Добре, які тоді версії і пропозиції, що робити із біженцями та внутрішньопереміщеними виборцями? Як із виборами на прифронтових та окупованих територіях? Прифронтове зруйноване Гуляйполе - багато емігрувавших, хто залишився, напевно тільки переймаються виборами, як переоберуть Порошенка, він пальцем посвариться і вижене рашиські війська?
Звання нічого не значить. Я знаю замкомбрига дівчину-старлєйшу і командира роти-полковника. То до кого канали рити? Чи це, як завжди у вальцманоїдів, галюцинації...
Красиво Вася обізвав зедовбойобів і себе - вальцманоїди. Дійсно. Їхній божок є справжнім вальманом. Не те що попередник.
Ви про Мар'нку Безуглу? Ну да, вона може і вас пошикувати. Такі часи... А як інакше? І зробить це без всяких галюцинацій.
700-й день цієї війни – дуже складний день. Перше. Викликав Умєрова, Залужного, Шапталу, Буданова та Малюка – доповіли щодо ситуації з літаком та обміном. ... Друге. Були сьогодні доповіді щодо ситуації на передовій – ключовий напрямок. ... Третє. Є важливе рішення сенатського комітету Сполучених Штатів щодо конфіскації російських активів – цілком справедливого кроку. ... Четверте. Говорив із канцлером Німеччини. Теми цілком очевидні. ... Президент Володимир Зеленський https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-projshla-kolosalnij-shlyah-vistoyala-j-maye-zahisti-88529
От така у нас влада: як десь якийся успіх, то зразу: - це ми, це ми зробили, вітайте. Цілуйте руки. А на війні є і купа неприємних речей. Коли ворог підставляє і своїх і наших, щоб зробити боляче. Але владі заціпило. Здогадуйтесь самі. А я ніч не спав. І нікого крім сатани в кремлі і його бісів не звинувачую. Та сказати можна. А поки що сльози бетонують ненависть... Віктор Бобиренко
Запит США і двох країн Європи на початок передачі першої партії F-16 у кількості 12 одиниць відхилено Україною в зв'язку з неготовністю інфраструктури і інженерних кадрів. "Потужна" робота Зелупи і його кодли по саботажу постачання озброєнь.
Зеленський бачить перемогу приблизно наступним чином: Росія вигнана з України, а він на білому коні їде по Хрещатику і всі кричать: Слава єдиному Зеленському! Якщо росія просто вигнана з України, але без Зеленського, або ще хтось заслужив на повагу у війні, то яка ж це перемога?
Зелупа з кодлою з якогось дива вважали, що весь світ їм винен, і що вони зможуть і надалі красти, як не в себе.