, як і Янукович.
    Але Лукашенко не втік, покірно здавши країну.
    Янукович не зміг втримати владу, хоч ліг під Пуйла.

Зеленський готовий був здати країну як ДО вторгнення, так і ПІСЛЯ.
    Але брак політичного досвіду, мудрості, недостатньої влади зіграли з ним злий жарт.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Мій френд Andriy Logaza сказав гарну фразу: «Чим більше читаю коментарі, тим більше утверджуюся в думці, що українці - це найхоробріша і в той же час, найневдячніша нація в світі». І читаючи ті ж самі коментарі купи фахівців у військовій допомозі, із ним важко не погодитись.

Але спочатку мій найулюбленіший анекдот!

«Озеро. Лебеді розминають крила.
    Красунчик-лебідь стоїть в позі культуриста, розтягуючи кожне сухожилля, граючи м'язами.
    До нього підходить маленька сіра качечка, дивиться на лебедя зморщується і починає скаржитися, писклявим тремтячим голосом,

- Коне-е-е-е-е-е-ечно... Напевно, ви полетите на південь?

Лебідь відповідає басом, красиво вигинаючи спину:

- Ну, так, на південь. Так. Там же тепло.
    - Коне-е-е-е-е-ечно... А я ту-у-у-ут залишуся... Замерза-а-а-а-а-атиииии... - продовжує скиглити качечка
    - Так полетіли з нами… на південь. Так! - Відповідає лебідь і тягне ногу граючи м'язами.
    - Коне-е-е-е-е-е-е-е-е... У вас крила во-о-о-о-о-о-о-о... А у мене ма-а-а-а-аленькі, я впаду, розб'юся і помру-у-у-у-у-у! - Качка не припиняє скаржитись на життя.
    - Так ми тебе, того. Підтримаємо, так. Повітряні потоки, розумієш?
    - Коне-е-е-е-е-е-ечно... А по дорозі я зголоднію, знесилюся, і помру-у-у-у-у...
    - Ну, так будемо ловити жуків. Так. Соковиті так жуки. Дуууууже смачні! - Відповідає качці лебідь.
    - Коне-е-е-е-е-е-ечно... Жуки великі, у вас клю-ю-ю-ю-юви он які величезні, а у мене ма-а-а-а-а-ленький, я не зможу проковтнути.. Подавлюсь та помру. - Хникає качка.

Лебідь (хрустко розминає величезні крила):

- Так ми їх тобі. Розжуємо, так. Ти будеш їсти, не хвилюйся. - Лебідь розправив величезні та сильні крила.
    - Коне-е-е-е-е-е-ечно... - Знов затягнула качка.

Лебідь… уважно дивлячись на качку,

- Так. Нах$й.

Нікого ця качечка не нагадує? Таке враження, що у деяких українців, які почали волати про те, що більшість з 60 мільярдів залишиться в США і це прям зрада зрадна, вдома немає дзеркала. Я зараз не буду про елементарне, себто про те, що сказали у Вашингтоні. А саме… Україні не дають банківський чек із вказаною сумою. Дають у тому числі зброю та боєприпаси. Зараз. Тобто із своїх запасів. І відповідно, щоби ті запаси потім відновити, все це необхідно виробити на американських заводах. І за виробництво буде сплачено ціма грошами. От які ж підступні амеріканці, да? Я навіть не буду нагадувати що зробили на фронті РСЗО «Хаймарс», які були надані підступними американцями в 2022 році.

Я трохи про інше.

Хтось в коментарях прибіг та вкинув інфу про те, що США начебто забрали у нас ядерну зброю. Угу, лише США підписували Будапештський меморандум? Окей… Ми віддали свій ядерний потенціал і що почали робити? Одразу готуватись до війни із росією? Ні? Ну може почали це робити наступного місяця? Теж ні? Хм! Дивно… Ну американці зрозуміло, вони ж підступні! Але мииииии… Ми же обрані долею. Завжди думаємо наперед. На роки, десятиріччя. Значит вже наступного року після підписання будапештського меморандуму, почали ретельно готуватись до подій 2014 року. Теж ні? Та бути такого не може. Точно, це США нам заборонили. До бабці не ходити. (Порівняйте кількісний та якісний стан ЗСУ у 1991 році та на початку 2014 і подумайте, якщо є чим).

Напевне це США змусило мільйони українців двічі проголосувати дупою у 2019 році? Ну вони, більше нема кому. І ті ж самі американці заборонили новій владі в період з 2019 по 2022 рік виготовляти САУ «Богдана» та комплекс «Нептун». І ці ж самі американці майже зупинили виробництво Павлоградського хімічного заводу. Вони ж, амеріканці не волали що скажені з весни 2021 року про велику війну яка насувається, а відправили двох най най най… полководців, фактично Фемістоклів Цезаревічей сучасності, тобто Вову та Андрюшу в Буковель жерти водку, замість того, аби терміново готувати країну до 24 лютого? Ну і вішенка на тортик… Нагадати поставки надсучасної зброї від США вже влітку 2022 року і як це допомогло ЗСУ, чи не треба? І якщо би Банкова менше лізла в діла армійські, то хто зна, як би зараз виглядала лінія фронту…

Запамʼятайте раз і назавжди. В усіх наших проблемах, винні ми самі! Ми і ніхто інше! А нашім союзникам, я лише можу сказати «ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ», за те, що не кинули Україну на призволяще. За те, що продовжуєте нас підтримати. За те, що попри все, вірите в нас…
    Олексій Петров

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Колись їздив у Білорусь, теоретично і Лукашенко міг би повторити долю Януковича, але, ймовірніше у певний час повторить долю Чаушеску чи Каддафі, зараз багато хто Лукашенка боїться ( вся країна напічкана шпіонами, якщо в черзі на полікліклініці говорити про політику і критикувати владу, на другий день викличуть на допит в КДБ ) і багато кого така влада влаштовує, про протести ніхто не думає.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

2019 рік. Квітень.

8. З 5 РОКОВИНАМИ

FB_IMG_1713757276394.jpg

9. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

10. "Я розповім Вам про Україну своєї мрії.

Україну, де стріляють лише салюти на весіллях та днях народження.

Україну, де відкрити бізнес можна за годину, отримати закордонний паспорт — за 15 хвилин, а проголосувати на виборах – за одну секунду, в Інтернеті.

Де немає оголошень «Робота в Польщі». А в Польщі є оголошення «Робота в Україні».

Де в молодої сім’ї є один клопіт — обрати квартиру в місті чи заміський будинок.

Де лікарі та вчителі отримують реальну заробітну плату, а корупціонери — реальні строки.

Де недоторканими є Карпатські ліси, а не депутати.

Де бабця отримує гідну пенсію, а не інфаркт від рахунку за комуналку.

Де підставою призначення на посаду є розум, освіта, талант і совість, а не те, що разом хрестили дітей.

Де дороги є, а дурнів — немає.

Це — Україна реальної та здійсненної мрії. Україна найближчого майбутнього.

Україна, в яку повертаються".

Передвиборча програма кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського. Хороша була програма )))

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Фрагмент виступу Зеленського про терор в Крокусі і керівника терористів. Народною мовою.

View: https://youtu.be/s3GveRgCE4Y?t=1070

• Подобається Подобається x 1
  12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У Зеленського чудова англійська, американська вимова.
    Які там порохопридурки колись казали, що Зеленський може говорити лише по папірцях, написаних Єрмаком?

View: https://youtu.be/rKN5mNZH9aw

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Як вони самі по папірцях з туалету Пороха працюють, то вважають, що і інші такі ж. А неприємність для порохосекти в тому, що завдяки молодому віку Зеленський швидко навчився всьому, що треба президенту. А характер в нього був!. Крім того медійність - корисна штука на цій посаді.
    А те, що життя покидало ПП по списку Форбс - ніякого позитивного впливу на президентство не мало, навпаки.

14. Станом на літо минулого року КОШ оцінював потреби для звільнення нашого Півдня у 380 тисяч мобілізованих. Їх потрібно було мобілізувати до жовтня минулого року коли стало зрозуміло що Контрнаступ провалився. Станом на листопад КОШ США оцінював потребу у мобілізованих вже у 500 тисяч. Ту саму кількість вимагали мобілізувати Залужний та Шаптала.
    Зеленський - "Нам не потрібна мобілізація півмільйона - потрібно набагато менше", Складаємо загальну картину.

Орки зібрали майже мільйонну армію в Україні, а ми у той час коли вони пруть.... відміняємо призов, війська з передовій відводимо на відпочинок, тих, хто воює з початку війни відправляємо на дембель. Так? Державники, сцука. І оці мерзенні потвори які з кожної праски волають про Перемогу роблять усе можливе для її НЕЗДОБУТТЯ" Президент хвилюється про свій рейтинг і спочатку взагалі відмовляється призивати потрібну для звільнення Півдня кількість військовослужбовців, потім, через півроку, все ж вирішує "щось робити", але цього "щось" аж ніяк не вистачить для здобуття цілей які він анонсує українцям.

Тепер, "ВІнІмание, вапрІс"! - Хто з згодом буде відповідати нації - чому всі слова виявилися брехнею та лицемірством, справи - саботажем та зрадою нашим Національним інтересам та чому не звільнено Південь? Президент буде брехати що винні американці бо чи запізно зброю дали, чи замало - байдуже. По Винні будуть усі, окрім насправді винних у тому, що згодом може статися. І одна зараз надія на те. що Зеленського таки дотиснуть американці. Вони чітко сказали, і це вже вийшло на загал. що не довіряють нашому ГШ та вищому військовому керівництву у плані підготовки ти планування військових операцій, і тому надсилають в Україну своїх спеціалістів у цій галузі. Ну а Зеленський зараз "зуб дає" Байдену що "то я на людях такий
    добрий, але насправді ми назбираємо потрібні півмільйони. мобіків, але не одразу". Виконає він свою обіцянку?: Не знаю, не певен. І ніхто не знає.

15. БОРОТЬБА ЗА 10 МІЛЬЙОНІВ

Розмова з прихильником Зеленського. Раніше: Зеленський не втік! Порошенко би все здав! - ...!

Нині: Зеленський не втік! - А ти вже мобілізований до ЗСУ? - Я обмежено придатний! - Тепер нема обмежено придатних - так постановила монобільшість Зеленського. Але ж ти любиш Зеленського! - ...!

Неуміння мислити стратегічно зіграло з командою Зеленського злий жарт. Рейтинг Зеленського тепер приречений на обвал. Ім'я жарту - мобілізація!

Видання "Тексти" видало статтю "Хайп, а не мобілізація", де навела кілька дуже цікавих фактів. Не заперечуючи факти, я дещо не згоден з висновками. І от чому.

Я вважаю що заборона видавати документи в іноземних консульствах (цілковито незаконна, я про це писав відверто) це не хайп на темі. Це агонія. Це спроба з останнхі сил втримати ситуацію під контролем. Бо влада з рук Зеленського упливає неспішно, але наполегливо. Отже.

Для початку зауважу. Війна для Зеленського це проблема. Бо українці дуже гарно пам'ятають травневі шашлики, камлання ніби США та Британія попередженнями про вторгнення Росії підривають економіку України, тощо. Наразі в Україні до біса людей які втратили майно, рідних та мають на руках скалічених дітей та родичів - і чимало їх у Києві. В столиці. Наразі всі ці люди мовчать. Але хай тільки почнеться передвиборча кампанія - ЗЕкоманді пригадають зразу все.

Зеленський має тільки одне рішення проблеми війни - перемога, при чому перемога малою кров'ю. Бо війна, для якої буде треба мобілізувати зусілля всього суспільства відбудеться настільки болісно, що суспільсво знову таки запитає - а хто ж довів до життя такого?

Саме тому Зеленський намагається піаритися скрізь де можна. Проте, теми його піару лопаються одна за одною. Зеленський, як казав його фан-клуб, "гасав по всьому свтіту добуваючи зброю" - тепер про це воліють не згадувати. Бо обчевидно, скільки б ЗЕ не гасав, а зброю нам дають виключно залежно від настроїв політиків Європи і США. Зеленський виключно задля піару звільнив всіх українських воєнкомів... Далі відомо.

"Тексти" повідомили, що про необхідність мобілізації, аби дати можливість бойовим бригадам виходити на ротації (моя рідна 72-а не була на ротації від дня вторгнення) заговорив ще генерал Залужний в часи коли був головкомом. Очевидно, тоді все можна було зробити набагато менш болісно. Проте.

І отут ми добираємося до суті. Зеленському за всяку ціну треба зберегти свій електорат. В ОПУ чудово розуміють, що за Зеленського голосували переважно особи які захищати Україну в складі Збройних сил не бажають ні за яких умов. Ба-більше. В ОПУ чудово знають як до чинної влади ставиться переважна маса фронтовиків - а ставиться паршиво, в т ч й ті, хто ніяк не є прихильниками Порошенка.

Очевидно, Зеленському треба зберегти від мобілізації ту частину свого електорату, яка все ще перебуває в тилу.

А тепер цифри. Я співпрацював колись з "Текстами" і фактажу наведеному ними довіряю цілковито. За "Текстами" в Україні 10,5 мільйонів чоловіків призивного віку, з яких мобілізації підлягає 4,9 мільйони. От за них і йде боротьба. В ОПУ знають, що на наступних виборах їм явно доведеться проистояти умовній "партії ветеранів". Вони точно будуть оперувати тезами: "Та вони ж мілітаристи! Вони вас хотіли всіх мобілізувати - а ми врятували!"

От тому з ЗСУ не демобілізують навіть хворих і контужених. От тому зелені спробували утискати осіб що виїхали - вони всерйоз розраховували, що західні уряди почнуть тих осіб депортовувати як злочинців. А цього не буде, як вже відомо.

ЗЕкоманду цікавить не війна, її цікавить аби лишитися владою. Нині ЗЕкоманда впритул підійшла до необхідності примусово призивати власних прибічників.

І знаєте в чому іронія? ЗЕкоманда більше не має вибору. Бо якщо мобілізація не дасть ЗСУ поповнення, будуть проблеми на фронті. А їх на одних тільки лише ухилянтів не спишеш.

Читачі! Не сперечайтеся із ЗЕприбічниками - гарний Зеленський чи поганий. Просто питайте - вони готові до мобілізації? Бо - буде.
    https://www.facebook.com/share/TEyNxzvykbanMYUX/

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

"сам документ они публиковать не стали, но проанализировав, пришли к выводу, что это полная капитуляция"
    :pardon:

неясно, що тут коментувати...
    експерт Жданов разом з Михом захищали Україну... Волл Стріт джорнел постачав їм зброю...

усе було чудово...
    а тим часом Арахамія за їхньою спиною вирішив домовитися з окупантами :facepalm:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Арахамія представляв українську сторону. А цю групу сформував Зеленський.

Дякуємо Борису Джонсону, що переконав наших зрадників не йти на це.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви краще похваліть Зеленського за зняття Залужного і одночасно похваліться успіхами на фронті при Сирському. Знову здано два-три села.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, оксфорський акцент.:))):))):)))

а де твій аватар? :)