Тепер, коли всім наочно зрозуміло як складно без Ф-16, Атакамсів, Таурусів, сотен тисяч 155мм снарядів і десятків мільярдів доларів допомоги тощо - уявіть що немає жодної 155мм гармати, немає джавелінів, байрактарів, танків, ППО відсутня як клас, як і аеророзвідка, немає броні і касок, немає бронемашин, навіть старлінків, на рахунках держави 100 тисяч гривень, а міліція та інші силовики переходять на бік ворога цілими підрозділами. Саме так було в 2014-2015, про що багато хто забув, а більшість українців і не хотіла знати. Чого вдалося уникнути завдяки Мінським угодам - можна побачити на прикладі Мелітополя, Бахмута та десятків інших міст і селищ. Історія дає свою оцінку, а має навчитись давати українське суспільство, щоби не приймати ворожу пропаганду (підхоплену місцевими недорогенькими) як свою точку зору і не давати проводити над собою експерименти під премудрим гаслом "хуже нє будєт". ................. Може хоч наступне покоління навчиться нашому сумному прикладу, якщо це вже не здатне. Valeriy Prozapas
@medwedo berlogsoni, доставай свой язык из задницы и отвечай. Раз ты обратился ко мне, значит ждал ответа, значит читал мой ответ. Все твои и мои слова легко подтверждаются, форум их хранит, а я с большим удовольствием цитирую тебя, чтобы ты потом не менял и их и можно было ткнуть тебя носом в твои собственные слова. Не прячься за юбкой борщеварочки, прояви смелость.
Як ви думаєте, що є спільного у справах про вивезення ільменіту в Росію, про розкрадання підприємств Фонду держмайна, справі про держзраду і в найвідомішому контракті про непоставку зброї? Там всюди спливає одне прізвище - Олександр Беляєв. Пам'ятаєте в жовтні з'явилась заява звинуваченого у держзраді Кулініча про свояка Баканова Олександра Беляєва, якого, виявляється, готували до переговорів з Шойгу. На флешці Кулініча були матеріали про Єрмака, Маркарову, Шмигаля, але він якогось біса вибрав нікому не зрозумілого персонажа. Кулініч так і не зміг мені пояснити свій вибір на останньому засіданні суду, яке було відкритим. Тому довелось пошукати. 2,5 місяці. Перші результати гуглу були "обнадійливими": - п'яна гулянка на озері Свитязь мужиків, які вирішили відпочити без трусів. В головних ролях Беляєв, син колишнього голови СБУ і працівник одного вугільного підприємства, близький до Прутніка з команди Януковича; - відео-одкровення його бізнес-партнера Лазутіна: "Є у мене партнер. Саша Беляєв. Він уже СБУшників "обілетив" на я є….ть яку суму. Ваня вирішує тільки через Першого. Хто б тобі що не п…в. Вирішує Перший і Серьога Шефір", - розповідає Лазутін. -розповідь бізнесмена Ігоря Тинного, як компанія Беляєва і Баканова в нього рейдерила ГЕС, а потім організувала два десятки кримінальних проваджень. Так от - це все квіточки. Беляєв був бізнеспартнером Зеленського. Не тому, що вони з Лазутіним називали себе першими спонсорами Кварталу. Ні. Його дружина була акціонером однієї з найбільших компаній Кварталу - ТОВ Ретин. Після обрання Зеленського президентом люди в погонах принесли на Банкову течку, де повідомлялось про польоти Беляєва в Москву і про поїздки там у машинах, на номерах, які не б’ються. При чому цю інформацію вони отримали від західних джерел. Тим не менше, добра половина джерел видання стверджує, що Беляєв і далі мав вплив на кадрові призначення в СБУ. Решта, включаючи Баканова, це звісно заперечує. Коли я випустила текст про Кулініча, то один з високопосадових правохоронців того часу надіслав таке повідомлення: «Я прізвіще Беляєва дізнався в 2019. Він і Радченко-молодший сиділи в бекофісі і набирали СБУ для лейтенанта. Одного цікавив компромат, іншого - бабки». Чинні силовики в одну душу розповідають, що Банкова давно відшила афериста Беляєва. Може, і відшила. Але є нюанс - найцікавіше з ким зараз веде бізнес Беляєв. Якщо коротко, то це найбільше заслуговує слова МАФІЯ, яка до того ж постачала товар для виробництва зброї Росії. І оскільки ніхто не з неї не сів, бо, кажись, точно довелось би саджати мінімум ще й Шефіра, то є великий сумнів у щирості відшиву. P.S. один з партнерів Беляєва якогось фіга представляється агентом ГУР. Кирило Олексійович, вам що Трубіцина з Шевченком мало? Зробіть з цим щось. P.P.S. Оскільки акаунт Беляєва закритий, то я 2 місяці вивчала сторінки його доньок. Типова dolce vita. Але було дуже смішно, що після того ,як я попросила про один коментар, ці сторінки також були раптово закриті. А жаль, там такі лайкальщики прикольні сиділи - Ларін з СТЕ, Альперін, Медяник... https://m.facebook.com/story.php?st...Jd6UJQwxLwc52mLwrzmXVLDTjl&id=100000470147485
Форум перестає бути цікавим. Гудман товчеться денно і нощно, як Марко в пеклі. Але не може визнати, що Росія війну програє. Колись Гудман сміявся з мене, що я назвав ВМС України помилково ВМФ України. Ну, немає поки що флоту в України, зате і в Росії скоро не буде. Помаленьку потоплять усі корита російські. І з авіацією у України на початок війни ситуація була набагто гірша ніж у Росії. Але і з цим помаленьку справляються. Це ж треба - вперше в історії авіації збили літак далекого спостереження. Такі літаки далеко не кожна країна має. І Росія скоро не матиме. А російське насєлєніє потроху вимирає і вимерзає. Якщо Пєсков сказав, що на відновлення труб опалення треба 10-15 років, то це означає, що їх ніколи не поміняють. З кожною зимою буде все гірше і гірше. "Проскакал по городу олень".
Банківськими рахунками родини Зеленських розпоряджається Світлана Піщанська. Її імʼя є у відповідній графі в декларації президента за 2020 рік, п.12.1. Вона ж має фірму в Страсбурзі SCI Durningen, яка ще нещодавно була зареєстрована в одному приміщенні з асоціацією російської культури Страсбурга, а її давня бізнес-партнерка Ірина Ковалевська має грамоту-подяку від колишнього генконсула росії Левицького, який очолював спецоперації з повернення російських депутатів до ПАРЄ і якого вислали з Франції за шпигунство і участь в отруєнні Скрипаля. Рахункову Палату України тепер очолила сестра Піщанської - Ольга. Отже, і приватні рахунки, і контроль над державними витратами, в тому числі на відновлення від рашистської агресії, тепер в одних на 100% президентських руках. Ну і, не виключено, російських теж. Володимир Ар'єв
https://t.me/zakrytazona/1660?fbclid=IwAR0vFpO9QbCLp3Rw00TpPRjDO0dp3UYXfwKgOmWMI1pVbbTm-9_EZwK76Ro https://public.nazk.gov.ua/document...nNxxB_qbwiegpT6XA03q71pubSOQ8LWYBeCFSfD-C53Fc
Він цього не хтів. Просто так вийшло. Просто був серіал, а потім запропонували... Ну й заграло самолюбство. Захтілося довести шо простой парєнь з Крівого Рога може стати Першою Особою. Довів. Гордо так, з 73% перевагою. Кайф! Тільки що далі? Кайф пройшов, виявилось що Президент - це робота, а не царствування. Нільзя просто сісти на трон і заявити: "Хачу мар-рожєного!". Тре работать... Так скучно! Він шо, лошадь, што лі? Нє.... работать, то не про нас! Тільки за перший рік десяток разів тікав від всіх, відпочити. На море, в Карпати, за кордон на Ніагару. Хоч кудись. З офіціальним візітом. Або "захворіти", збрехати всім шо в Фєофанії, взяти лікарняний і зробити собі відпустку. Бо обідно. Думав, буде королем. А тут.... "Голову с плєч!" ніззя, це так не працює. А так же ж хочеться покарати всіх цих врєдних критиків-порохоботів! А чого вони проти царя голосували? І самого Пороха тож, того... Прибрати! Враг номєр одін! Бо вродє ж цар не він, а його всюди слухають. А справжнього законно обраного більшістю, ніхто не поважає... Ех, він цього не хтів. І не хоче. І ну всіх нафіг. Хай все горить вогнем, пофіг. Він своє отримав. Він всіх СДЄЛАВ! ВСІХ! Простий мільйонер з Кривого Рога. Василь Піддубний.(с)
Я не бачу що Володимир Олександрович має бажання покинути президентство добровільно. А іншого законного способу припинити його президентство немає. Так що, змиріться.
йому конче треба випити отрути, бо нащо таке життя -так мучатися? Сміюся з дурачків, паноптикум зробили з гарного форуму.
Памілуйтє, Владімір Олксандровіч, сам лічно повєствовал, сто ідьот на адін срок. Нєужєлі ви допускаєтє, что он брєхун??? Зеленський обіцяє бути президентом тільки 1 термін | Українська правда (pravda.com.ua)