Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Це Володимир Олександрович пояс шахеда одягнув,
    щоб не попасти в полон (про всяк випадок).

• Смішно Смішно x 1
  2. Ну чому зедовбойоби такі тупі?
    А погуглити і переконатися що це правда чи ні мозгів невистачає.
    Обов'язково свою тупість потрібно виставити на загал.
    Попандопуло, одним словом.

• Смішно Смішно x 1
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупоголові, а як так вийшло- Рєзніков, 57 років, виїхав за кордон.Чому?Хто випустив?Чи воно інвалід, розумової праці?

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Воно їхало стати послом у Великобританію. Воно ж не знало, що там знають, що воно - злодій.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. MayorMayor

Воно їхало послом у Великобританію, а опинилося на своїй віллі в Італії. "Он шєл на Одєссу, а вишєл к Хєрсону"(с)

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може не той випадок, але у нас ще не як у ЛиДиНиРи, сталінсько-жуковські методи не використовуються, нема такого, щоб були майже відсутні чоловіки.

9. MayorMayor

Планктоша, ти довбойоб. Ще раз- як Рєзніков, який підпадає під дію обмеження на виїзд, виїхав з України?Це будь-хто може виїхати?Чи тільки зелупина кодла?

10. Ні, він довбойобнутий ідіот.
    Він його не грає. Він такий по життю

11. У мене на днях сталася певна особиста подія: до мене звернулася людина з далекого 19-го. Далека вже на сьогодні людина. Але тоді... Тоді ми сварилися так, що енергією цих сварок можна було б опалювати маленьке містечко. Я кричала і плакала, я відчайдушно боролася за своє майбутнє у цій країні. Але...
    А зараз вона з'явилася. Ні, не ховає очі, не "давай не будемо", не "а ті що - кращі?".
    А в очі:
    - Ти була абсолютно права. Його вибрали саме для цього... Я стільки начиталася!
    Раніше думала, від таких слів має зійти лавина. Чи грім там. Чи вітер хоча б. А на душі порожньо. І абсолютно до лампочки ці такі щирі, такі великі, такі вирячені очі: "я стіііількиии начиталасяяя..."
    А раніше ти читати не вміла? У тебе вух не було? Очей? Розуму? Досвіду? Совісті? Відповідальності? Що ж ви наробили?
    Мовчу у відповідь. Просто далека людина з далекого минулого. Назавжди.
    Та це прецедент - щоб так в очі, відкрито.
    Інші "пацієнти мараХвону" звинувачують...бояр. Себто оточення гниле кидає тінь на "хорошу, в принципі, людину".
    Одне питання, пацієнти. Якщо винне гниле оточення, то чому воно - гниле оточення - не звільняється "хорошою, в принципі людиною" до останнього, коли зашквари шкварчать на півпланети?
    А коли звільняється, то, наприклад, людоїд баканов, винний у сотнях тисяч смертей, спокійно відкриває ФОП і либиться з фото в стильних очєчах?
    Чому рєзнікова - віднині офіційного "яєчного баригу" - проводжають оваціями? Оваціями, Карл? А скільки їх таких - прилаштованих, захованих, покритих "хорошою, в принципі, людиною" - топових зрадників-корупціонерів?

Бо так працює система. Наскрізь гнила і смертельно небезпечна для існування держави система. Яку очолює і кришує "хороша, в принципі, людина".
    А ви... Вам назви немає. Визначення немає. Ви своє життя під відкіс пустили, ще й дітей своїх, і навіть онуків прирекли. . Поржали хоч?

Світлана Самарська

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Принаймні, хто має відповідні додзволи - навчання, робота в іншій країні.

13. MayorMayor

Планктоша, то Рєзніков студент?Чи на морське судно найнявся?

14. MayorMayor

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вера Иванова
    1 д. ·
    До уваги Петра Порошенка, якому 24 жовтня 2023 року я направила поштою заяву щодо вибачення перед Президентом України Володимиром Зеленським та народом України.
    Оприлюднюю текст цієї заяви з метою почути народну думку.
    Цитую заяву на ім'я Петра Порошенка:
    "Звертаюсь по питанню вашого ганебного ставлення до вибору народу України на виборах-2019, коли Президентом України був обраний Володимир Зеленський.
    Ви, Петре Порошенку, мріяли вдруге зайняти пост Президента України, але народ України зробив свій вибір на користь Володимира Зеленського.
    Не визнавши вибору народу України на виборах-2019 Ви переконували, що через рік Ви будете на Банковій, бо ніби Володимир Зеленський не заслуговує бути Главою нашої держави. І хоча вибори-2019 були законними, Ви, як екс-Президент, поширюючи завідому неправду через засоби масової інформації, ганьбили Володимира Зеленського, а значить ганьбили і народ України, який обрав Президентом Володимира Зеленського.
    Народ України не підтримав ганебну брехню, а тому Вам не вдалося досягти своєї мети - достроково переобрати Президента України.
    Проте, вашу мету щодо зміни Президента України вирішив здійснити Володимир Путін, коли 24 лютого 2022 року оголосив так звану "спецоперацію", мріючи за три дні захопити столицю України Київ і змінити Президента України всупереч волі народу України.
    Певно, пізніше Володимир Путін зрозуміє, що Ви і подібні
    Вам горе-патріоти України безпідставно ганьбили Президента України Володимира Зеленського.
    На разі, Путін вашими ганебними словами про Президента України Володимира Зеленського намагається оправдати свої військові злочини, даючи вказівки знищувати міста і села України, вбивати мирних людей і дітей, знущаючись над українським народом.
    Натомість Верховному Головнокомандувачу ЗСУ Володимиру Зеленському аплодує весь світ! А Ви, Петре Олексійовичу, шкодите Україні і певно пішли в політику, щоб стати мільярдером, а не для того, щоб Україна була справедливою, правовою державою.
    Ваш однодумець Путін, керуючись саме вашою метою щодо зміни Президента України Володимира Зеленського, 24.02.2022р. оголосив про свою "спецоперацію", яка принесла велике горе народу України, а тому вважаю за необхідне звернутись до Вас з цією заявою і
    п р о ш у :
    1. Вибачитись перед Президентом України Володимиром Зеленським за те, що ганьбили його, переконуючи, ніби Володимир Зеленський не гідний бути Главою нашої держави.
    2. Вибачитись перед народом України за те, що "наплювали" на вибір народу України на виборах-2019, не визнавши обраного народом Президента України.
    Можливо Володимир Путін, дізнавшись про вибачення екс-Президента України Петра Порошенка, змінить свою думку стосовно Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Володимира Зеленського і кривава війна-спецоперація в Україні буде припинена, а народ України перестане страждати.
    Що стосується коштів, які Ви накопичили під час свого президенства, то Вам варто передати їх на фронт, адже перебуваючи на посту Президента, Ви зобов'язані були дбати про народ України, а не чинити дії, щоб привласнити народні кошти та стати мільярдером.
    24 жовтня 2023 року
    Віра Іванова
    (підпис)".
    Відправлено
    рек.листом від 24.10.2023р.
    за номером 0311011114968

• Смішно Смішно x 1
  16. Неперевелись ще душевнохворі в країні

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я подумав, що це може наша Сільвер Булєт, нє?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я три дні не заходив в мережу - пакет закінчився, сьогодні в райцентрі знову поповнив. Заходжу на ЛФ, а тут - та ж стара пісня "ти ж мене підманула" у виконанні Порошенка та беквокалу МММ (Мих, МихХомчин,Мквадрат).
    Мені цікаво, коли вони захрипнуть? Чи так і співатимуть ще років десять-п"ятнадцять?

Гаразд, ще раз скажу по порядку.
    Варіант 1: Зеленський розпорядився розмінувати Чонгар. Віддав команду Залужному. Залужний, нагадаю, бойовий генерал, а Зеленський - без військового досвіду, грав Машу і Мєдвєдя на сцені. Роялив.
    Якщо Зеленський дійсно так розпорядився, а Залужний у відповідь не покрутив пальцем біля скроні і не подав у відставку, значить ідея була слушна.
    Нагадаю спеціяльно для Хомчина, що Зеленський не може через голову Залужного віддавати наказ командиру роти чи взводу. (Якщо Хомчин трохи забув з тих пір, як пішов у відставку із совєцьої армії, то хай полистає устав. Наказ такого роду мав спуститися по всіх інстанціях аж до командира відділення, яке розімнувало Чонгар.)
    Можливо дійсно слід було впустити кілька десятків тисяч рашистів у Херсон, щоб там їх тимчасово ізолювати від основних бойових дій. Тим часом стримати наступ на інших напрямках, а потім вигнати рашистів з Херсона. При сприятливих обставинах їх ще можна було добити на переправі через Дніпро. Це частково вдалося.
    Варіант 2. Якщо це була саме ініціатива Залужного розмінувати Чонгар, тоді диванні експерти-чорноволохи мені здаються малоадекватними, якщо вони краще від Головнокомандувача Залужного знають, як потрібно воювати, де відступити, де наступати. Залужний досить успішно справляється з набагато сильнішим і підступним противником, ніж інші армії.

Навіть військові експерти заходу (які добре розбираються у військовій справі, у всякому випадку - краще ніж чорноволохи та їх підгавкувачі на підсосі у Порошенка) були впевнені (виходячи із співвідношення сил України та Росії), що Україна не втримається більше як тиждень.
    Що свідчить про те, що Залужний (нічого не скажу про Зеленського) - на голову вищий від усіх тих західних, досить недурних людей, із військовою освітою та стратегічним аналізом ведення війни. І успішно тримає оборону уже більше шестиста днів.

Але тут сидять, уже який рік, придурки господні, які все ще вважають себе розумнішими за Залужного.
    Придурками були і придурками залишаться.

20. Не виключено.

• Оптимістично Оптимістично x 1
а де твій аватар? :)