А ось дзуськи. Це на півторамільйонний Харків "аж" три католицьких храми (фактично- один). А ось у краю смерек- у кожному заштатному містечку з 10 тисячами населення- по 2-3 римокатолицьких, не рахуючи грекокатолицьких.Зате у краю смерек майже немає москальських приходів. На відміну від Харкова.
Не до того зараз і проблеми зараз інші. Якщо Карпати - майже всі храми тут православні, колись УПЦ КП, зараз ПЦУ, найвідоміші Манявський Скит, церкви в Криворівні, УГКЦ - більше в передгір'ї, МП - заборонений.
Кого ви питаєте? Видно ж пана по жупану). Садять дерева люди світлі. По-друге, я не бачу ознак того, що майор багата людина. Він тут тільки производит впечатление, а больше ничего он, скорей всего, не производит). На форумах багатіїв нема..Про це навіть говорити смішно.
Через шість місяців після призначення черчілля премʼєром, військова промисловість Англії працювала цілодобово.. Зеленський не спромігся щось серйозне запустити навіть на третьому році повномасштабного вторгнення.. Єдине що зробив Зеленський - запустив руку їрмака в кишеню кожного українця
Буля, а давайте зробимо так: я фотографую гроші, які в мене зараз вдома (близько ста тисяч. Долларів.), викладаю фото тут, а ви прилюдно називаєте тут себе тупою брехливою дурепою, та зйобуєте з цього форуму назавжди.Як пропозиція?
Ей уже предлагали нечто подобное за извинение с её стороны и признание неправоты. Слилась. Сольётся и сейчас. Борщеварочка - дама лёгкого словесного поведения.
Тільки з вашою пикою та паспортом, розкритим на першій сторінці поряд з грошима) Як пропозиція? P.S. Ви таки*обнуті обидва, майори)