А хто мав сумніви? Порохоботи? ой, йой Чего стоят умники, если рядом нет дураков). Какая причина для обращения? Она есть? Ее нет. Уже тем, если Зеленский заикнется о выборах, он нарушит Закон о выборах. Потому что начинать подготовку к выборам во время войны Закон о выборах запрещает. Конституция же гласит, что пока нет нового президента - легитимен старый. Даже был прецедент: Кучма оставался, пока аж на третьем туре не выбрали Ющенка. И никто и не думал обращаться в КС. Так что порохоботы отдыхают, плачут, ноют, намытывают сопли на кулак и обсираются. Вместе с Петей)).
Хомчин вже пішов на відпочинок, узяв дві доби за кілька років...за виключенням бані)Ото шабашить людина. Миху, тобі теж треба відпочивати від компа, бо вхопить мізковий ящур.
Я в курсі, що ти не знаєш. Тебе ж близько не підпускають до тіла... Так, принеси, подай, іди далі, не мішай... Але я питаю ТВОЮ думку?
Так, бачимо, що клієнт звернув з болючої теми шляхом підміни тези... Вже вибори Миха не цікавлять. Тепер "щось" на столі. Все одно як - тре когось мінєти як каже Гаспі)) "Ой, хто до кого, а я до Параски, бо в мене нема штанів, а в неї запаски.." Штани на запаску якраз час міняти. на часі для порошків. Зараз тему легітимності будуть розкачувати, сцуко... .
Мене не підпускають туди, де я не маю наміру йти? У мене нема думки. Я поняття не маю, чи П. Порошенко звернеться і ніколи над цим не думав. Крім того, до КС можна звернутися в будь-який час. Навіть літом, чи осінню. Що заважає? Але мені ясно інше. Після 20 травня Зеленський втратить у своїй владі. Я не кажу, що він перестане бути президентом. Але після 20 липня його влада стане сумнівною, як в Україні, так і за кордоном. Його можуть сприймати, як президента, але десь так на процентів 50 від сили. Його легітимність буде падати. Чому? Бо кожен в демократичній країні розуміє, що це є фальш. В Конституції явно сказано - обирається на 5 років. Ясно, якби були вибори, то його повноваження ще б продовжилися до вступу наступного президента. Це передбачено в Конституції, щоб не було розриву у правлінні. Але виборів нема. А раз нема, значить 5 років. Крім того, у нас парламентсько-президентська країна, то ж влада спокійно може перейти Голові Верховної Ради України.
Цей рік має стати часом реальних перемовин щодо вступу. Ще навесні ми можемо розпочати, зробити перші переговорні кроки. І так само цей рік має стати часом максимального прагматизму у відносинах із сусідами. Кожен бачить, що Росія не збирається зупинятися. Вони там, у Москві, хочуть і гонку озброєнь, і нові хвилі дестабілізації. Ми всі у Європі маємо чітко це усвідомлювати. Якщо впаде свобода когось одного – не витримає свобода всіх інших. Така реальність. Ми маємо захищатися. І можемо захиститися. Мусимо досягти наших спільних цілей. https://www.president.gov.ua/news/svit-u-yakomu-teror-vigraye-ne-spodobayetsya-nikomu-same-tom-89449
Навколо наступних президентських виборів в Україні РФ активно просуває свої фейки, проте ця тема обговорюється в суспільстві. Хто може стати президентом України та чи балотуватиметься Зеленський вдруге – Факти ICTV дізнавалися у політолога Ігоря Рейтеровича. Президентом України після Зеленського може стати Зеленський. У принципі, ніхто в нього не відбирав можливості балотуватися вдруге, і він може мати досить високі шанси на те, щоб перемогти та знову обійняти цю посаду, – каже політолог. Згідно з очікуваннями політолога, з імовірністю 99% Зеленський піде на другий термін, адже повномасштабна війна з Росією не дала можливості зробити все, що він планував, коли балотувався. https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...ukrayiny-ekspertnyj-analiz-majbutnih-vyboriv/ Если только он еврей, То не дворник, не лакей, Он повсюду рулевой, Жид пархатый с головой. Евреи, евреи, ну и умные ж евреи...
Я от впевнений, що Свиночолий не буде на цю тему говорити публічно. Це виголосить хтось із його посіпак. Порошенко любить загрібати жар чужими руками. Скаже: "Я то що? Народ вимагає! А я - як народ..."
Багато чого. Головне- немає лємінгів, яким "хочпаржать". І які заради телевізійної картинки знищують свою державу. Також з гарного адекватна місцева влада.
Ну добре . Ти мене переконала. Не було ніяких загиблих- усе так, як і кажуть "асвабадітілі".Та і взагалі, як каже ООН- мирного населення по усій Україні загинуло 10378 осіб. Ні про що й балакати.
Якщо вибори, на коліні у тилових регіонах, чи під дулами автоматів призначений гауляйтер - яка тут легітимність та яка цивілізована країна визнає такі результати та захоче мати якісь справи з таким президентом?