Не всё сразу. При Порошенко была положительная динамика, не считая начала. При Зеленском динамика всю каденцию только отрицательная. Из продолжительного при Зеленском - только скумбрия по 8 гривен.
зелені проти цукрових магнатів https://agroportal.ua/news/ukraina/v-ukrajini-proponuyut-vvesti-akciz-na-solodki-napoji
Яким чином це стосується Президента? Це - його ініціатива? Це він подав проєкт закону у ВР? Для цього існують інші теми. Досить того, що прохоботи засирають тему про Зеленського всяким непотрібом. Я - не модератор, а просто висловлюю власну думку. ЛФ взагалі не модерується.
Але і бойових дій такої інтенсивності не було. Є ще, правда, не з ініціативи Зеленського, а з фонду ООН, грошові виплати через картку А-Банк для пенсіонерів, людей з інвалідністю... я таких виплат не отримував, дехто мав зауваження, що може більше звертають увагу, якщо інвалідність ІІ чи І група, але отримав дехто з родичів, взагалі без інвалідності, просто пенсіонер, бачу тут використовується метод "Пальцем в небо".
Я отримав. Протягом трьох місяців по 2220 щомісяця. Я про це тут навіть писав. Прочитав, що дають взимку всім пенсіонерам, подав заявку, через місяць прийшла есемеска з кодом. Я той код вніс в Приватбанк і вказав картку, на яку перераховувати гроші (з Італії, від ООН), хоча спочатку була підозра, що то якийсь розводняк, але гроші дійсно прийшли.
Здається, не радіє, а багатіє. Хоча, можна і так, і так. «Дурень думкою радіє, нею він і багатіє» Порохоботам хочеться підсвідомо, щоб Україна зазнала поразки у війні з Росією. Адже тоді вони до охрипу могли б кричати: Вибрали клоуна, от і отримали. А вибрали б справжнього гетьмана - взяли б Москву. Але, на їх превеликий жаль, такого не станеться. Україна переможе, і тоді порохоботам лише залишатиметься казати, що при Порошенкові Хуло взагалі б не напало. Як начебто вавка в голові кремлівського Хула залежить від того, хто в Україні президент.
А я то думаю, хто Чангар розмінував, війська вивів зі сторони Білорусі, дороги робив для кацапів, здав Херсон та розвів бригаду зрадників в керівництві держави, а виявляється, що це порохоботи.
Що відбувається з Каховським морем під час війни і чим це загрожує https://www.pravda.com.ua/articles/2023/03/12/7393020/