Кстати, как там у вас отреагировали на Лаврова? Думаю, Вам будет интересно, как Арестович его размазал: View: https://www.youtube.com/watch?v=rmpTkRnvMyM Кстати, Зеля уже отреагировал: Зеленский о словах Лаврова по поводу евреев: Останется ли посол Израиля в Москве?
Как только израиль заявил что поставит украине броники то у нас сразу начались арабские беспорядки, хамас начал устраивать теракты .тот самый который почетный гость в москве. И после этого выступил лавров . На рос сми начинает разгоняться антисемитизм а этнический еврей соловьев вдруг заявил что он как бы и не еврей. Так что возможна очередная попытка в одной отдельно взятой стране решить еврейский вопрос
Ждём столкновения двух необъятных интеллектов: Планктоши и пациента. Тут даже сложно на кого-то поставить, оба демонстрируют недосягаемые умственные способности.
Та тут нема потреби щось вигадувати. Ось взяти, скажімо підгавкувача Арестовича. Слухати його - себе не поважати, петеушник і пройдисвіт, як Семенченко: Микола Іванців Тут з арєстовічем нєскладушкі виходять. Так, народився він 03.08.1975. Закінчив середню школу в 1992. Вступив на біологічний факультет університету ім. Тараса Шевченка. У 1993 році почав грати в сучасному Київському театрі-студії «Чорний квадрат», покинув навчання у виші. З 2000 року проводить психологічні семінари й тренінги. У 2003 році вступив до авторської школи «Человек среди людей» російського психолога Авессалома Подводного, яку закінчив у 2010 році. Тобто, пройдисвіт. Вищої освіти не має. Разом з тим, стверджує, що з 1994 до 2005 працював в ГУР. Тобто, працював у розвідці з 19 років? Будучи студентом біологічного факультету? Без служби в армії і прийняття присяги? А паралельно грав у тіятрі і знімався в рекламках? Я трошки, ну зовсім трошки розуміюся в питаннях проходження служби. Тому переконаний, що цей персонаж, м'яко кажучи, записдівся. Насправді є сином лейтенанта Шмідта. А для Медведо це рупор. Петеушнику цікавий петеушник. Але справа навіть не в тому. Питання: яким чином чєловєка без освіти отримав підполковника? Наш Васілій попри любові до спиртного, виглядає набагато краще в моїх очах, ніж Арестович.
Даремно ви так... він ж не втік. А ще 10 разів на нього був нанесений удар(покушеніє), я знаю з якої сторони навіть, а ще знаю хто карту приніс.