дивіться інтерв'ю з генералом Марченком... він працює... він втомлений... їм, військовим треба допомагати... звання Героя нікуди від нього не дінеться, враховуючи його шалену популярність у Миколаєві... просто війна ще не закінчилася...
«Відмінність між Зе і народом має полягати в тому, що народ мусить бути міцно загартованим, а Зе – загратованим» © Віктор Горобець
То нагорода- це не підтримка втомленного генерала, а ось демонстративно відмовити в нагороді- то підтримати?Точно?І щодо "нікуди не дінеться"- чомусь свиней з Кварталу нагороджують, не чекаючи кінця війни.
Новорічне побажання хранцузу Хренпіду: View: https://twitter.com/13Hellis_13/status/1741640228593410545?t=HDzDWyHQiJX2rSdhkJgvbw&s=19
Україна жива. Україна живе. Україна бореться й бʼється. Україна рухається, Україна долає шлях. Україна здобуває. Україна працює. Україна існує. ... І так само, як минулого 31 грудня, сьогодні ми кажемо: «Ми не знаємо достеменно, що принесе нам новий рік». Але цього року можемо додати: «Хоч би що він приніс, ми будемо сильнішими». І зараз я хочу сказати слова, які до війни вважалися банальними, а під час війни – безцінні. Я бажаю вам, вашим родинам, близьким, усім-усім рідним тепла та здоров’я. Тим, у кого є рідне серце, – хай живуть довго. Тим, кого втратили, – хай залишаться в серці. Коханим – часу. Часу якнайбільше. Дітям – здійснення ваших бажань. Усім людям – людського щастя. А Україні нашій – перемоги й миру. З Новим роком вас, українці! З Новим роком, Україно! Слава Україні! https://www.president.gov.ua/news/novorichne-privitannya-prezidenta-ukrayini-volodimira-zelens-88037 Зе! С Новым Годом!
Миршаве лицемірне гівно, яке бігало від повісток, не дало жодної копійки на ЗСУ, закликає українців робити те, що само ніколи не робило і не збирається робити.
Ти не дав героя морпіхові, який стікав кров'ю, і з останніх сил повз до своїх. Чекав на допомогу. Не отримував її. І знову повз. Хоча полон міг врятувати життя. Від тебе вимагали цього. Але ти не реагував. Тому, що сам був однією з головних причин його загибелі. Проте, ти раптом дав ці звання нещасному екіпажеві цивільного літака, що трагічно, але ніяк не героїчно загинув. Так само як і його невинні пасажири. Цим ти змусив тріпати їх ні в чому не винну пам'ять. І перетворив трагедію на фарс. Цим ти навіть не дискредитував найвищу нагороду. Ти просто позбавив її сенсу. Я нарешті зрозумів. Основна мета твого приходу - навіть не руйнування країни. А позбавлення її сенсів. Щоб позбавити загального сенсу існування. Саме те, що найкраще доручити блазню. Бо все, до чого ти доторкаєшся - стає абсурдом. Ти - абсурдне прокляття моєї багатостраждальної країни. Прорахунок був в одному. Навіть, найбільш недолуги з нас шукають хоч маленький сенс і виправдання свого способу життя. І того, що відбувається з нами. Дуже часто неправильний сенс. Але ти позбавив усіх навіть цього. Просто смикаючи ручками і голівкою, прив'язаними до ненадійних мотузок ляльковода. І ляскаючи ротом, що несе нісенітницю. Тому, твій час закінчується. Тому, ті ж руки, що несли тебе до убогого тріумфу - будуть роздратовано рвати тебе на клаптики. Якщо, звичайно раніше ти не розбудиш інші сили. І наслідки твоєго абсурду - ми, можливо, будемо викашлювати ще довго. Твій фінал теж не матиме сенсу. Для тебе - не матиме. Жив грішно, і закінчив - смішно. Але для для інших сенс залишиться. І в підручники ти все ж таки потрапиш. Як обличчя короткої епохи абсурду і втрати сенсу. З довгим періодом одужання. І з новим прозивним ім'ям торжествуючої дурості. Твоїм ім'ям. P.S. Картинки не буде. Немає сенсу. Гліб Бабич 2020р.
Скоро два роки, як Бубочці змінили сценарій і гарантували успіх у ролі патріота-державника. Й ось він перед нами у всій величі - Черчіль і Бандера в одній склянці. Та й публіка його, котру ми узагальнено кличемо 73 відсотками, здається, за АрМоВір, НАТО і ЄС готова зубами гризти… А потім виходить Квартал - плоть від плоті цієї влади - і здає всю бригаду з тельбухами. Та й публіка їхня не відстає, доводячи - гниле нутро нікуди не поділося
Читати потрібно все, а не тільки виривати контекст Написано в 2020 році покійним Глібом про морпіха Журавля
Ну, й про новорічне вітання маркіза Хренпіду. 21 хвилини - це дуже круто В сексі Але коли їбуть самі тільки мозги - то трохи задовго