Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

У Європі з зеленського та єрмака вже потрохи складають анекдоти:

View: https://www.facebook.com/100008578008880/videos/1117218699666238/

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. MayorMayor

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

З приводу Єрмака, появилась версія, озвучував Кулеба, що восени деякі країни можуть вимагати від нас, щоб ми йшли на переговори з росією, можливо до такого причетні ФСБшники і той же Єрмак, що ми ні до чого, поступок від нас вимагають інші країни.

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Good man

Good man Обычный человек

Моя позиция чёткая - никаких переговоров.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. MayorMayor

З приводу Єрмака західні союзники прямо кажуть, що це москальський кріт.Але у Зелупи, мабудь, з Єрмаком любофф, що він його не прибирає.

• Подобається Подобається x 1
  8. MayorMayor

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. MayorMayor

Наші західні союзники вже відкрито сміються с Зелупи та його кодли. А вкраїнчики, які собі дупи драли на "Юніон Джек" та нікого не хотілі слухати у 2019-му, щось похмуро мовчать. Що таке, вкраїнчики?Чому не регочете?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слухав цікаву думку одного чоловіка на тему чому Зеленський не втік. Зеленський не проти би втікнути, але саме ФСБ через Єрмака не дали йому це зробити. Чому? тому що у ФСБ вже був досвід, коли Янукович втік і це не принесло Москві успіху, саме тому Зеленського вирішили залишити. А Зеленський від самого початку працює на росію. Чого вартують дороги та розмінування, відпуск вагнерівців, тринькання грошей куди завгодно, лиш не на оборонку, затримка допомоги і так далі.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. MayorMayor

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Так думають багато, не допоможе тільки бажання Зеленського

15. MayorMayor

Дурнику, Зелупа своїми грабками витягнув єрмачатину на самий верх, Зелупа своїми розпорядженнями надав єрмачатині максимальну владу, навіть, з порушенням Конституції та Законів України. І тепер когось хвилюють бажання дебілкуватого хрипатого поца?

16. MayorMayor

Зелупоголові, трохи харківських подій вам. Я чекав, що хтось інший щось напише, але доведеться мені. У Харкові є такий собі Саржин Яр. Не буду розписувати про нього- кожен може в інеті подивитись. Так ось, Зелупа, коли був у Харкові, пропиздякав, що непогано у цьому яру побудувати офісний центр. (Інтерес у Зелупи був, судячи з усього).Місцева влада "узяла під козирьок" і почала шукати кошти. І "знайшла"- у фонді відновлення Харкова. Бюджетні кошти. При тому, що багато харкувських будинків у руїнах, і відновлення їх навіть не на слуху.Ціна будівництва- 180 мільйонів, для старту. Так ось, учора жителі Харкова вийшли "на пікнік" у Саржиному Яру. Пікнік - це тому, що мітінги та зібрання під час воєнного стану заборонені, а "пікнік"- ні. Були плакати проти будівництва, були журналісти, поліція, яка "перевіряла документи" та ТЦК, які намагались видати повістки. В результаті- нібито тендер щодо будівництва офісного центру саме у Саржиному Яру відмінили, але цей центр буде побудований десь в іншому місці. А Зелупа може продовжувати пиздякати з телевізору, що "бруківкою ми ворога не переможемо".

17. MayorMayor

18. MayorMayor

Промова Зеленського до наших союзників.

Шановні партнери!
    Річ у тому, шо я трохи того, не розумію, чому ми досі не в НАТО і до нас ніяк не долетять Ф16 та не допливуть авіаносці.
    Річ у тому, що я завжди все робив, шоб українці та братній російський народ жили в мирі.
    Для цього я наїбав українців, шо ніякої війни не буде і запропонував скуштувати шашликів, бо янакше всі би втекли і мені прийшлося самому захищати країну.
    Ще раніше я побудував купу доріг в бік сходу, щоб українцям було зручно їздити цілуватися з братніми росіянами, а їм було зручно рухатися в наш бік.
    Я надав наказ розмінувати Чонгар, щоб не дай боже ніякий братній російський танк не потонув в протоці від вибуху.
    Я завів у владу купу зрадників та крадіїв.
    Я узурпував владу.
    Я не посадив ні одного мого друга, які спалилися на хабарях, зраді, крадівництві і я продовжую це робити, бо в мене там свій гешефт.
    Я згорнув усі воєнні замовлення, які барига намагався просунути за свою каденцію.
    Мої підлеглі розкрадають гуманітарну допомогу та крадуть у армії.
    Оскільки я дуже зайнятий на примірці прикідів- хакі, обслуговуванні борідки, перукарні, то тому країною править Єрмак.
    Я міг би ще довго розповідати про свої досягнення, починаючи від того часу, коли я бігав від повісток і до тепер, коли я став самим потужним, самим найвеличнішим, самим нев'єбєнним лидором сучасності, минулості та майбутності в усьому Всесвіту.
    І саме головне - я супергерой, бо я не втік.
    Тому, шановні партнери, дайте нам купу зброї, прийміть нас до НАТО і поцілуйте мене в сраку.
    Бо я на це заслуговую.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. Good man

Good man Обычный человек

Наша борщеварочка.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)