1. Порошенко тратив свої гроші. Як і на зброю для ЗСУ. Скільки СВОЇХ грошей на це витратив Зеленський?А "Квартал"? 2. Зелене хуйло теж виннє. Бо коли розвідки усіх країн сповіщали про агресію, воно розміновувало Чонгар.
Хоч вже не використовуйте аналог сценаріїв росії і білорусі, що як не лукашенко чи путін, західні війська наблизяьться і все захоплять.
Це не добре, або не погано. Це може бути законним шляхом, або ні. До тогож, я нічого не казав про заробляння грошей. Я казав про витрати своїх грошей на потреби ЗСУ. Ще раз повторюю питання- скільки своїх грошей витратив Зеленський на ЗСУ?А "Квартал"?Та лиса жирна свиня, яка сциться, що її "снайпер вб`є"?
ну, приміром, хтось законно заробив на концертах 100.000.000 гривень........ а хтось на цукерках 1.000.000.000 гривень віддали трохи на ЗСУ... по мільйону... а ви із зарплати віддали 1000 гривень, працюючи у шахті... ---------------------------- ХТО БІЛЬШИЙ МОЛОДЕЦЬ ?
Ніхто.Усі роблять одну справу, хто як може. До тогож, невелике уточнення: хтось заробив на концертах 100000000 гривень, і не віддав на ЗСУ нічого.
Звідки Вам відомо, що нічого? Бо не бігає скрізь і не показує, як Порошенко, що, мовляв, ось який я хороший, ось я скільки дав? Про Чонгар розберуться після війни. Втім, як і з тим розберуться, як так трапилося що вже державна труба попала в руки Медведчуку. А ніхто не задумувався над тим, чому Порошенко сам особисто витрачав свої гроші на передвиборчу кампанію? У мене така версія, що ні партія, ні інші бізнесмени не хотіли виділяти певні суми Порошенку на кампанію, тому що абсолютно не вірили в його перемогу в 2019 році. Якби бізнесмени вірили, що Порошенко переможе, то, як люди практичні, кинули б якийсь десяток мільйонів, щоб потім, коли Порошенко стане президентом, щось "відбити" з наваром. Але не вірили. Знали настрої населення. А Порошенко вперся рогом, потратив марно півмільярда. До речі, там у Біблії написано про те про бабусю із своєю лєптою, віднесеною в храм, і про товстосумів, які перли Богу величезні суми грошей. Тут я із Туристом погоджуюся.
Ось шукайте відповідь тут: View: https://www.youtube.com/watch?v=mlHdShJyXIU Близький друг дитинства Зеленського - Баканов радісно вітає Медведчука.
Про те, як влада "готувалася до війни" свідчить мер Охтирки Павло Кузьменко: - "В усіх прикордонних областях СБУ поїхала геть, поліції також не було. Усі вони пояснювали це тим, що був наказ, який вони мали виконувати, тому і доручень для нас ніяких не було. У перший день війни, близько обіду, у нас з’явилися перші поранені орки, яких привезли до лікарні. Я телефонував начальнику СБУ, щоб запитати, що робити з цими, так би мовити, полоненими, то у відповідь почув: “Ти лікар, ти і розбирайся”. Зараз усі ці люди отримали підвищення у званнях. Перші документи щодо наших дій, які нас змусили підписати, були в середині квітня. І там дуже цікаві документи – про те, кого ми першочергово повинні евакуювати і про кого повинні дбати. І це не діти чи пенсіонери, а перелік чиїхось рідних і близьких." https://lb.ua/news/2023/03/13/548700_mer_ohtirki_pavlo_kuzmenko.html Короче буде ще один кандидат на відсторонення львівським судом як з мером Чернігова. До речі, Зеленський, як ми знаємо, все знав про напад заздалегідь, але не повідомляв людей, "щоб не було паніки". Але 24 лютого раптом почалася паніка і купа людей загинуло: - "Коли на нас стали кидати термобаричні бомби, у місті почався хаос, горіла військова частина, вибухали боєкомплекти. Не було координації між підрозділами різних військових частин. У перші дні було роздано багато зброї, але не завжди це допомагало у протистоянні ворогу. Стріляли по всьому, що рухалось їм назустріч, так була розстріляна наша машина швидкої допомоги". Людям роздали зброю і вони в хаосі перестріляли дуже багато хороших людей. Хто за це буде відповідати? Той, хто своєю бездіяльністю допустив неготовність всіх. - Чи працювало підпілля? Як гуртувалося місцеве населення? - "Ми постійно передавали інформацію військовим. Місцеві мисливці, які мали тепловізори, інформували, що за такими-то координатами висять дрони, “орлани”, а я щоразу повідомляв командира гарнізону. Люди з прилеглих сільських громад дзвонили особисто і розповідали, де є ворожа техніка. Із Тростянця місцеві передавали інформацію: де ночують, яка техніка, яка бригада зайшла. Місцеві підприємці допомагали матеріально: ремонтували автомобілі, купували гуму, закуповували продукти і потім готували їжу для ЗСУ та ТрО, пекли хліб." Насправді, Україну врятували звичайні люди. Адамантієві перепелині яйця до цього не причетні ніяк.
А ще "нацлідер" врятував Землю від нашестя прибульців. Але "не бігає скрізь і не показує". (Натяк зрозумілий?). Труба не призвела до загибелі десятків тисяч українців. А ось розмінування Чонгару- таки призвело. Порошенко витратив півмільярда, але йому доконче потрібні були десяток мільйонів ще від когось?Я правильно зрозумів?
Паралельна мобілізація На росії з понеділка почали з багатьох регіонів надходити веселі чутки про так звану паралельну мобілізацію. Це коли викликають до військкомату за якимось уточненням. А там вже беруть в оборот і пропонують піти на контракт. Або бабками заманюють, або залякують. План чіткий — добрати до середини травня додатково 400 тисяч гавриків. От у них завжди так: - ніт, ніякої мобілізації. Просто профілактичне уточнення по військовозобов’язаним. Рутинна робота. А там хлоп — і ти вже під бахмутом. Дурити свій народ — головний спорт на рф. От чим схожі обидва режими - і наш, і путінський. Вони брешуть своїм народам. У нас про шашлички, чи про “не казали, щоб паніки не було”. А у них брешуть про СВО замість війни, або про часткову мобілізацією. Ну, з росіянами ясно. Але ж ми наче довели світові, що подорослішали? Чи ще ні, Володимире Олександровичу? Це я про ваших виборців питаю? https://m.facebook.com/story.php?st...tQnws2a4ol&id=100086110930461&mibextid=Nif5oz
Міністерство юстиції України видало негативний юридичний висновок, щодо можливості реалізації майна Віктора Медведчука на території України, фактично заблокувавши процес конфіскації. Причина дуже проста - російська сторона з разі початку процедури конфіскації майна Медведчука пообіцяла вилучення майнових прав Зеленського на території Росії і припинення його прав на інтелектуальну власність і виплату роялті в ТОВ ''СТС Медиа''
Демагогія. Зеленський врятував Україну від анексії її Росією. Не підписав Мінськ-3 у Парижі, як того вимагали від нього Меркель, Макрон та Хуло. А міг підписати. І тоді б Україна віддувалася, як віддувалась через мінські угоди підписані Порошенком. “Нормандська зустріч” у Парижі (ukrinform.ua) От скажіть, тільки чесно, міг Зеленський підписати в Парижі те, що йому нав"язувала ота трійця чи не міг? Чи змушена була б Україна, якби, скажімо, Зеленський втік в Ізраїль, виконувати ті угоди, підписані ним від імені держави? Даю підказку: Всі міжнародні угоди, підписані Януковичем від імені України, Україна зобов"язана виконувати. Порошенка не цікавили зайві десять мільйонів від бізнесменів. У нього достатньо своїх було, зароблених і на медвечуківській трубі, і від Одеської митниці, і ще багато від чого. Після війни розберуться. Землю від нашестя прибульців врятував Коломойський, коли почав платити великі гроші за кожного пійманого російського агітатора, який ратував за Дніпропетровську Народну Республіку. Після того, як пішли реальні проплати, бажаючих агітувати різко поменшало.
Про Париж. Читаємо уважно: 02.40 Президент Росії наполягає на необхідності внесення змін до Конституції України, що закріплюють особливий статус ОРДЛО. Про це Путін заявив на спільній з іншими лідерами «нормандської четвірки» прес-конференції в Парижі. * * * 02.09 Володимир Зеленський наполягає на відновленні Україною повного контролю над усім кордоном з Росією до місцевих виборів в ОРДЛО, а Володимир Путін дотримується іншої думки. Про це Президент України розповів на підсумковій пресконференції у Парижі. “Нормандська зустріч” у Парижі (ukrinform.ua) Ті політичні зубри думали, що уломають Зеленського. Притиснуть йому яйця, і він погодиться. Але у Зеленського яйця виявилися із заліза. Тому він ні на які фокуси Хула не пішов. От тому і Хуло вирішило взяти Україну силою. І тут Зеленський вистояв, навіть тоді, коли рашистські танки уже "навідалися" в Київ (метро Берестейська), а потім довго стояли на околицях Києва. Від Харкова рашистську сволоту відігнали. Порошенка би в Парижі взяли ізмором. Підписав би Мінськ-3, як мілєнький.
Саме смішне, що бубочка, згідно опівських опитувань, має підтримку аж 85%, але сере в штани йому Порошенко і він не може з цим нічого зробити.
Як кажуть прихильники Зеленського, «це найменш корумпована влада за час Незалежності» https://zn.ua/ukr/anticorruption/de...za-znizhkoju-poki-tes-bukvalno-vizhivali.html
У мене просте запитання (на жаль, тут немає @VasMT , він міг би відповісти фахово): скільки людей і часу потрібно було, щоб розмінувати Чонгар. Я так підозрюю, що (я вже казав), що це не Зеленський особисто з Сивохою розміновували. Там мали бути командири, рядові виконавці, відповідна техніка, щоб відвозити ті міни. Чи знайшли хоч одного із тих командирів чи рядових виконавців, що "розміновували" Чонгар? Ви особисто знаєте щось більше про розмінування Чонгару, крім того, що з"явилося в інтернеті? Скільки часу розміновують мінні поля під Харковом? Син мого товариша зараз десь там займається розмінуванням, кінця краю тій роботі не видно. Які там були міни? Протитанкові? Ви особисто знаєте, скільки важить протитанкова міна, і скільки часу потрібно, щоб її розмінувати? Скільки там було тон, кілограмів, штук тих мін? Я, наприклад, не знаю. А у Вас виходить так: взяли, раз-два, і розмінували.