ПлатИ за електроенергію мовчки. Розкукурікався... Зеленський мусить підтримати окупантів електроенергією.
Зеля з Єрмаком у скандалі із Шурмою тупо зробили морду кірпічом. Ось що означає втрата свободи слова. В квітні 2022 року вони почали перетворювати нас на плем'я папуасів. Наша якісна перевага над ворогом вже почала зникати.
Коли нажереться барига-Зелупа? ТОВ "Українська бронетехніка" Сергія Пашинського налагодило виробництво мінометних пострілів калібру 120 мм спільно з двома країнами - членами НАТО. З точки зору Зеленського - це просто бандитизм ! Все мимо Вови ! Зеленський «Вийдіть на вулицю і запитайте: Пашинський – це бандит чи ні? Я даю вам 100%, 100 людей запитаєте – 100 людей скажуть «так»…
чи може державна установа щось розуміти ? у неї є мозок? ---------------------------------------------------------- відповідно... падає тінь на весь матеріал... може малограмотні журналісти ще там щось цікаве придумали ?
О, то це докорінно усе міняє!І вже Зелупа та його кодла не крадуть. А якщо ще якусь граматичну помилку журналістів знайти, то Зелупа з кодлою почнуть в бюджет платити, та бабусь через дорогу переводити.
Гарне фото. З урахуванням того, що Ернесто "Че" Гевара був гвалтівником, садистом, мародером, розстрілював дітей і хворів на цілий "букет" венеричних хвороб.Як міністр промисловості Куби він виявився повним гівном.
Зеленський може вдягнути й вишиванку. Може... Але це як росіянин може говорити українською, а слово "паляниця" обов'язково виявить неукраїнську душу.
Боєць Азову свідчить: у Маріуполі їх обдурили і здали Ці свідчення є звинуваченням влади у свідомій здачі і Маріуполя, і бійців Азова. Святослав Сірий, боєць полку Азов, який пройшов оборону Маріуполя, був поранений в боях та майже рік перебував в російському полоні, розповідає, як відбувалась оборона та здача Маріуполя, та яким був російський полон. З його слів виходить, що Азов просто злили: "Нас, дійсно, переконали, що це буде почесний полон (президент України Володимир Зеленський називав це розблокуванням і евакуацією, що це буде 3-4 місяці і всіх відпустять, що будуть хороші умови і ніхто не буде чіпати, допитувати, лише первинні бесіди )‒ і все. Якби я знав тоді, що доведеться пройти... Досі не можу собі відповісти: яке б рішення я ухвалив! Тому що з першого дня, коли ми попали на Оленівку, було зрозуміло, що абсолютно всі домовленості летять під три чорти." View: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1503500307061957&set=a.103551107056891
Може і так. Але повноцінно обороняти, прислати підмогу, захищати із моря... дійсно не було можливості.