Взагалі, людину переконати майже не можливо, бо людський розум повністю зайнятий інформацією. Людина не тримає запасних комірок. А для того, щоб вложити інфу в голову людини, спочатку треба почистити зайняті комірки, а вони не чистяться, бо нема на це волі. На Волині в однієї жінки був син і взяли його на війну. Жінка придбала дві ікони і подарувала церкві. Через деякий час прийшла звістка, що син загинув від рук московитів. Тим часом, у селі церква УПЦ МП стала ПЦУ. Жінка пішла у церкву і забрала з церкви ці дві ікони додому. Ця історія говорить про те, що навіть смерть сина не змогла зробити перестановку в мозку. Така ось печальна історія.
Навіщо?Буля пропиздякала, що я не є підприємцем. Я не можу довести її брехню інакше, аніж вищезгаданим. Буля замість того, щоб заткнути свою пельку, понесла чергову муйню.
а я задумався... а у чому смисл , щоб когось витіснити з форуму ? тут і так майже нікого не залишилося ---------------- коли люди самі не заходять, бо нецікаво, - це одне... а коли хтось хоче щоб співрозмовників стало ще менше... це підозріло виглядає у чому смисл ? ------------------- довести своїми діями підприємство... або форум... до банкрутства... щоб купити дешево ?
тобто ви серйозно збиралися запостити тут фоту з купою якихось грошей на столі? Я вас правильно зрозуміла? Господи, що я тут роблю серед цих ідіотів...
вона не писала, шо ти не підприємець - тобто невідомо як насправді, це питання взагалі не піднімалося вона навіть не писала, що ти не багата людина... а просто: ''я не бачу ознак того що...''
розвиваючи тему, можна поцікавитися - як ви хочете, щоб Зеленський вам показав мільйон дронів ? цілий рік збирати їх на одному складі ? а потім привести вас туди на склад, і сказати - ось вам мільйон дронів... рахуйте, перевіряйте їх працездатність прямо тут... але щоб потім не було претензій
Брехня про мільярд дерев, брехня про мільйон дронів, брехня про 4000 доларів зарплати вчителів, брехня про смартфони для пенсіонерів, брехня про азовців брехня про Оман Суцільна брехня Віслюка
Так, серйозно. І не "якихось". а прямо написав, яких і скільки.Можеш продовжувати писати "майор не той, за кого себе вдає". Але тільки після виконання парі. То як, згодна?Чи визнаєш, що ти тупа дурепа, яка створює образ людини у своїй макітрі, а цей образ не має нічого спільного з дійсністю. Ти так і за Голобородька голосувала, а до влади прийшов Єрмак.