Насправді це все може дуже хуйово закінчитися. Дуже багато людей мовчать не тому що ім нема чого сказати. А тому що типу наначасі)). І про деяких військових і про політиків і про весь треш що відбувається. Безугла відчиняє скриньку пандори. Тим більше вона навмисно провокує перекладаючи всю відповідальність з політиків та виконавчої влади на військових. Дуже багато де бреше. При чому бреше вибірково дуже суб'єктивно і намагаючись зачепити "болістні теми". Навмисно користуючись тим, що більшість цивільних не розуміють всі ті підпорядкування та рівні взаємодії. Нападки на війсьових закінчаться дуже погано. Суспільство почне захищати військових. Потім це вже буде не відкотити. Роман Донік
Лікбез для зрадойобів, що малописьменні. У Кацапії заводи може за Уралом, та хоч і ближче - у нас до них дострілити поки нема чим. Територія у раші безмежна! А у нас територія така мала, що все на ладоні. Дострілити до першого-ліпшого заводу Раша в змозі. Не можна не дивуватисьматюкатись. Порохоботи придумують такі безумні конструкції проти української влади, чи беруть готові, які їм підсовує Мацква, що просто жах. Ну не комфортно йому жити, знаючи що мерзотник.
Хочу сказати, я люблю Киівський торт. Колись їх привозила завжди з Києва, з відряджень. Зараз недалеко від мене магазин Рошен. Такий торт десь біля 500 грн. І в ньому 450 г абошо. І це не той смак, бо настільки приторний, що без чаю не можна їсти.
Його пропозиції - продовжувати брехати, що Зеленький краде гуманітарку - брати для цього кремлівські картинки. Що взяти з такого брехуна? В нього нема - не те, що пропозицій, чи совісті, нема і мізків.І ніколи не було, вважаю.
Читав сьогоднішнє повідомлення у фейсбуці Безуглої... Не бачу там ніякого ідіотизму, чи щось такого... Вона виклала свою власну точку зору. І це ж не якась там людина з вулиці... серйозна посада, серйозні складні питання... Вони обговорювали у комітеті, не впоралися... Вирішили поспілкуватися з народом... Якщо це розголошення чогось важливого, порушення закону - треба її притягти. Але ж невирішенні питання залишаються... Є ідеї ? Є бажаючи на місце Безуглої ? ВАШІ ПРОПОЗИЦІЇ ?
Я не дуже її знаю, і за що її поносять. Не цікаво. Зараз стільки брехні, тільки почни слухати чи читати... і писати наклепи на когось із влади - це деяким вже як дихати. Потім перекинуться на когось іншого. Та ботів Пороха слухати, і вірити їм - себе не поважати. Може є досвідчені люди, поважні, які можуть вказати як на помилки, але й і на досягнення влади Зеленського - їх би я послухала. І то, якщо людина з відкритим прізвищем, а не під маскою як КарлВолох буде писати. Порохоботи брехливі і трусливі, і вони дійсно вносять в суспільство розбрат. Бо самі можете бачити: вони ніколи не перестануть перепощувати брехню. Їх нічого не "перепрошиє", ніяка подія, якщо війна не перепрошила.
Лишається констатувати що ти тупий довбойоб як і Безмозгла. Слухай що говорить представник віслюка у ВР View: https://twitter.com/jozefkneht1/status/1728831152155410647?t=4JV8gekfZZA6jbsYOEnpPA&s=19
ПЛАН ЗАДУМУ. ЦІЛКОМ ТАЄМНО. БЕЗУМНІЙ. ОСОБИСТО В РУКИ. 1. Надо просто пєрєстать стрєлять! 2. Спросіть: "рєбята, што ви хотітє?". Взять іх пункти, взять наши. 3. І сойтісь посєрєдінє! 4. Вимушено повторити через 5 років. ------------------------------------------------ Може краще того... назад їх на собачок перетворить?...
Рашиські пропагандюги - в сортах гівна не розбираюсь, а їх закиди стосовно Зеленського, наркоман, не вміє керувати - таке саме у порохоботів, поведінка ботів, як дитячий колектив у якому обрали жертву і треба над нею знущатися. Може не знаю всіх нюансів, але не одні говорили, рашисти розуміють тільки силу, як було на Донбасі, успішний контр.наступ, Порошенко зупиняє і дає шанс рашистам, результат - накопичення рашистами сил для нових штурмів, будь такі дії на окупованій частині Харківщини при вдалому штурмі, мали би ХНР чи офіційно рашиську педерацію. Тут нема ангелів і чортів.
Про це вчора казав Роман Світан, полковник запасу, уродженець Донецька. Після того, як Порошенко Мінськими угодами фактично віддав Донбас росії, Світан і ще багато офіцерів із Донеччини звільнилися з армії, хоча перед цим брали активну участь у боях проти росії. Вони хотіли воювати на боці України за свою рідну, українську донецьку землю, щоб звільнити її від російського агресора, але не бачили сенсу перебувати в армії, де Верховний Головнокомандувач Порошенко - людина, яка їх зрадила, і нічого не робити ("завдяки" Порошенку). Тим самими ЗСУ ("завдяки" Порошенку) позбулися багатьох досвідчених вмотивованих битися за Україну бойових офіцерів. Порошенко здав ворогу не лише державну трубу, а й частину України. І якби Хуйло не захотіло б більшого, Донеччина та Крим навіки залишилися б російськими. Тепер, завдяки жадібності і бажанні Хуйла війти в історію "собіратєлєм зємєль", з'явився серйозний шанс звільнити і Крим, і Донбас.
Брешеш як сивий мерин. Я про них не знаю, а ти їх перерахочуєш на раз-два-три. Знаєш про що вони говорять. Так що не бреши що не розбираєшся. Ти це гівно з насолодою споживаєш. Гівноїд.
Пробна куля ОПи щодо звільнення Залужного викликала такий резонанс у суспільстві, що Яневтіку довелося вже зранку гасити полумʼя. Данілов заявив, що все це «проіскі враґов», точніше, московитські спецслужби намагаються «вбити клин між політичним і військовим керівництвом країни». Я, до речі, не виключаю такого варіанту. Але ж тоді, сподіваюся, доблесне СБУ вже допитує Безуглу з Арахамією на предмет, хто саме дав їм команду про участь у цій операції російських спецслужб, хто саме є тим високопоставленим ворожим кротом, ознаки діяльності якого ми постійно помічаємо вже чотири роки? Хоча, не маю жодного сумніву, артист розмовного жанру Данілов просто вішає нам на вуха чергову порцію Мівіни. П.С. До речі, хто може, зайдіть на сторінки цих двох гумових виробів і попросіть прокоментувати, що секретар РНБО, фактично, назвав їх агентами російських спецслужб Карл Волох
Про них показують в оглядах на ISTV. Рашиські шабаші не знайдеш, не те що по телевізорі, а й в інтернеті. Можна цікавитись не тільки "Євангелієм" від чорноволохів.
Десь в якійсь із тем зустрів пороховисери про Арахамію. Ось що буквально сказав Арахамія: Пряма мова Арахамії: "Вони дійсно майже до останнього сподівалися, що вони нас дотиснуть до підписання такої угоди, щоб ми взяли нейтралітет. Це була найбільша для них справа. Вони готові були закінчити війну, якщо ми візьмемо – як Фінляндія колись – нейтралітет і дамо зобов'язання, що ми не будемо вступати до НАТО. Тобто, ніякого "якщо Україна відмовиться від НАТО, то Росія виведе війська" не було, як це зараз перекручують. Росія лише обіцяла припинити військові дії. (Зрозуміло, що і ОРДЛО, і Крим залишилися б за Росією). Але віри Путіну не було жодної. І вступ до НАТО записаний в Конституції України. Ніхто би Конституцію за забаганкою Хуйла не змінював би. От фрагмент із інтерв'ю Арахамії. Можна почути, що він говорив насправді. View: https://youtu.be/6lt4E0DiJts?t=1475