Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, коли людина померла, вона цього не відчуває. Те саме, коли людина дурна. Подумай над цим, товаришу "мільярд дерев".

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лови, Медведо:

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Але є офіційно обрані Трам-пам-пам і трампісти, Ле Пенн, Орбан... у дечому підігрують рашистам, але їх обирали не під дулами автоматів зелених чоловічків, і у Зеленському явної проросійськості не бачу, та і його вибір - не стільки російське вмішування.

4. Купи собі окуляри, а то твої розові до лиця тільки підарасам

5. Lanktocha

Такому хамидлу ще ніхто не пальнув у рило?
    В окремих випадках можу вдягати окуляри, але через рожеві дивилися купка порохоботів у 2019, я був тоді і є зараз РЕАЛІСТОМ.

6. І як тобі такі реалії
    20231019_211353.jpg

7. Суть сьогоднішньої влади

FB_IMG_1697782706192.jpg

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупоголовим ти як був, так і лишився.

• Подобається Подобається x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Пройдёт миллиард лет, но кацалапый в гробу будет лежать и считать деревья.

• Смішно Смішно x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Вот же, Планктоша, можешь быть объективным.:good:

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо на карту великого крадівництва накласти карту вторгнення, то логіка підказує, що асфальт був покладений для вторгнення - так каже проста логіка, якої у вас нуль.

• Смішно Смішно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  13. MayorMayor

14. MayorMayor

2019г

“Путин убьет ровно столько украинцев, сколько ему будет необходимо для достижения своей главной цели – восстановления контроля России над Украиной и интеграции украинских земель в империю.
    И Зеленский, и сторонники Зеленского должны это понять: убьет столько, сколько необходимо, и даже больше. И не будет спрашивать, кто голосовал за Зеленского, а кто за Порошенко или Бойко. Дети избирателей Зеленского могут оказаться в одних могилах с детьми избирателей Порошенко или Бойко. Да и сами избиратели тоже”, – предупредил Портников.

Поэтому, подытожил журналист, если Зеленский действительно думает не о смерти, а о жизни украинцев, то ему следует заниматься не умиротворением агрессора, а организацией сопротивления агрессору.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. MayorMayor

17. Good man

Good man Обычный человек

Я как-то пропустил эту новость.

25 июня 2021
    Президент Владимир Зеленский считает, что глава его офиса Андрей Ермак уйдет с должности в случае его отставки и не будет оставаться в на любых должностях.
    Об этом он заявил в эфире телеканалу "1+1".
    "Господин Ермак - реальный мощный менеджер и не на словах, не блаблабла, а реальный патриот Украины, который очень много работает, 24/7 только ради Украины. Он пришел со мной, он уйдет со мной. И не будет оставаться на любых должностях", - сказал Зеленский.
    Господин Ермак был со мной с самого начала, но не на этой должности. Ермак рядом со мной не просто так, я доверяю этому человеку. Служба безопасности предоставляет и предоставила мне информацию обо всем моем окружении, всех моих людей. Вопрос не о недоверии. Я просто знаю, что я бы не хотел потом потерять того или иного человека. К Ермаку ноль вопросов у СБУ, ноль вопросов у украинской разведки", - добавил президент.

А мы удивляемся коррупции, которая уже по всем оценкам превышает любой период независимости. Человек просто пользуется абсолютным доверием и зарабатывает деньги.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

На карті зображено голосування за Порошенка та Зеленського:

на цій карті розташування приходів УПЦ МП:

Показово, нє?

• Інформативно Інформативно x 1
  19. Lanktocha

Можуть бути різні обставини. Відомо, що Порошенко був прихожанином і дияконом цієї організації. Як у 90 і нульові, хтось приніс продюсеру українську пісню, навіть якісно виконану, чув відмову "Неформат", скільки було спільних фільмів, концертів, розважальних шоу, спроби зробити спільний футбольний чемпіонат, в такому разі і спільна має бути збірна... Сприймалися зовсім не вороже, навіть як кумири і позитивні герої "Мєнти", "Солдати", "Кадети"...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да, а ось ще одні обставини:

а де твій аватар? :)