Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Виствили фото з Роботино:

Дерева не потесані, без шолома... Ніц себе не береже...

• Тупо Тупо x 1
  3. Кажуть, що звільнення Залужного питання вже вирішене. Але кого на його місце?
    Для Зеленського краща кандидатура Єрмак. Раз він і головний дипломат, і головний завхоз, і взагалі не перша, але і не друга людина в державі, хай вже і фронтом командує. Щоб пздц був повний.
    Давай Вова, тобі ж хочеться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. "Армія страждає від свого государя у трьох випадках:
    коли він, не знаючи, що армія не повинна виступати, наказує їй виступити;

коли він, не знаючи, що армія не повинна відступати, наказує їй відступити; це означає, що він зв'язує армію.

Коли він, не знаючи, що таке армія, поширює на управління нею ті самі цивільні засади, якими управляється держава; тоді командири в армії стають розгубленими.

Коли він, не знаючи, що таке тактика армії, керується у призначенні полководця тими ж засадами, що й у державі; тоді командири в армії зазнають сум'яття. Це й означає: розладнати свою армію та віддати перемогу супернику."

Сунь Цзи. Мистецтво війни.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут принцип логіки зеленої маси простий: Аби не Залужний, аби не Порошенко і т.д.

Зеленський не знає ще кого поставити. Чув, що пропонував Сирському та Буданову, але ті ніби відмовилися...

Я колись казав:
    Хочеш миру - готуйся до війни. - так каже народна мудрість. Але то мудрість для мудрих, а не неуків.

А є ще одна мудрість: На переправі коней не міняють.

Але знову ж таки, це для мудрих, а не для клоунів.

Про всяк випадок:

• Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Сьогодні Роман Світан в ранковому огляді сказав, що Верховному Головнокомандувачу не варто так ризикувати, адже артилерія ворога стріляє на 15 км, а отже, сліпий снаряд може і влучити. Детальніше можна почути в ролику

View: https://youtu.be/WKU_BZHoPT4?t=193

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Це хто?

8. Jaroslav Lisevich
    Перепрошую за втручання у ваше приватне життя. Я вже трохи пристаркуватий. 50 років тому, як закінчив школу. Може і забув арифметику із математикою разом із географією. Прошу у вас допомоги. За скільки годин можна добратись із Києва до Роботино Запорізької області, якщо відстань між населеними пунктами 595 км. При тому, що транспорт рухається від 80 до 100 км/ год...Відстань між першим і другим дописом 3 години 30 хвилин. Ще раз перепрошую.
    FB_IMG_1707148885396.jpg

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мих, ти тупий.
    Це констатація факта.

10. MayorMayor

А ось Зелупа сунеться кортежем у тилу:

View: https://twitter.com/i/status/1754262840389541951

11. VasMT

Це військовий у відставці.

12. MayorMayor

Я не про те. Хто призначив його експертом?І чим його "мнєніє" відрізняється від попизденьок Аристовича?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, це ти намагаєшся виглядати мудрим.

14. VasMT

А чиє "мнєніє" Ви вважаєте експертним?
    Назвіть прізвище.

15. MayorMayor

Прізвище не знаю. Але зведенням Генштабу, чи статтям Залужного у пресі- я довіряю.

16. MayorMayor

17. VasMT

Це зведення ГШ чи стаття Залужного?

18. MayorMayor

Ні, Василю Михайловичу, це малюнок.

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як недавно розмістили картинку, де Єрмак і в перших рядах при зустрічі міністрів закордонних справ, ймовірно і так само пхався у справи Залужного, тут може бути не стільки його проросійськість, скільки нехабство, бажання виглядати впливовим, що все вирішує і небажання втратити владу, таке може стимулювати Залужного, попри власне небажання бути при владі, балатуватись у президенти, хоча би, щоб змінити таку систему та одіозного Єрмака.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Думаю, Ви пам'ятаєте Богдана, який також намагався виглядати впливовим при Зеленському.
    Богдана Зеленський досить швидко попер. Також попер з поста Голови ВР бажаючого виглядати впливовим Разумкова.
    Мені особисто здається, що Єрмак - та людина, яка дійсно робить корисну справу для України (що б там не казали, що Єрмака треба мінєти).
    І, до речі саме Єрмак порекомендував Зеленському Залужного. Як бачимо, із Залужного вийшов досить непоганий Головнокомандувач.
    Пам'ятаєте, як порохоботи обсмоктували Богдана? Ну, і де зараз той Богдан?[/HIDE]

Зеленський - самодостатня людина. Єрмак знає своє місце і не лізе поперед батька в пекло.

а де твій аватар? :)