Начебто. І шо? Майже по всьому Харкову вікна зашиті. З цілими вікнами мало, бо вибухові хвилі що з початку, що і після визволення Харківської області, вибивають вікна. У нас відкриваються, бо так зроблені. А у кого дерев'яні, то вилітають зходу.
Київська Відьма: Якщо президент звільнить Залужного, то народ призначить пана президента послом одразу у два напрямки : "в" і "на". І відмовитися не вийде !
Майори, ви відповідаєте на голоси в своїй голові? Мова йшла про вікна, то про вікна і відповідь отримав. Я по Данилівці не ходжу, а що - мала ходити? Чого б це? Погано, що вцілілих будинків там мало. Людей жалко. Тільки при чому тут ви, зі своїми висерами? Ваша справа - лаяти керівництво України без приводу.
Оптимістичний сценарій. При безвладді в Україні чи не будуть рашиські війська в Ужгороді? А дурне буде тішитися, що появився Порошенко на бульдозері.
Ще один з проблемами жовчного міхура. Дивись, планктоша, а то тріснеш від надмірної кількості жовчі. Мало того що ти хворе на голову і скудоуміє, так ще жовчні проблеми додадуться
Мих, я не буду перевіряти на сайті Ради, хоч ваша інфа в картинках у 90% брехлива, чи фейк чи підробка...Але хай. Якщо і підписав закон, то цей закон вже прийняла Рада, без усіляких зауважень) Це лікбєз для неосвічених. Тобто не забувайте: спочатку проект закону кимось подається, потім поправки, обговорення, потім проголосували (значить був сенс), а потім тільки підписує президент. Можеш наступного разу фото всього парламенту вставляти).
Гончаренко-красавчик вже всім, навіть мамі, повідомив, що "Зеленьский хоче звільнити")) А вийшов пшик. Може, такі дезінформаційні витоки з ОП роблять спеціально для таких Гончаренок, щоб взяти оте кубло, яке готує якийсь "протест", з полічним як кажуть? Скільки можна розганяти політику та хайп, коли в країні війна?