Не "відношення", а "ставлення", порохоботінський придурку. Порошенко на виборах рвав дупу за "мову", а ви, порохоботи, її паплюжите своїми висерами. Відразу видно, що писало якесь кацапськомовгне одробло. Чи Ви думаєте, що кремлівська пропаганда, працюючи на Заході проти української влади, даром хліб їсть?
Далі висери Хомчина в стилі А фраза "Влада України стає токсичною", на якомусь рашиському шабаші за таке опладувала би студія.
То, как написал сторонник Порошенко, это очень-очень важно. А вот то, что председатель фракции "Слуга народа" Давид Арахамия говорил, что их партия намерена перенимать опыт Коммунистической партии Китая в управлении экономикой и построении государства, это ты как оцениваешь? Китай и Индия сейчас первые помощники России. Твои кураторы, наверное, шампанское открыли, когда ближайший соратник Зеленского такое сказал.
https://www.google.com/amp/s/slovny...%B4%D0%BD%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F Зразу видно кацапа, що може в українську тільки за допомогою компьютерів
Самому заперечити чи знайти "Євангеліє" від чорноволохів? Загалом на таких шабашах вживають термін "Киевский режим", спочатку, стосовно Турчинова, потім Порошенка, тепер - Зеленського, немає тут тільки одних.
Какая разница, официально или нет. Факта этого не отменяет. Решить вопрос мог любой школьник с полномочиями верхового главнокомандующего. Но 42-летний не лох не смог.
Міністерство оборони таки купувало яйця по 17 гривень за штуку попри брехню міністра Резнікова. Це зафіксовано у документі щодо результатів перевірки МО та інших військових органів, повідомила голова Державної аудиторської служби Алла Басалаєва. Отак вони нас і роблять. Ось так, чорноволохий євангелист Лаптоша. А злодії гроші повернули? А міністра звільнили? А справу проти міністра відкрили? Значить поділилися....
Людина, котра впіймана на корупції, але не визнає цього, завжди буде красти, її вже не змінити, хіба зАмінити. Рєзніков таким є. Він завжди захищатиме корупцію.
Ще одне підтвердження: Я тут трохи не погоджуюся. Спрощує не закупівлю, а крадійство. Крадійство, котре деморалізує і військо і волонтерів і просто людей, котрі допомагають армії. Це сором і ганьба всій зеленій владі і навіть не тому, що вкрали, а в першу чергу тому, що дозволили Рєзнікову і далі працювати, не відкривши проти нього жодних справ.
Ви бачте як цікаво виходить? Русскіє дійшли до Харкова за кілька годин, а назад їх вибивали п'ять місяців - тому що русскіє окопувалися і оборонялися, а ЗСУ перед вторгненням не дали побудувати оборону. Але укріплення перед вторгненням нічим би не допомогли, тому будували дороги (по яких наступав ворог) а не укріплення. Так нам кажуть зелені? Зараз на Запоріжжі русскіє підривають кожну дамбу аби зупинити просування ЗСУ. Але просування русскіх в лютому зупинити було не можна бо їх було надто багато. Нам же це каже фанклуб Зеленського? Бог з ним. Зараз нам треба перемогти і всі зусилля спрямовані на перемогу. Але. Війна закінчиться. І тоді ми поставимо дуже багато питань про те ЯК ворог на восьмому році війни опинився під Києвом, на Каховській ГЕС та на Запорізькій АЕС. Особливо я буду питати кожного зеленого де саме воював особисто він? Я гарно пам'ятаю як мені просторікували "якщо залишиться Порошенко -- війна не завершиться". Порошенко вже чотири роки як не президент.
Але... Зеленський після того, як з верхівки СБУ зробив претон зрадників, сьогодні продовжує ставити на посади людей Януковича. На кого він працює? Так перемоги можна й не дочекатися.
До вподоби оленяр шуйга? Краде не менше, але критика заборонена. Скільки захолювали Ізюм і ЗСУ його деоекупувало?
Мирные переговоры по Украине вряд ли начнутся до президентских выборов в США 2024 года, заявил глава внешнеполитической службы ЕС Жозеп Боррель. «Думаю, что Путин ждет результатов американских выборов. До этого не стоит ожидать начала мирных переговоров», — сказал Боррель в интервью испанской радиостанции Odna Cero. Это тебе не Арестович.