яке там знищення доказів і цькування журналіста? на скрінах видно, що він похвастався польовим шпиталем 3 червня... потім у коментарях йому вказали на те, що не можна так писати... він одразу, в той же час, 3 червня, видалив, що небажано публікувати ------------------------ а обстріл стався через кілька днів, 6 червня і про цей шпиталь знали сотні людей... -------------------------- і так усе сумно склалося.... а ви ще й добріхуєте про знищення доказів...
Знову за рибу гроші. Я вже писав в перші дні великого наступу росії, що саме завдяки якісним дорогам Збройним Силам України вдалося за лічені години перекинути С-300 під Київ, і тим самим зірвати висадку рашистського десанту в Василькові. Я особисто бачив, як тягачі з С-300 буквально летіли в бік траси Одеса-Київ. Швидкість навіть в селі була не менше 60 км/год, а між селами на прямих відтинках - ще й більша. А якби не було дороги такої, як треба, (а дороги не було, я вже писав - місток майже розвалився, в двір я не міг заїхати через величезні ями навпроти воріт), коли хури хилиталися зі швидкістю черепахи, то ті комплекси їхали б до Києва три дні. На які і розраховало Хуйло. До речі, Вова Гройсман, якого поставив Порошенко, також будував дороги і містки, тільки ті містки валилися. Ви, придурки, не розумієте, що якщо немає якісних доріг, то в дощову погоду воювати неможливо, бо техніка не може їздити по багнюці чи розбитих дорогах. І саме завдяки якісним дорогам зараз техніку, яку надає Захід, можна передислокувати з польського кордону на схід України так, що жодного разу рашистам не вдалося дорогою знищити те, що доставляється з Заходу. А доставляється чимало всього "цікавого" - я інколи це бачу на власні очі. Тому ви, придурки порошенківські та путінські, краще б помовчали. Порошенко здав Дебальцево фактично. Поки Хуйло Порошенку в Мінську зуби замовляло, раша підкинула війська, які оточили Дебальцево. Я вже мовчу про те, що Порошенко дозволив Гіркіну з Сєвєродонецька втекти в Донецьк. Не було б рашистів в Донецьку, не було б повномасштабного вторгнення. Я якось більше вірю оцінкам від Романа Світана, підполковника, який брав участь у захисті Донбасу в 2014 році, ніж всяким придурочним полумарчукам. Де Ви, Хомчине, викопали цього придурка? Воно за гроші ще й не таке напише. Тьху.
Гіркіну з Сєвєродонецька втекти в Донецьк. Щоправда, Гіркіна у Сєвєродонецьку не було, но то таке. Мєдвєдо, а що гірше- втеча Гіркіна, чи здача Зелупою Сєвєродонецька ?
Як цікаво - співробітники ОП не подають декларації, бо не є державними службовцями. Але в армію не ходять, бо.... чому? Звідки бронь? Ну ладно на Єрмака як кажуть від величі бронежилет не налазить - а з Подоляка б вийшла непогана зброя масового знищення, тим більше він обіцяв каву ще в травні в Криму, за язик ніхто не тягнув, нєт прєград для патріотов.
Там йшли серйозні бої і війська там тримались, доки Сєвєродонецьк не був перетворений у заміновані руїни.
Мєдвєдо, ви так багато писало про ударні дрони, що Порошенко вас почув: Петро Порошенко: Відсьогодні наша команда починає постачати у війська дрони-камікадзе. Ви знаєте, ми вже передавали і будемо передавати в ЗСУ сотні «Мавіків», «Аутелів», «Посейдонів», «Валькірій». Але дронів багато не буває. Бо дедалі частіше хлопці просять саме FPV. Вони їм дуже потрібні. Бо втрати на війні в живій силі, і в легкій техніці на сьогоднішній день — це велика частина роботи таких дронів. Ба більше, такі дрони, іноді, можуть замінити оператора Стугни разом з самою Стугною. І тоді не військовий буде ризикувати своїм життям, виходячи в нерівний бій з ворожою технікою, а лише дрон. Ці працюють на відстані до 12-ти кілометрів і можуть нести з собою 1.5 кілограми вибухівки. Першу партію ми закупили в українського виробника. Всього — 50 FPV-дронів. Перші 25 — підуть в окремий розвідбат вже сьогодні. Наступні 25 — приїдуть до кінця тижня. Також для двох бригад ми уклали контракт на 400 дронів. Найближчим часом передамо їх у війська. Про точність бойового застосування дронів я вам розповідати не буду, ви і так все знаєте. Але те, що вони підвищать ефективність Збройних Сил України — тут сумнівів немає. Орки пошкодують, що прийшли на нашу землю. Докладемо максимальних зусиль для цього. А на адресу Зелупи можете писати щодо дронів?Чи він вже все вам та іншим вкраїнчикам відповів: "Ідіть у сраку, я вам нічого не винен"
Як швидко змінюються методички для зелених ботів і тролів. От ви ж точно звернули увагу на дві речі. Спершу, коли хамас вчинив криваву бойню проти Ізраїлю, вони всі по команді почали нам розповідати, що "якщо Ізраїль із його хваленою розвідкою такому не зміг запобігти, то що ви від Зеленського хочете?" Брехали наволочі, бо Зе про це весь світ попереджав, а напад на Ізраїль, попри всі натяки, що щось назріває, реально не відсвічував до останньої миті. Але мова не про те. Ви ж, звісно, побачили й наступний акт хорового бото-співу по зелених партитурах - за пару днів усі боти й тролі різко заткнулися й перестали озвучувати цю тезу з порівнянням із Ізраїлем. А що сталося? Та саме того дня в Ізраїлі опублікували, а в нас також поширили новину, що там пройшло експрес-опитування й понад 80% ізраїльтян вимагають відставки й покарання Нетаньяху відразу ж після закінчення бойових дій за те, що не зміг запобігти нападу. Що, не сподобалася така перспектива нашому зеленосяйному?
Трошки не туди можуть згадати Ізраїль і оправдати ХАМАС, крім ненависті до України ще медведопутінські пропагандюги.
Після таких реформ нас точно візьмуть і в НАТО і в ЄС, куди завгодно. Додайте сюди реформи Уряду - закрити курси валют в обмінниках і ми все виконали. Тепер запануємо, нє?
А тим часом: Коломойський передає свої корпоративні права в медіахолдингу "1+1 media" в управління Банковій трудовому колективу Вибори наближаються…
Вибори під час війни: ЦВК розглядає можливість голосування поштою для тих, хто не в Україні, – «слуга народу» Шуляк "Аналізується можливість і досвід інших країн проходити "поштове голосування". Але все одно ми бачимо низку обмежень", – повідомила очільниця партії "Слуга народу". Вона також нагадала, що за кордоном перебувають близько 8 мільйонів українців. За словами Шуляк, місцеві консульства нездатні опрацювати таку кількість громадян.
Ти тут багато про що патякаєш. Починаючи від світової фінансової системи. Яке відношення ти до неї маєш?А щодо Сєвєродонецька- я там був. Дещо відвозив нашим хлопцям. Так що своїма очима бачив. А ось про що патякаєш ти?