ДО широкомасштабного вторгнення за обороноздатність країни відповідає верховний головнокомандуючий та міністр оборони. Залужний - з 24.02.22 о 10 год ранку.
Пам'ятайте як "слуги" аплодували Резнікову коли він йшов у відставку? Днями рахункова палата пояснила за що були ті бурні овації...
Для бидла все іде нормально, бидло всім задоволено! Його грабують, гвалтують, катують, вбивають, а вони щасливі!!! Висновок: бидло прагне до самознищення! А кляті порохоботи з своїм Порохом, допомагають армії, яка не дозволяє оркам знищувати це бидло. Тому вони вороги для бидла...
Миху, я навіть не маю бажання з Вами сперечатися. Я почав сумніватися у Вашій адекватності. Тому даю посилання на ту сторінку Вікіпедії, де розповідається про Валерія Залужного. Я величенькими літерами, як це любите робити Ви. Ви думаєте, що так дійде, от і я сподіваюся, що до Вас дійде. Хомчин колись писав, що Вікіпедія бреше. Тому пошукайте Указ Президента, яким призначається Залужний на посаду. Вале́рій Фе́дорович Залу́жний (нар. 8 липня 1973, Новоград-Волинський, нині Звягель Житомирська область, Українська РСР, СРСР) — український воєначальник, генерал. Головнокомандувач Збройних сил України (з 27 липня 2021), член Ради національної безпеки і оборони України (з 28 липня 2021). Залужний Валерій Федорович — Вікіпедія (wikipedia.org) Ви погоджуєтеся з тим, що написати таке, що Залужний став Головнокомандувачем ЗСУ з десятої години ранку 24 лютого 2022 року може лише неадекват?
Мєдвєдо, у вас погано з розумінням української, або погано з логікою?Ви зовсім не бачите різниці між Головнокомандуючим та Верховним Головнокомандуючим?
Ведикий адекват Медведо, ану покажи де я написав, що Залужний став Головнокомандуючим 24 лютого 2022 року.
Я переконався, треба слухати Зеленського: (35)#ukraine #ua #україна #боневтік #зеленський #топ #1 #рек #свободуроман... | TikTok
ДОВЕДЕНИЙ РЕВІЗІЕЮ ФАКТ!! Вдумайтеся! 7 мільярдів грн. тільки за 6 місяців 2023 року, зеленська влада вкрала з коштів тільки на харчування ЗСУ!
Я різницю бачу. Я не розумію логіку Миха. У нього виходить, що Головнокомандувач до початку військових дій - лише для мебєлі і нічого не вирішує. Але ось що пишеться про Головнокомандувача: Законодавчий статус[ред. | ред. код] Головнокомандувач Збройних Сил України — особа, яка здійснює безпосереднє військове керівництво Збройними Силами України, контроль стану забезпечення армії військовою технікою, озброєнням та іншими ресурсами, звітується перед президентом і міністром оборони про досягнення військово-стратегічних цілей в сфері оборони. При цьому, Законом України «Про Збройні Сили України», визначається, що безпосереднє військове керівництво — діяльність, спрямована на здійснення заходів щодо розвитку Збройних Сил України, їх технічного оснащення, підготовки та всебічного забезпечення, визначення основ їх застосування, а також управління ними.[3] До 27 березня 2020 року згідно зі ст. 8 Закону України «Про Збройні Сили України», Начальник Генерального штабу був Головнокомандувачем Збройних сил України. Головнокомандувач Збройних сил України — Вікіпедія (wikipedia.org) Тобто, безпосереднє військове керівництво Збройними Силами України здійснює Головнокомандувач. Безпосереднє, КарлКарл. Тобто, Верховний Головнокомандувач (Президент) не здійснює безпосереднє військове керівництво Збройними Силами України. Команда про розмінування Чонгара йшла від Залужного вниз по інстанціях. Якщо це була ініціатива Зеленського, то Залужний міг відмовитися і подати у відставку. Якщо розмінування відбулося, то розпорядження пройшло через Головнокомандувача Залужного. А взагалі-то важко дискутувати з людьми, які Президента обзивають, вішають на нього всіх собак і вважають себе розумнішими від генералів. Крім того, я знаю, хто у нас Верховний Головнокомандувач, а хто - Головнокомнадувач. А от Ви - ні. У вас одні залупи в голові.
Зелупоголові почали відмазувати Зелупу та топити Залужного. Правильно. На біса та Україна, головне щоб Зелупа з кодлою мали свій гешефт.
Та ти шо... А знайди обов'язки Єрмака і його впливи на процеси. Він ж керуючий Верховного Головнокомандуючого, нє? Почитай обовязки Верховного Головнокомандуючого та міністра оборони. Вони до вторгнення керували процесами у війську та обороною. І вони в одну дудку переконували: війни не буде. То Залужний мав їх не слухати? А от коли почалися військові дії - гарантую. Ні Зеленський, ні Рєзніков нічого не вирішували, бо вони зеленого поняття не мають у цій справі. Все військове керівництво впало на плечі спеціаліста - генерала Залужного. Чи ти, Медведо, хочеш переконати, що комік Зеленський та юрист Рєзніков щось у цьому розуміють?
(23) Полковник заговорив! Єрмака підкосило. Чонгар здали-не став мовчати. Просто в залі суду-розмінували - YouTube Єрмак заявив про нові домовленості щодо ділянок розведення і розмінування на Донбасі (depo.ua) Журналіст Ростислав Демчук: Розмінуванню території Херсонщини на межі з Кримом сприяли Андрій Єрмак та Ірина Верещук | БукІнфо (bukinfo.com.ua) Де тут Залужний???? Хто взяв на роботу Єрмака?
А де докази, що Зеленський віддав наказ розмінувати Чонгар безпосередньо виконавцям (рядовим і сержантам)? Якщо Ви стверджуєте, що це Зеленський розпорядився розмінувати, тоді як, на Вашу думку, проходило це розпорядження до безпосередніх виконавців? Адже розмінувати поле - не єшака купити. Хтось має виконавцям видати карти мінних полів. Це що, по-Вашому, Зеленський сказав секретчиці, щоб вона видала карти мінних полів сержанту Петренку? Як Ви собі уявляєте проходження розпорядження Зеленського від Офісу Президента аж до безпосередніх виконавців? Я вважаю, що таке розпорядження, якщо воно ініціювалося Зеленським (якщо! - я про це писав, як варіант 1), мало пройти через Залужного. А як Варіант 2, я про це також писав, це могла бути ініціатива Залужного. Але не нам із нашими талантами судити, правильно чи не правильно вчинив Залужний. Я оце переглянув сьогодні Ваші висери. Такого паскудства ви втрьох сюди нашкребли, що бридко дивитися. Ви або працюєте на ворога, або божевільні. Краще взагалі цього паскудства не читати. Радійте один з одного. Миху, Ви ж не самі оте все малюєте. Це якесь падло намалювало, а Вам циркуляром прийшло. Ну, чому Ви опустилися до такої ницості? Вам за себе не соромно?
Ви що, дійсно важаєте, що Єрмак командує підрозділами ЗСУ? Через голову Залужного? Поїхав Єрмак на Чонгар, зайшов у військову частину і віддав наказ розмінувати Чонгар?
Ну я ж вам дав посилання. Єрмак займається розмінуванням. Чи їздив сам? Не знаю, можна пошукати, але він займався цим питанням. Він САМ про це говорить. Чи мав право він цим займатися по закону? Ясно, що ні. Але Зеленський незаконно дав йому такі повноваження. Без завгоспа нічого не робиться. Він всюди.
От я вас і запитую: Зеленський дає розпорядження. Що має робити Залужний? Виконувати, чи ні? Друге, Чому Зеленський не може дати розпорядження мимо Залужного?
Ось слідство і розбереться. Шкода, що слідство можливе тільки після відсторонення Зелупи з кодлою від крісел.