Арест вчора дав свою версію. На жаль, схожу на правдиву. Потрібно обгрунтувати загальну мобілізацію. Вставать страна огромная должна не только против украинских нацистов, но и жидов. Антисемитизм у рашиков в генах.
Это переключение внимания. Что бы народ мочил жидов а не задавал вопросы власти. Выпускать пар плебс будет на евреях
Дарма не слухаєте. Вчора в онлайні його слухало півмільйона на каналі Фейгіна. Позавчора також. В усякому разі, Арестович не бреше. (Це я - не камінець в бік брехуна Миха, а по факту). Стосовно генерала Герасімова сказав, що не знає, чи того поранили, замочили, чи втік з-під Ізюма цілий-неушкоджений. На заказ міг сказати (а "на заказ" означає "берхати, що замовлять") щось замовне. До війни я Арестовича не слухав, навіть толком не знав, хто він і що він. Зараз його слухаю регулярно - підсумки кожного дня. Як правило, сказане ним є перевіреною правдою. А "як не правило" - він не відповідає з двох причин: "знає, але не ляпає", "не впевнений, чи те, що скаже, було в дійсності". Росія цією заявою про євреїв дістала останній козир: щоб люмпен йшов в армію РФ "спасать расію". З опозицією ще за радянських часів боролися саме так: шукали дійсні, або уявні єврейські корені дисидентів. Це спрацьовувало. І спрацьовує зараз. У них і Сванідзе - єврей, і Латиніна - єврей. Всі, хто проти диктатури в Росії - євреї. Один покійний Жіріновський - син юріста.
Мені Арестович не підходить своїм оптимістичним в лапках прогнозом на кінець війни аж до 40х років. я б його за це вбила) я люблю слухати тих, хто каже про наступ наших через тиждень) в кожному жарті є доля жарту. Я не доживу до кінця такої довгої війни. У мене просто вже нема сил.
сьогодні ми тільки-но вийшли з Саржиного яру, як за нашими спинами так грохнуло, аж земля здригнулася - то вдарили по парку Горького, повалив дим...Зараз там пожежники працюють. От же ж мерзотна русня. Тільки почистили, прибрали парк після попередніх обстрілів. По Саржиному яру теж були прильоти - всюди дірки в асфальті.