Хомчине, Ви знаєте про таку гру "шахи"? Чули що-небудь про те, що для того, щоб виграти партію, інколи жертвують фігуру? Так от, мені здається, що для того, щоб виграти стратегічно війну в Росії, було пожертвовано тактично обласний центр Херсон - тимчасово дозволили русні зайти туди значною кількістю війська і тим самим скувати значну силу противника. Сидять тепер там, як дурепи з помитими шиями. (З анекдота). Адже стратегія Росії була, як виявляється, не наступати в лоб на Донбасі, де за вісім років вибудувалася трьохрівнева лінія оборони, а вдарити по більш легкодоступних цілях - в першу чергу по Києву з території Білорусі, по прикордонних Харкові, Чернігові, Сумах. Ну і стратегічною помилкою Росії виявився удар з Криму по Херсону. Я Вам уже казав про вісімнадцять Чорнобаївок. Але до Вас не доходить. Під Херсоном орки зав"язли, і їх там регулярно нищать. Якби не брали Херсон, взяли б більшою силою Харків. Чорнобаївка під Херсоном - найзручніше місце для знищення вертольотів, зброї і боєприпасів, живої сили (включно з штабами) противника.
Ви мене вдівляєте. Цьому зацофаному недоофіцерику пофігу все, лиш би свинорилий Вальцман вернувся. Бо Зеленський їм поперек горла.
ПЄСи, пєсєта і підгавкувачі є чіхраки чіхраками. Вся країна каже "ми, українці", і тільки ці чіхраки кажуть "ми, порохоботи"
Я це почав помічати. Мені тільки незрозуміло: Якщо Хомчин двічі на одній і тій же сторінці викладає одне і те ж фото, то чи він - склеротик, чи ідіот?
І воно треба Вам? Оце "спілкування" з гівном? Як мене, найкраще-це ігнор цих істот. Потім ці навіжені бігають, як цуценята, пишуть самі собі та намагаються хоч якось привернути до себе увагу.
Хомчин не переймається своїми дописами. Він постить все, що є в його стрічці. Він навіть цього не читає. Висновок: Ідіот
У нас військове керівництво - самостійна структура. Зеленський навіть не натягує на себе отой піксель, як це робив "великий гетьман", що за 2 тижня обіцяв скінчити війну. Зеленський не втикає носа в роботу ГШ, бо він не військовий. І правильно робить. Тому і претензій йому за планування військових операцій не може бути. @Mykhaylo Khomchyn, ну а ти найвеличніший диванний стратег і розробник військових операцій. На тому, мабуть, і закінчу)
Тут є різні думки, все воє треба цінити, ось Петлюра вважав, пожертвує, віддасть полякам "проблемні" Галичину і Волинь, буде мати міцного союзника і вбереже іншу частину України, натомість окупупували всю Україну, пізніше окупацією Криму все не закінчилось, почалась війна на Донбасі.
Дивуюсь, що з початком війни порохоботи не щезли. На ЛФ один тільки щез, і ще у одного здоровий глузд переміг.
Як на мене, в порошки йдуть, в основному, люди з комплексом неповноцінності. А там їм дають хибне уявлення приналежності до якоїсь еліти.
Ось реальний рівень підтримки віслюка. Учасник оборони банкової, який танки гриз як сухарі і пориві люті з'їв трупи вагнерівців, нагороджує українських військових під дулами автоматів Русскогоєрмака, татарова, демченка воно не боїться, а воїнів боїться
Мариуполь... Анонсирована онлайн конференция... Бойцы с Азовстали хотят попрощаться... У меня нет тех слов, которые описали бы мое состояние... АЗОВСТАЛЬ прес-конференція
Через Антоновський міст у Херсоні зараз йде багато різних РЗСО типу Градів і якихось ще більших за розмірами. Кількість більша, ніж зазвичай. Розумію, що наша розвідка вже й так в курсі. Миколаїв, Одеса - будьте обережні View: https://twitter.com/jaxx_vb/status/1523215650256211968?t=CIfflbbBm4lDukCmOvXI6w&s=19
Нужен Москве. Байден, который несколько раз пожимал руку пустоте, путал в своих речах Украину и Россию, это очень креативно. Джонсон отплясывал танцы во время жесточайшего локдауна. Погугли, там запреты и штрафы были, которые ни одному жителю Киева не снились. Сейчас ещё идёт разбирательство на этот счёт. Макрон до сих пор созванивается с Путиным, французские компании даже не приостанавливали свою деятельность в России. В общем, очередной бред от секты Зеленского. Обожествляете его как фанатики.
Вот же урод московский. Уже сдачу целой области готов обосновать. Люди не слепые, люди видят как живут в Николаеве и как в Херсоне. Кто там на кого нападает, а кто обороняется. Благодаря Зеленскому просрали всю оборону области, вот и весь хитрый план Зеленского.
10млн біженців,5млн виїхало закордон,2млн в новій окупації, сотні тисяч постраждалих, закатованих,згвалтованих, десятки тисяч загиблих бо "хтось" їбланив на лижах,смажив шашлики, бігав за експрезидентом, випустив русню з Криму і не хотів створювати паніку на дорогах