Зеленський не страшний. Він підлий. Він спричинився до загибелі сотень тисяч українців своїм керуванням державою
Послухав деякі висловлювання рашиського пропагандона чурбана кеосояна, невже і він порохобот? Його критика Зеленського така сама, як у порохоботської шайки.
Він самозадоволений нарцис з обмеженим кругозором та знаннями, чим користується його оточення. Людина просто не тягне на посаду президента. Рівень начальника клубу в районному центрі.
Зеленский - великолепный президент. Василий - героический офицер. Медведо - настоящий патриот. Буллет - доктор физико-математических наук. Планктоша - крупнейший философ и мыслитель. Всё сходится.
Вечір в хату! Я тепер ваш гід по Ютюбу Поки сину чекала подивилась Гордона з Веллером, дуже прикольна бесіда, там Гордон спитав гостя що він думає за Зеленського, бо він "величезна особистість, і про нього будуть писати книжки та знімати кіно"! Веллер файнезно відповів: " я про нього не думаю!"))) А остання фраза Веллера "люди, которые обворовывают свою страну, когда эта страна в страшной войне борется за свою независимость, должны быть незамедлительно расстреляны с конфискацией имущества, ничто иное, это измена родине и государственное преступление, это предательство..." Як це витримав Гордон навіть собі не уявляю Навіть конформісти зараз мають бути обережними, бо "рукописи не горят", ми ж з вами знаємо! Сина заскочив до мене на хвилинку, бо змучений дуже, помітила шо погано чує, а він сміється, каже "мам, та ми усі контужені, усі недочуваємо" ... Заспокоїв маму ((( Поки їхав, звернув увагу на шикардосне будівництво доріг, і плакати такі нарядні... А гроші військовим так і не повернули. Ну, хоч дороги в нас будуть файнезні.... Отакої. https://www.facebook.com/1000846677...Wxx9kRkRutixECB6B1PRNYALuXpQH5cF3Pan7Tz4Ug7l/
Якщо така сама логіка, а хто за таких умов працює на розкол і ослаблення країни, думає тільки про реваншизм і повернення до влади, на що заслуговує?
Як жив Бахмут при мінських угодах: View: https://www.facebook.com/100001918396498/videos/1231903584102856/
Он, конечно, проголосует, но неизвестно за кого. Потому что против всех, но напротив каждого кандидата поставит галочку. На всякий случай. Попросит, чтобы вместо него члены комиссии проголосовали. Вдруг чего случится, а он не голосовал. Спиной стоял, не видел. Но это всё из-за обилия патриотизма и смелости.
Я не люблю, коли роблять над персонажем фотошоп, чи домальовують всякі карикатури, як це робилося на Порошенка. Не люблю такого навіть по відношенню до Зеленського. Мені більше подобається натуральне фото:
Скільки противтавляти цих двох? Такого вибору зараз нема і не буде, 2019 увійшов в історію, як готуавались до протистояння тЮлькоботи з порохоботами, але обставини склались по-іншому. Будьте реалістами, будь мир, перемога у війні та вільні вибори, Порошенко навіть якби балатувався, в ідеалі було би 3 місце і не вихід у ІІ тур, знову багато смороду, ниття, тріпанина та дорікання від порохоботів.
На помилках потрібно хоча би вчитися. Бо інакше буде ще гірше: View: https://www.facebook.com/100075120488883/videos/899685794474253/
А цей ідійот застряв в 2019 році і для нього вибори сенс життя. Попустись, планктоша. Надворі 2023 рік