А можна конкретніше, що він робить сам, без єрмака? Те, що він без свого писаки Діми не може докупи зв'язати два слова ми знаємо.
Много важной информации. Американскому политику Борису Пинкусу - большому другу Украины - респектище! Канал это Гордона, потому Гордон иногда всовывает свой тэйбл на пару секунд, но можно не обращать внимания, это особо не портит - смотреть надо дальше, разговор с Пинкусом интересен до самой последней секунды. View: https://www.youtube.com/watch?v=qnJHztSeDVI
Бачу присутність в темі Василя. Оце гарна новина! Будьте здорові і далі, Василю. Маю надію, що у вас все добре
Не схоже, щоб це був турист, схоже на якийсь експеримент з туристом) два його пости з огородної теми перенеслись в тему "Зеленський". Та байдуже.)
Расскажи, как ты оцениваешь результаты визита Зеленского в США? Он том получил поддержку от бывших противников или нейтральных стран? Он получил дальнобойные ракеты? Он получил гарантии выделения средств из американского бюджета в 2024-м году?
Не все тут від нього залежало і Порошенко би їх не виміняв на цукерки-рошенки. Інакше війну та її закінчення бачимо ми і Захід, аналог війни в Афганістані і розвал совка багатьох лякає.
я читаю, де буває Зеленський... така його робота... у дружніх країнах буває, де ж ще йому бувати... ------------------------------ у деталі я не дуже вникаю... шкода часу... мені є чим зайнятися... буденні справи, робота, підготовка до зими,
Ця Арахамія у 2002 році втекла з Абхазії, коли рос. війська напали на Грузію. А тепер, як великий спеціаліст, розповідає тупій зеленій владі, що нападу не буде: (1) Facebook
. А шо, Хомчина забанили? Тепер він з акка майорів сипле? Яка краса: кремлівські боти бригадами працюють по українських форумах, один одного підміняючи). Майори виходили зрідка, тепер ганьблять Україну та українського президента без перерви на обід. Так робив Хомчин, тепер так працюють майори.