Кажуть, що звільнення Залужного питання вже вирішене. Але кого на його місце? Для Зеленського краща кандидатура Єрмак. Раз він і головний дипломат, і головний завхоз, і взагалі не перша, але і не друга людина в державі, хай вже і фронтом командує. Щоб пздц був повний. Давай Вова, тобі ж хочеться.
"Армія страждає від свого государя у трьох випадках: коли він, не знаючи, що армія не повинна виступати, наказує їй виступити; коли він, не знаючи, що армія не повинна відступати, наказує їй відступити; це означає, що він зв'язує армію. Коли він, не знаючи, що таке армія, поширює на управління нею ті самі цивільні засади, якими управляється держава; тоді командири в армії стають розгубленими. Коли він, не знаючи, що таке тактика армії, керується у призначенні полководця тими ж засадами, що й у державі; тоді командири в армії зазнають сум'яття. Це й означає: розладнати свою армію та віддати перемогу супернику." Сунь Цзи. Мистецтво війни.
Тут принцип логіки зеленої маси простий: Аби не Залужний, аби не Порошенко і т.д. Зеленський не знає ще кого поставити. Чув, що пропонував Сирському та Буданову, але ті ніби відмовилися... Я колись казав: Хочеш миру - готуйся до війни. - так каже народна мудрість. Але то мудрість для мудрих, а не неуків. А є ще одна мудрість: На переправі коней не міняють. Але знову ж таки, це для мудрих, а не для клоунів. Про всяк випадок:
Сьогодні Роман Світан в ранковому огляді сказав, що Верховному Головнокомандувачу не варто так ризикувати, адже артилерія ворога стріляє на 15 км, а отже, сліпий снаряд може і влучити. Детальніше можна почути в ролику View: https://youtu.be/WKU_BZHoPT4?t=193
Jaroslav Lisevich Перепрошую за втручання у ваше приватне життя. Я вже трохи пристаркуватий. 50 років тому, як закінчив школу. Може і забув арифметику із математикою разом із географією. Прошу у вас допомоги. За скільки годин можна добратись із Києва до Роботино Запорізької області, якщо відстань між населеними пунктами 595 км. При тому, що транспорт рухається від 80 до 100 км/ год...Відстань між першим і другим дописом 3 години 30 хвилин. Ще раз перепрошую.
Я не про те. Хто призначив його експертом?І чим його "мнєніє" відрізняється від попизденьок Аристовича?
Як недавно розмістили картинку, де Єрмак і в перших рядах при зустрічі міністрів закордонних справ, ймовірно і так само пхався у справи Залужного, тут може бути не стільки його проросійськість, скільки нехабство, бажання виглядати впливовим, що все вирішує і небажання втратити владу, таке може стимулювати Залужного, попри власне небажання бути при владі, балатуватись у президенти, хоча би, щоб змінити таку систему та одіозного Єрмака.
Думаю, Ви пам'ятаєте Богдана, який також намагався виглядати впливовим при Зеленському. Богдана Зеленський досить швидко попер. Також попер з поста Голови ВР бажаючого виглядати впливовим Разумкова. Мені особисто здається, що Єрмак - та людина, яка дійсно робить корисну справу для України (що б там не казали, що Єрмака треба мінєти). І, до речі саме Єрмак порекомендував Зеленському Залужного. Як бачимо, із Залужного вийшов досить непоганий Головнокомандувач. Пам'ятаєте, як порохоботи обсмоктували Богдана? Ну, і де зараз той Богдан? [/HIDE] Зеленський - самодостатня людина. Єрмак знає своє місце і не лізе поперед батька в пекло.