Все нормально. То Зеленський з Патрушевим в Омані, коли їли шашлики на лижах по сімнадцять і разом дивилися Сватів, домовилися під час реклами, щоб ЗСУ збивали на третій рік війни не більше трьох рашистських бомбардирувальників за добу.
та то ж з методички - як він підтвердить?) Такого сміття зрадойобного плаває в інфопросторі хто зна скільки.
Я можу не підтверджуваим, а сказати, як кацапи- втрат серед мирних нема, це усе наговори на "асвабадітілів". Підійде?
Не треба з хворої голови на здорову. Я писав, що втрати мирного населення у Маріуполі- 114 тисяч. У відповідь почув "адакажь".
А за другий рік - більше 100 тисяч?? як каже майор.. Це точно кацапське ІПСО розганяє. Кацапйо детектед.
Аннушка, виявляється "порошенківський унітаз" чистіший, ніж ваш висер. Не соромно? А чому ви не оправдовуєте ні себе, ні Зеленського? Чому не кажете: "давай пруфи". Що сталося? То вас зелена влада надурила, ви витерлися і далі вірите зеленій брехні? Продовжуйте! Хоч паржом!
Я думаю, ІПСО - це витвір зеленої влади. А ціль цього витвору - всі свої проколи і лЯпи називати кацапським ІПСОм.
Аудит Міноборони виявив безпідставні виплати "бойових" на майже 190 мільйонів | Економічна правда (epravda.com.ua) Лімпопо, де ти? Це для тебе.
Василю, ви як місіонер, що тягне неписьменних порохоботів до світла) У мене не вистачає терпецю, бо дуже вони обмежені, просто страх.
(4) ⚡НАШ СПЕЦНАЗ ЗДАЛИ! ССО потрапили у пастку. Три човни пішли на дно. Загинули не всі / Важливе 29.02 - YouTube