Закон то є. Питання в тому - ЩО САМЕ В НЬОМУ? Я не Вальцманоїд, але перевірив... В останній редакції закону оцього п.6 вже немає
Дурепо, ти написала "Яка там Салтівка, у моїх вікна цілі". Я тобі написав, яка, плюс- додав інфу щодо Данілівки (ти повинна знати, що це поруч з "формальною" Салтівкою- перейти через дорогу. Якщо Данілівки майже нема, то далі сама подумаєш?Чи ти думати не в змозі?
Факт-дрібничка щодо багатотомника промов Зеленського. Перша книжка "Місяць війни" вийшла в 9 тис екземплярах. Останні на сьогодні — "12 місяць війни" — в 500 екземплярах. Надалі Фоліо економитиме папір і випускатиме збірки промов поквартально. Why Che
_ Ну шош такоє , куда не сунусь , зразу мене пИздять по моїх сталевих яйках.. Андруша , а давай , може ,я тебе уволю.. ???Яйка болять сильно...
У жовчі від злості тут захлинаються інші. Вже була інформація десь пару місяців тому, була президентська вказівка, не брати у Залужного інтерв'ю та не запрошувати на телебачення. Боїться конкурента.
Ви такі наївні... Ви мешкайте у країні циркачів. Цілком допускаю, що на сайті ВРУ ще не виставили, але зацікавлені люди - ювеліри вже знають. А щоб до вас легше доходило, нагадаю, генерал Хоренко дізнався про своє звільнення через інтернет. Звикайте, це ж бардак, який ви самі обрали: "Слуга народу" таємною поправкою в закон звільнив ювелірів від 10%-вого податку - Новини України - InfoResist Заміна командувача ССО України - Віктор Хоренко стверджує, що дізнався про звільнення зі ЗМІ — УНІАН (unian.ua) Звикайте: Разумков повідомив про спроби фальсифікації тексту закону про олігархів - Главком (glavcom.ua) Це фальш - це норма при цій владі.
А він має такий вплив? Тим більше, я раніше писав, в самому Ужгороді нема великої угорської нац.меншини. Буде традиційне "дєди ваєвалє", "іССконно-руССкоє".
Мені здається, Ліппу пожартував. Хоча колись Ужгород належав Австро-Угорській імперії. Здається, угорською це місто називається Унґвар. А ось що кажуть русини У середовіку быв Ужгород угорьскым городом; быв ту центер Ужськой жупы а іщі коло року 1910 творили Мадяре дас 80 % жытелїв. Од року 1776, коли была з Мукачова гев пересунута єпископска резіденція, ся русиньской культуры. Року 1872 гев была добудована желїзніця з Чопу, пізнїше продовжена через Ужоцькый переход до Львова. Міджі роками 1919 і 1938 быв головным містом Підкарпатьской Руси, части Чеськословеньска [3]. У тых лїтах быв великый розвой міста: выникло много будов у тіпічным чеськословеньскім штілї, збудовали ся новы кварталы (як наприклад Мале Ґалаґо). В роцї 1938 ся Ужгород (і цалый юг Підкарпатя) став на базї Віденьской арбітражі знову частёв Мадярьска. https://rue.wikipedia.org/wiki/Ужгород
А ще Галичина і Буковина. Зараз, у зв'язку із близьким україно-словацьким кордоном, немало словаків + багато циганських таборів, зараз багато переселенців, бо глибокий тил і один з найбезпечніших регіонів.
Доки наші позітівнєнькі разом із білопальтошнєнькими вправляються на тему «Береза-Бутусов-Волох все вигадали в гонитві за дешевою популярністю», провідні світові ЗМІ вийшли з розповіддю про неуспішну (наразі) спробу Янетряпки звільнити Головкома. Деякі з них навіть описують цуґцванґ, коли для Зеленського однаково трагічно наразі як звільнити Генерала, так і показати нездатність це зробити. Цілком зрозуміло, що його розрахунок змусити Залужного написати заяву на звільнення й тим узяти на себе відповідальність за відставку, провалився. А плану Б в Офісу, судячи з усього, немає, адже спроби накопати компромат і ним дотиснути Залужного результатів не дали (окрім фуфла про провину Залужного-Наєва у здачі Півдня, яке суспільство відверто не сприймає). І, здавалося б, ми, хто підтримує Генерала, мали радіти. Але замисліться. Армія не існує в безповітряному просторі. Вона майже повністю залежна від поповнення, постачання і ще маси речей, котрі їй надає цивільна частина держави. І це мало б їй забезпечити політичне керівництво, але… Замисліться, ви вірите, що накокаїнена закомплексована істеричка, обсесивною ідеєю якого є доведення всім, що Залужний є поганим генералом і не здатний командувати військом, зможе відсторонитися від образи й ефективно з ним співпрацювати? Знаєте, я з самого обрання Зеленського передбачав, що колись прийде момент, коли його особистий інтерес увійде в радикальну суперечність із інтересом суспільства. І був впевнений, що вибір буде не на користь останнього. Перший раз це сталося перед вторгненням, але тоді ми якось вижили (значною мірою завдяки Залужному) - із втратою десятків тисяч життів і величезних територій. Яку ціну доведеться сплатити цього разу, боюся навіть уявити К.В.
Класна нарізка: https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid021SR5qNuYXGezvn6rMMUKCncoXzA5sR262p7kHn5zuhtkSD6vmXJN7aFZoNLn2VQcl&id=100031361745165&show_text=true&width=500"