Я больше трепотни вижу от сторонников Зеленского. Порошенко планомерно совершал дела, а у Зеленского больше шоу, чем результат. Результат давал только Залужный.
А Порошенко пішов не культурно? Він міг теж під приводом війни сказати: які вибори? війна ж. А от тепер побачимо, як піде Зеленський. Бо ситуація у нього проста: або й далі бути президентом, або втікати з країни.
поки народ буде ганьбити Їрмака, Зелeнський буде його тримати. у всьому винен Їрмак, а не президент, це його влаштовує. Роль громовідвода Їрмак грає на 5 балів. Але Їрмака призначив хто? Хто, згідно Конституції відповідає за все, що твориться в країні?
Естественно. Потом, когда недовольство превысит какую-то критическую отметку, он просто уволит Ермака. Он не лох, а народ за лохов держит.
Принайммні боти, розпочинали срач ще перед ІІ туром Не вийшло "Вадінтур-2". Не актуально тут поводитись як Трам-пам-пам.
Не в Зеленському справа, чорна заздрість переповнює порохоботів і критика була би при будь-якому президенті.
Не в Порошенко справа, чорна заздрість переповнює зелеботів і критика буде при будь-якому розкладі. Ну не визнавати ж що ти довбойоб і лох, якого Коломойський обвів навколо пальця як цуценя.
Дуже добре пам'ятаю той срач. Порошенко - Вальцман. Порошенко вбив свого брата. Ліпєцкая фабріка Свінарчукі "Я - ваш вирок" таріфи Порошенку вигодна война торговля на крові.... Маєте і справжнього вальцмана, чистокровного, маєте 95 квартал в рашці з сватами, маєте корупцію, маєте тарифи і маєте торгівлю на крові... яйцями, гуманітаркою, укроборонпромом. Маєте все, чим крили.
Планктоша, заздрість до чого? До цієї тупості: View: https://twitter.com/KeepPeaceNoWar/status/1675201432478437376?t=nbRTD0WdRYo4iUcMdG-Gag&s=19 А на початку повномасштабки до воєнкоматів стояли черги Без всяких там марафонів, іншої незламної єболи Реальні черги Багато хто приїхав із-за кордонів Це була відповідь на слова одного лідора всесвіту Який заявив що як би він попередив про напад, дохуя людей с'єбали би
Ну да, чорна заздрість, не кожен може на піаніно грати пенісом. То ви зробили з блазеня царком, напевно рже він з вас - недолугих.
Я думаю, Зеленський і зараз не проти поторгувати Україною з Путіним. Просто зараз нема такої можливості.
Згадав нашумівший 2014, був батл і були в очікуванні наплоджені порохоботи з тЮлькоботами, Зеленського ніхто не сприймав, порохоботи трубіли, що це технічний кандидат, йому нічого не світить, за Порошенка голосувати хоча би тому, щоб не впустити у ІІ тур до Тимошенко Зеленського. Що значить недооцінка. Свої помилки будуть визнані чи далі крики із піною з рота про дурний народ? Цікаво буде подивитись на реакцію порохоботів, як будуть вибори - Тимошенки і Порошенки - на пенсію, як пройде Залужний, порохоботи йому ярлик "агент кремля" не приліплять.
//Зленский каже, що Порошенко не хотів закінчити війну, а от він обов'язково зустрінеться з путіним та закінчить цю війну дипломатичним шляхом.// Недооцінка суперника, аналогічно, як перед "вадінтур" про тривалість бойових дій на Донбасі.
Я повністю з ним згоден View: https://twitter.com/format_ppe/status/1675388730335457280?t=ALUxmKVuMcfYWruIMR7QcQ&s=19
Досить тріпанини із піною з рота! Вона вже неактуальна і просто не цікава. Порошенко бере приклад і хоче як Трам-пам-пам?