Я не погоджуюся, що він не заважав олігархам. Він робив завжди так як йому було вигідно, комусь ні, а комусь - заважав, а кінцева мета - щоб бути єдиним олігархом на цьому просторі). До речі, його партія ПЄС дуже негативно віднеслась до закону про олігархів. Там були тисячи поправок, закон хотіли заблокувати. Вони або піаряться цинічно (наприклад, про поранених), як-будто без них ніхто б ними не опікувався, щоб ми без пєсов робили б? Або брешуть, втративши всяку совість. Найцинічніша партія в парламенті. По рівню маніпуляцій та брехливості їм немає рівних. ОПЗЖ, мабуть, дивляться і заздрять: "А шо - так можна було??"
Боже, зелупоголові, ну які ж ви тупі!Просто-таки взірець, хоч зараз у паризьку палату. Тобто, ти всерйоз вважаєш, що президенту було достатньо сказати "нумо, усі на турнік!"- і усі пострибали на спортмайданчики?Ти всерйоз вважаєш, що на той час оця говорильня була на першому місці, і не було інших більш важливих проблем?Ти всерйоз вважаєш, (хоча так- ти непробиваємий совок), що для здорового образу життя доконче потрібна вказівка, а само стадо без таких вказівок до спортзалу не піде?Щодо "працюйте вдома"- увесь розумний світ працює там, де вигідніше. І саме безвіз призвів до того, що в Україні виросли реальні зарплати у доларовому обчисленні.Бо закони ринку ніхто не відміняв. Тепер щодо експортно орієнтованої економіки. Дурнику, усі розвинені країни є експортноорієнтованими.А у тих, які такими не є, жити неможливо- Сомалі, Північна Корея, Венесуела. То ти хочеш, щоб українці залишилися без ліків?Без медичного обладнання?Бо усе це купується за валюту, яка надходить від експорту та "заробітчан"- того самого, що ти хочеш знищити.То чому ти бажаєш зла Україні та українцям?
Ой пані, Слуги Народу у Київраді проголосували ЗА те, щоб ОПЗЖ й надалі керували комітетами, так ще не свистіть, бо дим з носа повалить.
здоров'я знаходиться в основі всього... спитай у військових - чи є проблемою низький рівень фізичної підготовки... поцікався витратами з бюджету на медицину... поцікався, які десятки мільярдів крутяться у сфері цигарок та алкоголю... поцікався причинами коронавірусу - може низький іммунітет? і т.д. не було часу? а на томос був час? а на мову був час? тепер розгрібаємо... а якщо додати демографічні проблеми, викликані поганим здоров'ям населення - тоді взагалі пц виходить
та ти шо... часом не забув, яка у нашій державі валюта ? яке мені діло, скільки коштують товари у доларовому обчисленні? мене цікавить купівельна спроможність: 1) моя, 2) навколишніх людей, щоб у них було менше дурного в голові...
ага... валюта від експорту... уся повертається? чи за кордоном осідає? імпортні ліки... цукерки значить ми можемо робити вітчизняні... а ліки ми не можемо робити вітчизняні економіст хрєнов
Пані, шкода що вчителюєте. А ви цікавилися що говорить Венеціанська комісія що до закону про олігархів? Венеційська комісія розкритикувала український закон про деолігархізацію: Потрібен системний підхід (hromadske.ua) А може Венеціанська комісія - це порохоботи? Чому зебобіки такі примітивні, га? А я вам скажу, зелена ВРУ просто попіарилася перед недалекими люмпенами, але спеціалісти вважають, що цей закон трухлявий. Дійшло?
Томос - річ потрібна та і справа Порошенка хіба що піарні "Томос-тури", все інше - справа церкви і Вселенського Патріарха.
Не справа Президента - займатися томосами. Його справою було - побудувати завод по виготовленню снярядів та набоїв, почати будівництво військово-морських баз для України, не підписувати Мінськ-2, яким фактично назавжди відрізалися частини Донецької та Луганської областей від України, зробити все, щоб українська труба не перейшла в руки куму Путіна, а залишилася у власності держави і ще багато чого. Якщо припустити, що половина, та хай навіть чверть українців - атеїсти чи греко-католики, чи євангелісти, чи мусульмани, чи іудеї, то їм той томос - до фалди від ряси. Ще раз повторюю - не слід плутати віру в Бога з релігійним клубом за інтересами. А якщо вже хотілося сподобатися віруючим християнам-українцям, слід було відібрати через суд Печерську Лавру у московських і промосковських попів. А Пашу Мерседеса посадити. От чомусь Зеленському (його команді) це вдалося, а ПЕСам - ні.
Я подібне писав, такий здобуток - не стільки його заслуга, скільки під час його правління. У нас не Православний Шаріат. Багато релігійних керівників між собою дружать. Може комусь, хто хоче охрестити дитину чи освятити пасхальний кошик не так важливо чи церква "канонічна", але тут сам факт, у більшості католицька Польща має і канонічних православних.
А хто тобі сказав, що паша - Мерседес сидить? От наївний... Сидить патріот - розвідник Роман Червінський, а паша заплатив 33 мільйони і вийшов на волю. Влада своїх в тюрмах не тримає! Паша-Мерседес вийшов під заставу – гроші назбирали парафіяни — УНІАН (unian.ua)
- Навіщо йому казати де українцю заробляти гроші? Він дав безвіз, зробив людину вільною у виборі місця роботи і проживання і подорожей. А якщо тобі потрібен президент, котрий вказував тобі де робити, то тобі до путіна. - Ну от сказав Зеленський висадити мільярд дерев. Що змінилося? Де ті дерева? Попіарився зате не зле. - людина сама вирішує, курити їй, чи не курити, їсти цукерки, чи не їсти, дивитися 95 квартал, чи ні.
Визначення читайте в законі. Якщо питаєте мого "визначення", то для мене це ті великі бізнесмени, хто має великий вплив на владу.. Тобто у них має місце не гроші-товар-гроші, а гроші-влада-гроші. Має владу, свої ЗМІ, чи фінансує партію в парламенті, і має для столиці одні параметри майна, а не для столиці, чи малих міст - інші. Бо не треба забувати, що все те ж є і в невеликих містах, масштаби тільки менші. Мільярдерів нема, а місцеві "олігархи", що є владою - є. Можна згадати меркернеса. У нього в кишені були всі: силові органи, суди, четверта влада....Що хотів - те й робив. І вибори теж.
і в якого бога вірити... у нас держава відділена від церкви... я не розумію, чому томос важливіший за фізичне здоров`я українців? чому томос важливіший за екологію - фундамент нашого добробуту? тіпа у нас немає власної релігії... треба поїхати за кордон... хто в москву... хто в константинополь... поцілувати руки їхнім попам, щоб вони дали ліцензію... франшизу... на те, як нам правильно молитися... і це 21 сторіччя... дорослі освічені люди... блазні...