Печерський холм. Над главкомом Залужным могут сгуститься тучи. Причиной проблем стать может, несмотря ни на что, глава Офиса президента Андрей Ермак. Вчера, с целью пиара, Ермак с съемочной групой конторы Миши Подоляка, приехал в ставку генерала Залужного. Однако самого Залужного на месте не оказалось, его замещал генерал Муженко, экс-начальник Генштаба, отправленный в отставку в унизительной форме сразу после прихода Зеленского к власти. Не имеющий ни малейшего питета к главе ОП, Муженко по своему деликатно, но по-военному емко, пояснил Ермаку что заниматься его пиаром армия времени не имеет, после чего Муженко посоветовал Ермаку отправиться следом за русским военным кораблем. Взбешенный Ермак бросился звонить Залужному, но тот посмеиваясь посоветовал главе ОП прислушаться к словам старого генерала. Одним словом, уехал Ермак, не солоно хлебавши. Зная как реагирует Ермак на любое не приклонение перед своей персоной, можно быть уверенным, в уши Зеленского сейчас начнут вдувать потоки грязи о Залужном. Такого Ермак не простит. А война? Да какая может быть война если Ермака послали?
Порохоботи, не актуально зараз тріпатися і вести якусь агітацію! Майже, як у мене на днях, попалися роботяги, мали збережені запаси алкоголю, бо зараз продаж алкоголю заборонений, на п'яну голову дурниць наговорили, що от краще би командували і взяли ініціативу у свої руки Турчинов і Порошенко, хто вони такі і який можуть мати вплив на силові структури? Так і деякі форумні боти, ніби тверезі, але ліпити дурниці можуть ще й не такі.
Агитацию и прочую чушь, которая сейчас неважна, ведут как раз сторонники Зеленского на форуме. Загляни в любую тему, мы лишь изредка отвечаем на их любование собственным кумиром.
у них любов до Зеленського, як в Росії до Путіна. Що би він не робив, навіть якби всрався, все одно він хороший, умний і красивий.
Сейчас речь идёт о Ермаке. У Зеленского провал на дипломатическом направлении. Он был и он есть сейчас. Кстати, это никак не противоречит твоим словам о его личности.
Команда Зеленського 11 год · Відкритий лист Олени Зеленської до представників світових ЗМІ «До мене зараз звертаються представники ЗМІ з усього світу з проханням про інтерв’ю. Хочу відповісти цим листом одразу всім. Це моє свідчення з України. У те, що відбулося, неможливо було повірити ще трохи більше тижня тому. Моя країна була мирною, а мегаполіси, міста й села були сповнені звичного життя. Та ми обов’язково переможемо. Ми поруч і у нас є зброя. Вона називається єдність. Єдність у любові до України. Слава Україні!»
Зеленський дещо переосмислив, але поки він не є в моїх очах справжнім президентом. 1. Не повинен охолоджуватись до НАТО. Це Конституція і її тре виконувати. 2. Він повинен подати на розвід з Коломойським та Єрмаком. 3. Більшість його виступів - папірець. Доречі, респект та уважуха особі, що йому пише виступи.
Угу, в цьому вся тупість. Любов безмірна до кацапівщини жила до останнього. А тре було слухати бандерівців ненависних.
Звичайно, у НАТО легше і безпечніше, але ми воюєм, а НАТО мамлить чи закривати небо чи надавати зброю, якою спровокуєм путіна, вже доведено Будапештським меморандумом, як не будеш захищати сам себе, не будуть цього робити інші.