Ото "запросили" виглядає смішно, як у 95 кварталі. Запросили, щоб що? Вова, чи можна Вам підкинути трохи бабла та зброї? Чи може Зеленський врятував США? Медведо, твій сусід гречно запросив тебе до себе, щоб подарувати тобі $100. Генерали голосно аплодували, що Зеленський погодився на подачку.
Не реагуйте на ідіотів. Не псуйте собі нерви. Я навіть не знаю, кому Ви конкретно побажали здохнути (бо у мене оте все в ігнорі, не хочу навіть дивитися на їх висери), але не можу не погодитися. В той час як Президент Зеленський зі своєю командою здійснює успішну поїздку по країнах Південної та Північної Америки, загнидені вороги України бісяться від безсилої люті. Буде згодом у України (не в останню чергу - завдяки титанічним зусиллям Зеленського) все: і сучасна армія, і сучасне виробництво, і мир, і відбудова всього зруйнованого війною. І нові дороги, мости, і європейський порядок. Ім, рашистам та порошистам, Зеленський - як кістка в горлі. Скоро подавляться.
якщо американці нас не підтримують, їхній долар нічого не вартий зараз така ситуація - усі, хто боїться - пішли з українсього ринку... місце звільнилося... нові енергійні підприємці займають вільні ніші тільки спиратися треба не на залучення інвестицій та кредитів... а на власний розум та освіту......
Це ще спірне питання, створювали подальший плацдарм чи не наступали, бо Порошенко пальцем посварився.
Це незаперечний факт. А в 2019 році почалося розведення військ, сойдьомяся посрєдіне, погляд в очі Путіну, закінчення війни в голові і т.д.
Раз 2019, при заявах перед "вадінтур" про години війни на Донбасі, некоректні "Мирні плани"... краще просто закрити дзьоб.
Нардеп ОПЗЖ Юрій Бойко задекларував квартиру в росії і 7,6 млн рублів в російському НК Банку. На українських рахунках родина Бойків зберігає 83 млн грн, 467 тисяч доларів і 120 тисяч євро. За 2022 рік вони отримали майже 18 млн грн доходу і 14,5 млн як подарунок від сина. Ось таке воно — бідне життя лідера проросійської партії в Україні. https://t.me/smolii_ukraine/50615?single
Це Ви до чого? Яке відношення Юрій Анатолійович (народний депутат Верховної Ради IX скликання, голова депутатської групи Платформа за життя та мир) має до Володимира Олександровича?
Американці вийшли з Афганістану, і з долларом нічого не сталося. Укроцентризм- досить далекий від реальності. До того ж, американці чітко озвучували свої вимоги до української влади. Якщо ця влада поклала на ці вимоги те саме, що вона клала на рояль- то хто вкраїнчикам дохтур?
Ага. Терміново. Джонсон заявив, що не почув від Зеленського відповідей на питання. І виперди Зелупи у стилі "поху@, що коррупція, давайте нам більше грошей" якось слабо вписуються в те, що хоче почути американський істеблішмент.