Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені би було пофіг що би думав Володимир. Жодна людина не може сама собі продовжувати повноваження, або комусь, не дотримуючись Конституції.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це не приниження в контексті, коли розмова йде про Кличка?

А ось це розумно, нє:

Що це ? Підготовка до здачі?

• Смішно Смішно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  3. ashim

ashim Well-Known Member

Я не дуже гарно думаю про киян. Однак, вряд чи вони дадуть ще один шанс комусь iз Кличкiв.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

То Ваша особиста оцінка ситуації. Є висновки компетентних органів, де сказано, законно чи незаконно Президент України залишається на своєму посту до закінчення воєнного стану?
    А то Ви для підтвердження своєї правоти малюєте картинки з Безуглою, з мамонтами, з Володимиром Кличком і викладаєте тут.
    Чи то не Ви малюєте?
    А у Володимира Кличка хай би голова боліла за щось інше. Наприклад, за те, що тільки в Києві (і більш в жодному місті України) Віталій Кличко суміщує дві посади - законодавчої міської влади і виконавчої міської влади. В усіх інших містах
    Наберіть у Гуглі "конфлікт Зеленського і Кличка", а тоді чесно скажіть, чи є Володимир Кличко об'єктивним стосовно Зеленського, чи "Брат за брата"?
    https://www.google.com.ua/search?q=...yLjMuMy41LjQuMy40oAeKoAE&sclient=gws-wiz#ip=1
    https://www.google.com.ua/search?q=...DDAuMy4xNS40LjgtMaAHhuMB&sclient=gws-wiz-serp

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Але якби в нас був такий Путін, я б за нього голосувала. Він робить для росії добре".
    "Він діє в інтересах своєї країни. Щоб кожен президент так свою країну захищав. Ось натурально",

• Подобається Подобається x 1
  6. medwedo berlogsoni

Миху, де Ви берете стільки часу, щоб усе це малювати?
    Чи це Вам, безголовому, хтось присилає? А Ви сюди викладаєте? Не думаючи про те, наскільки Ви - людина уже в літах виглядаєте смішно.
    Яке це має відношення до думки зацікавленої особи - Володимира Кличка? Який тягне руку за свого брата Віталія?
    І, ческо кажучи, от такі аршинні літери, якими Ви засераєте людям екрани - це свинство. Справжнє свинство.
    Не думайте, що чим більші букви, тим більше переконливо. Не будьте дитиною, яка метровими буквами пише на паркані погане слово, і думає, що чинить розумно. Дорослішайте вже, нарешті.

7. MayorMayor

Невже дадуть шанс Безмозглій?

8. ЗЕбілка Верещук встигла евакуювати мешканців Сумщини?
    Що з Рижівкою?
    22 села області під постійним вогнем!
    Ви не почуєте від ЗЕ про геноцид регіону, бо Зеленський "перезавантажив та пришвидшив" командування, він НЕлох.
    20240318_074810.png

9. ashim

ashim Well-Known Member

Не згоден. От у мене все красиво, нiяких букв нема. Це ж просто!

10. MayorMayor

То стріляй асфальтом, бидло кривороге. Або шашликами.

• Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

@Мих - у, скажіть, будь ласка, а Іван Сімочкін - це той російський фотограф?

Иван Симочкин
    Викиреальность
    https://wikireality.ru › wiki

·Перекласти цю сторінку
    7 черв. 2019 р. — В проекте с 26 февраля 2009. Родился в Херсоне (Украина), но в настоящее время проживает в Москве. За всё время участия написал 4 статьи. ... В ...

Для Вас така важлива думка російських фотографів, безуглих, кличків чи колективна думка Верховної Раду України і Президента П.Порошенка, втілена в Законі, який пройшов свого часу усі інстанції законотворчості, через усі комітети, парламентські обговорення і аж до особистого підпису під цим Законом Президента П.Порошенка?
    Нагадаю, якщо забули:

Закон 389 перша редакція.png

Прочитали обведене червоним? Зрозуміли, що там написано законно обраною Верховною Радою і скріплено підписом особисто ПрезиПорошенком?
    Які можуть бути претензії до нині діючого під час воєнного стану Президента?

Я Вас на сьогодні знову відправлю в ігнор, бо не маю бажання читати не Ваші особисті думки, а думки мамонтів, кличків, безуглих, симочкіних, які Ви тут викладаєте, а простіше кажучи - займаєтеся дурницями, хоча і є уже досить літньою людиною.

12. Живе в Херсоні. Навіть зараз.

І це набагато краще віслюкового серіалу:

Втомлені війною
    Привітав з нр
    Зе+1
    Стадіон
    Обрали
    Мир в очах
    Розведення
    Журавель
    Баканов,
    Рятує вагнерів
    Свобода Цемаху
    Розмінування
    Росіяни теж люди
    Пендоси нагнітають
    Шашлик
    Буча, Маріуполь,
    ЗАЄС
    Каховка
    Яйця по 17
    Контрнаступ
    Бахмут
    500 тис,
    Авдіївка,
    Вся власть ОП
    Велике рекетирництво

13. ashim

ashim Well-Known Member

А що станеться завтра? З'являться власні думки?:facepalm:

14. MayorMayor

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

Про завтра (у буквальному розумінні) мова не йде. Я інколи розігноровую тих, хто в ігнорі, раз на кілька днів - звичайна людська цікавість, а що ж вони пишуть на деякі теми?
    І інколи не можу втриматися, щоб не тикнути їх носами в очевидні речі та подивитися, як вони викручуватимуться.
    Як у випадку із Законом про правовий режим військового стану, написаний командою Порошенка для Порошенка.
    Адже спочатку маріонетки Порошенка під керівництвом порошенківської маріонетки Гройсмана (тоді Головою ВР ще був земляк Порошенка Гройсман) ухвалюють цей закон, а потім Порошенко дурною провокацією в Керченській протоці намагається ввести військовий стан, щоб потім, згідно цього ж таки закону (див. Статтю 11) залишатися Президентом України до скасування цього військового стану.

Те, що такий закон потрібен, нардепи зрозуміли, а те, що Порошенко примітивними маніпуляціями хоче запровадити військовий стан і залишитися президентом, розкусили і військовий стан не запровадили, точніше, запровадили лише на 30 днів. Аккурат перед початком виборчої кампанії. Ми не знаєемо, хто "підказав" Порошенку, що не можна відсувати початок виборчої кампанії під надуманим приводом, провокованим самим же Порошенком. Факт лише той, що Порошенко "дав задню".

Тепер цей закон дістався як керівництво до дії Зеленському, який у той час коли ухвалювали і підписуали цей закон, грав на сцені (нв роялі).

Закон є, він дійсний, він ніким не опротестований юридично і не відмінений, тому Зеленський зобов"язаний згідно цього закону перебувати на посаді Президента аж до закінчення чи скасування військового стану. Як, між іншим і нинішній склад Верховної Ради.
    А потім, коли військовий стан буде припинений (рашистів виженуть з території України), будуть призначені (в чітко означені строки) вибори Президента, і Зеленський передасть булаву уже новому обранцю народу (а, можливо, що і самому собі),

І не те, щоб я сподівався на те, що порохоботи порозумнішають, просто я в Ютьюбі почув, що зараз Азаров і Царьов розганяють тему нелегітимності Зеленського, і стало просто цікаво - підгавкують порохоботи зрадникам України Царьову і Азарову, чи ні
    От і все.

Зараз на мене посипляться всякі фотожаби, шашлики, сємнадцать мгновеній яєць, патрушеви в оманах, чонгари, єрмаки, мамонти тощо, тому я того всього читати не збираюся.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. medwedo berlogsoni

@VasMT, оте з розмінуванням Азовського моря не просто безграмотно. То - тролінг, який Мих сприйняв за чисту монету.

Якщо уявити собі, що хтось дивиться картину "Іван Грозний і син його Іван", під якою написано "Іван Грозний убиває свого сина за двійки" і сприймає це серйозно і буквально, то ота картина із Зеленським та біноклем - саме із цієї опери. Мих сприйняв серйозно.
    Звичайно ж, нормальній людині очевидно, що Зеленський не міг видати указ про розмінування Азовського моря під Маріуполем із тієї причини, що море там не було заміновано. Доказом може служити те, що Порошенко наприкінці 2018 року посилав у Маріуполь через Керченську протоку буксир Яни Капу у супроводі двох катерів.
    Тобто, на кінець 2018 - початок 2019 року в Азовському морі жодного мінування не було.
    А якщо припустити, що вже Зеленський спочатку віддав наказ замінувати акваторію Азовського моря, а потім предумав і віддав наказ розмінувати...
    Ну, я не знаю...

17. Як цікаво дивитися на безсоромну брехню шавок подоляка.
    Кацапи знищуютьприкордонні райони Сумської області.
    Що хвилює зедовбойобів?
    Притягнуті за вуха докази легітимності Янелоха Оманського Херпіду
    Чим вони відрізняються від свинособака кацапських?
    Кольором!?
    Наші жовто-блакитні свинособаки

• Смішно Смішно x 1
  18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Плюс Кличка і вважають у нього великі шанси, хоча би по тій причині, що низький у нього антирейтинг і навіть вважається ймовірним переможцем при виборі "меншого зла".
    Принаймні може даватися взнаки, після закінчення кар'єри у декого починається хвороба Паркінсона.

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та ні, Кличка дуже критикують, ті ж кияни не захочуть.

20. На зустрічі з сенатором США все без змін. На Банковій нічого не міняється.

Праворуч від Президента - керівник його канцелярії для забезпечення паперу і скрепок для глави держави, а публічна, призначувана парламентом, фігура - Міністр закордонних справ - по ліву руку.

Дійсно, у нас же не парламентсько-президентська, як це має бути за Конституцією, а офісно-президентська республіка, як це культивує Президент.
    І жодний журналіст про це чомусь ніколи не розпитає у Президента Зеленського на прес-конференції. Це тільки Президенту Ющенку журналісти не вибачали підліткові витівки сина, а Президенту Порошенку - помʼяті штани.

У США все це давно добре розуміють.
    FB_IMG_1710812624411.jpg

а де твій аватар? :)