Лише за два роки – 2018 і 2019 – Куницький щонайменше 4 рази з’їздив у Російську Федерацію, яка на той час вже декілька років як вела війну на Донбасі та окупувала Крим. На захоплений Росією український півострів Куницький також їздив. Там, у розмові з російськими ДАІшниками, він заявляв, що «Крим – це Росія». У 2019 році Куницький вирішив балотуватися у Раду як мажоритарник із Харкова – від партії президента Володимира Зеленського «Слуга народу». В агітаційних роликах Куницький виступав разом з Олександром Дубінським та Максимом Бужанським. «Зелений бізнес» для окупантів. Завод із орбіти «слуги народу» Куницького постачав зарядні станції для окупованого Криму (radiosvoboda.org) Слава Україні, нє?
В Одесі під час прильоту був Зеленський РФ вранці 6 березня в черговий раз атакувала Одесу, через що є загиблі та поранені. Черговий акт тероризму з боку РФ забрав життя п’яти людей. – Ми бачили сьогодні цей удар. Ви бачите, з ким ми маємо справу, їм все одно, куди бити. Я знаю, що сьогодні були жертви, всіх деталей не знаю ще, але знаю, що є загиблі, є поранені, — сказав президент України Володимир Зеленський під час свого візиту до Одеси. https://fakty.com.ua/ua/ukraine/20240306-vse-odno-kudy-byty-zelenskyj-pro-ataku-odesy-ta-zhertvy/ Очільник Європейської ради Шарль Мішель різко розкритикував Росію за ракетний удар по Одесі, коли там перебували з візитом президент України Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс.
Систем ППО та можливостей виробляти зброю для захисту в світу достатньо. Зброя потрібна тут, щоб рятувати життя людей. Зараз потрібні рішення для людей, які щодня й щоночі витримують терористичні атаки. Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні за підсумками 742-ї доби повномасштабної війни Росії проти України. https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...ychni-ataky-zelenskyj-zaklykaye-posylyty-ppo/
Буля, дурепо, Байден (а також Джонсон) вже возили Зелупу пикою по гівну. Якраз за недипломатичне поводження. Повозять і Скумбрію. Просто відмовять їй у візі.
Група конгресменів США, що працює над комплексним звітом Конгресу про роботу законодавчого органу України, вирішила бути присутньою на засіданні Верховної Ради. Але не все так просто, Стефанчук не ликом шитий, взяв і відмінив пленарні засідання цього тижня... А чого нам не дають зброю?
А який сенс пускати конгресменів в Раду, якщо свиночолого Петрика нема? Втік Пйотр з України... Хто в Одесу, а хто в Румунію...
Рада (юридично) ні на що не здатна без кворуму. А з кворумом не дуже. Тому й прийшлося засідання відміняти- конгрессмени рахувати вміють.