Прийняти зараз віслюка у Вашингтоні означає підтвердити його легітимність після 20 травня Вашингтон на це не піде
Кому потрібна військова підтримка? (До речі, в англійській таких двозначностей не було б: of the Ukraine - України, to the Ukraine - Україні) Зеленський проводитиме пошук військової підтримки (від) Заходу Україні. До речі, як Ваша естонська? Просунулася вперед під червоним прапором? У мене вісім років тому стояв також вибір, яку зовсім невідому мову вивчати (можливо, естонську, тобто, фінську, або ж угорську, але я в решті решт зупинив свій вибір на турецькій. І не жалкую. Я впевнений, що, проживаючи в Естонії, я би обов'язково оволодів естонською).
Україна заслуговує на додаткову міжнародну підтримку у розмірі $42 млрд, щоб закріпити вже здобуті успіхи. Про це заявила директорка-розпорядниця Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіна Георгієва в інтерв’ю американському телеканалу СNBC. Україна заслуговує на міжнародну підтримку своїми дуже розважливими внутрішніми діями. Вони зібрали податків на 36% ВВП. Я знаю не так багато країн, які це роблять навіть без війни. Вони знизили інфляцію з 27% до 5%. Вони відновили перспективи економічного зростання, яке зараз становить 4,5%, – сказала вона. https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...yihnij-ekonomiczi-potribno-42-mlrd-glava-mvf/
Юрій Ніколов, трохи фактів: 1. В 2021 році на асфальт витратили в 5! разів більше ніж на весь оборонний сектор. 2. Закупівлі бронежилетів на відрізку 2016-2019 безперервно зростали. Після 19-го їх відрізало взагалі.
Т О Р Г І В Л Я на. К Р О В І View: https://twitter.com/oleshkomyroslav/status/1757418375154675737?t=VcDtmMnnKKWlhZ0jASLkPA&s=19
Наша пісня гарна й нова, починаймо її знову.... Вже знову порохоботи витягують затятого прогнившого проплаченого порохобота Олешка.
У Зеленського є три впливових (у різній мірі) недоброзичливці: Трамп, Путін і Порошенко. У кожного із цих трьох є досить вагомі причини: Трамп неневидить Зеленського, тому що той не допоміг йому у президентських перегонах проти Байдена (не засудив сина Байдена, хоча Луценко з подачі Порошенка такі спроби робив). Путін ненавидить Зеленського, тому що все пішло "нє по плану". Зеленський не підписав умови в Парижі (сміявся з Путіна трохи не вголос), не втік з України на початку повномасштабного вторгнення, зараз набрав популярності і союзників в цивілізованому світі і продовжує чинити опір Росії. Порошенко неневидить Зеленського за те, що останній зруйнував такі "гарні" плани Порошенка вдруге стати президентом. а можливо, що й піти шляхом Путіна та Лукашенка - стати керівником України надовго. Я не думаю, що Порошенко, якби став президентом вдруге, не захотів би якимось чином залишитися при владі ще. Інакше йому світила б цюпа і після другого терміну. А було би за що ще більше.
Очільник асоціації оборонних підприємств, екснардеп Сергій Пашинський вважає, що оголошення йому підозри у справі десятирічної давності - це спецоперація РФ щодо зриву постачання боєприпасів ЗСУ/ "Вони прогнозували - і, на жаль, це підтвердилося, - що європейські заводи так швидко на великі потужності у виробництві боєприпасів не вийдуть. Вони прогнозували проблеми в США - і це, на жаль, теж підтвердилось у повному обсязі. Росіянам залишалося закрити канали постачання, які мали потужності виробництва необхідних нам боєприпасів", - сказав він. 10-річної давності???????? Ну все ясно....
Ну ти й брехун. А як там справа проти Байдена? Зеленський вже закрив? В Україні відкрили кримінальні справи проти Байдена і Порошенка – адвокат Втручання у роботу Шокіна - в Україні порушили кримінальні справи проти Байдена і Порошенка — УНІАН (unian.ua) Що Медведо? Вкакався?
Ще втече. Путін йому шепнув не втікати, бо от Янукович втік і толку для Путіна? Неголосно сміявся - це, звичайно смішно. А популярність падає вже, так що нема чим хвалитися
NAUDI (Національна асоціація підприємств оборонної промисловості України) НАПРЯМКИ ДІЯЛЬНОСТІ Економічний NAUDI допомагає створювати рівні умови на ринку озброєння та військової техніки України, сприяє залученню новітніх технологій та іноземних інвестицій в Україну, організовує співпрацю з провідними іноземними організаціями у сфері розвитку ОПК. Експортно-інвестиційний NAUDI консолідує зусилля українських оборонних підприємств з просування конкурентоздатної продукції на зовнішніх ринках, залучає учасників асоціації до спільних проєктів з НАТО і ЄС, працює над відновленням експортного потенціалу України. Інформаційний NAUDI бере участь у формуванні оборонно-промислової політики держави, формує позитивний імідж оборонно-промислового комплексу України за кордоном, надає інформаційну підтримку компаніям-учасникам. Нормативно-правовий NAUDI бере участь у розробці концепцій та програм реформування ВПК, системи забезпечення Збройних сил України та інших військових формувань військовою та спеціальною технікою і озброєнням, сприяє проведенню системних реформ у сфері безпеки і оборони, а також впровадженню ефективних державних та державно-приватних механізмів у сфері модернізації наявних, розробки та впровадження новітніх зразків військової техніки, озброєння та боєприпасів. https://ukrdia.com.ua/ Мощная контора! Голубая мечта Остапа Сулеймана Берта Марії Бендер-бея. З.І. Яка огидна пика