Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тре писати потужно просрав, чи потужно попередив....

• Подобається Подобається x 1
  2. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Тре писати надпотужно просрав, чи надпотужно попередив....

• Смішно Смішно x 1
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Учора був День УПА. А що Зелупа?А Зелупа гівна до пащеки набрав.

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Голова ВР нагородив "таролога" і "демонолога" відзнакою “Гордість і слава України”.
    На фото - наша гордість і слава.
    - "Володимире Олександровичу! Зараз мої сили призвані мною задля того, аби Ваше життя, Вашої дружини, Ваших дітей було захищене! Аби з Вами все було добре! І з Андрієм Борисовичем Єрмаком! Вважаю Вас батьком української нації([​IMG])! Вважаю Вас собі братом по крові, тому що я єврей, як і ви! Я хочу вам подати месеНдж: що орден тринадцятипроменевої зірки ([​IMG]), я особисто і всі мої учні, ми всі стоїмо за Вас! Наші сили вас захищають! Ми будемо зомбувати їх розум, аби ці люди не тямили, аби вони не стріляли в урядовий квартал, аби вони не звершували своїх злочинів проти нашої верхівки! Володимире Олександровичу, знайте: за вами стоять серйозні магічні сили!"
    Хотілося б сказати, що ці тварі йо**улись. Але ні. Це цинічні злочинці. Вони навмисно сіють зло навколо, свиней паровозів в якості наших нових героїв, магів і демонологів в якості вашого нового томосу.
    Все це, щоб скористатися стресом суспільства і збити заляканих в секту з сяючим божеством нагорі. Технологія стара як світ і ці тіпочки її прекрасно знають.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. Punainen Lippu

Таролог, демонолог, жрец Велиара (настоящее имя – Богдан Орищенко),
    бывший семинарист УПЦ Московского патриархата
    награждён знаком отличия "Гордость и слава Украины"
    за благотворительность и помощь ВСУ.

З.Ы. "Гордость и слава Украины" – это национальный благотворительный проект.
    Цель – рассказать обществу и отметить несокрушимых, успешных украинцев,
    которые сегодня стоят на защите нашей страны,
    а также тех, кто своими добрыми делами и конкретными человеческими поступками
    обеспечивают жизнедеятельность страны, благосостояние населения, помогают ВСУ и объединяют нацию.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Еліта України:

• Інформативно Інформативно x 2
  8. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

як страшно жити :sad:

9. Punainen Lippu

Срочно в Краков.

З.Ы. Почему "в Краков"?
    Просто никогда не был в Кракове.

10. Щодо безпрецедентного наступу орків під Авдіївкою.
    Щось я не чув, щоб орки впродовж декількох місяців тринділи зі всіх расєйськіх прасок про свій контрнаступ. Невже вони не користуються передовим досвідом Найвеличнішого Політика Сучасності та його найгеніальнішого контррозвідника, як треба завчасно попереджати противника про свої плани? Якісь вони дивні, їй богу...
    Одне слово - орки.

Добре, що наша розвідка на місцях працює!

11. Позітівні блогєри так дружно відмазують трешак з відзнакою "Слава і гордість України" таролога-демонолога, ніби це взагалі якесь недоразумєніє, а не система (поломалі так поломалі), і всі вже забули ордени Лисого, Раєвської-Мосейчук та інших достойників конці епохі.

І це ті люди, які не могли змиритись з орденом "За мужність" Тетяні Чорновол.

Да, дорогі друзі, в подібного роду позитивних угодах разом з плюшками йде зобов'язання витирати зелену сраку, ми відносимось з розумінням, але тепер тєрпі.тє.

12. Punainen Lippu

Этот "знак отличия", что-то вроде значка "Участник помаранчевой революции",
    не имеет никакого веса, просто бирюлька.

З.Ы. Черновол ещё не получила звание майора?

13. Коротке відео, яке мене дуже вразило.
    Донька Ярослава Журавля тримає у руках прапор і дякує Марусі Звіробій "за стежину, якою вона (дівчинка) йде".
    Тобто донька військового, якого наш президент свідомо прирік на с'м'е'р'т'ь, обрала дуже недитячий, як для її віку, шлях. Шлях батька. І згодом буде з повною самовіддачею захищати країну.
    Дякує вона жінці, яку наш президент переслідував за те, що йому не сподобалася висловлена нею думка про нього.
    Тобто жінка, у житті якої війна присутня впродовж дев'яти років, яка зазнала за свою патріотичну позицію понад міру знущань, насмішок, хейту, яка втратила на війні коханого, подовжує захищати свою країну.

На тлі цих двох жінок дуже яскраво видно "масштаб" третього чоловічка. Який їм обом приніс доста горя. І їм, і нашій країні. І я дуже сподіваюся, що і масштаб його "діянь" впродовж останніх чотирьох років дуже скоро також стане очевидним усім.
    Бо задля чого тоді це все?

Svitlana Samarska

14. Punainen Lippu

Это она о каком "третьем человечке"? :dntknw:

15. Та про нашого віслючка

16. Good man

Good man Обычный человек

Долго смотрел с ощущением, что кого-то на этом фото не хватает. Чувствовал, что не хватает, но не мог припомнить, кого именно. Точно - Николая Тищенко!

17. MayorMayor

Зелупу уцінили. У 15 разів:

18. Punainen Lippu

О Зеленском в этом году издал книгу австралийский журналист Эндрю Урбан.
    Бестселлер под названием
    "Зеленский: неочевидный украинский герой, бросивший вызов Путину и объединивший мир"
    сейчас на витрине чуть ли не каждого книжного магазина в США.

• Інформативно Інформативно x 1
  19. MayorMayor

Не знайшов тираж цього "бестселлеру", але, судячи з цього...

20. MayorMayor

І ще: опус про Зелупу видано 19 квітня 2022 року. Питання є?

а де твій аватар? :)