Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

так. Москаль нічого не вміє.

• Тупо Тупо x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдведо, я чудово знаю , що Ви не модератор та не адмін. Але це не може відмінити у Вас процес мислення. Я ще раз задам питання: що, на Ваш розсуд, тут з рання до пізньої ночі робить це звірятко, якому Україна по цимбалах?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. MayorMayor

Сподіваюсь, що Україна найближчим часом отримає від США обіцяні протикорабельні ракети, та кількість крабових ферм у Чорному та Азовському морях значно зросте.

• Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може передасть, якщо вже не передав Джонсон. Буде можливість потопити ворожий чорноморський флот, як у "маленькой победолносной войне" Японія потопила тихоокеанський.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви про рабіновича? Не згоден! То раніше він сюди приходив без користі, а зараз має конкретну інтелектуальну роботу - ставити Миху "тупо" на кожному дописі. Це не так мало, враховуючи інтелект цієї особи. Я б сказав, це вершина його здібностей.:)))

• Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сила Мудрости ✨ The power of wisdom
    Оксана Богомолова · 19 год ·
    Вместе с крейсером "Москва" утонул и его капитан Куприн Антон Валерьевич (он погиб) погибло ещё около 450человек. Если погибло 60 - 70 человек, то РФ сообщила. А такой большое количество бояться сообщать. Кроме того кораблем был напичкан самой современной электроники, потому там мало было матросов в основном офицеры, высококлассные специалисты. Считался самым непотопляемый кораблем. Так как это был главный корабль в Черном море, всё командование флота находились на его борту. Генералы тоже погибли.

• Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

...

Last edited: Apr 16, 2022
  9. Good man

Good man Обычный человек

Наш кацалапый друг здесь за всеми следил и следит, кто когда заходит, кто и что пишет, а в отношении пациента Рабиновича он сразу ничего не понимает. И про "ополчение" и про оскорбления и про посещения. Прямо отключается мозг у кацалапого напрочь, зато потом считает себя вправе с кого-то что-то требовать, объяснять. Этот уродец своё поведение объяснить не может, а с других пытается требовать. Пензенский полиглот форума идёт в известном направлении.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Адміністрація президента США презентувала пам'ятну монету, присвячену Україні та Зеленському
    Це - стосовно "пророцтв" про рейтинг Зеленського на цю весну.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А адміністрвція Зеленського дала вказівку ДБР, щоб закрити кримінальну справу проти Байдена, чи це ще не на часі?

• Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не те, що хочу наїхати на всіма коханого Зеленського, але хто мені пояснить оце:

1+1 зняв сюжет про ремонт танків на танковому заводі в Києві і показав в рамках пропагандистського зомбомарафону на ТВ.
    На наступний день прилетіла ракета, розвалила завод, є жертви.
    Знову повторюю запитання: чому в Україні досі працює канал Медведчука і Коломойського 1+1?

• Тупо Тупо x 1
  13. MayorMayor

Питания невірне. Вірне таке: чому ці журнашлюхи з Г+Г кала мойського ще живі?

• Тупо Тупо x 1
  14. MayorMayor

Так що, Медведо, це питання занадто складне для Вас?

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

Ні, не складне. Але воно не стосується теми. Вам же лише можу нагадати, як Ви перед самою війною обзивали Зеленського.
    А якщо згадати, що Ви ще й зневажливо ставитеся до Висоцького, то я не хочу взагалі марнувати час на спілкування з Вами.

16. Good man

Good man Обычный человек

А как ты хотел относиться к Высоцкому? Заранее понятно какое у него было бы мнение после евромайдана и сейчас. Вскрываешься пензюк.

17. MayorMayor

У мене й зараз багато питань до Зеленського. Але я також вважаю, що задавати ці питання під час війни буде невірно. Ось після- задамо. І не тільки я. А щодо Висоцького - людині під час тотального контролю дозволили гастролювати за кордоном, ввозити авто, оженитися на громадянці Франції, закривали очі на наркотики, Ви серйозно кажете, що Висоцький був такий собі "революціонер"? Вам нагадати долю Стуса? І щодо "творчості" Висоцького. Нагадайте мені, будь ласка, тираж компакт дисків, які видані у Європі чи США з його "піснями". А тираж книжок, виданих у цих же регіонах? Та хоча б який інтерес у сучасної української молоді до його "творчості"? Якщо Висоцький такий великий митець, Вам не буде складно відповісти на ці прості питання. Даю підказку: можете усе його "велике надбання" порівняти з творчістю американського барда. Джонні Кеша

• Тупо Тупо x 1
  18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Було ще недавно, стогони порохоботів, що славнозхвісні ракети "Нептун", що почали розроблятися за Порошенка, Зеленський на них махнув рукою, припинив виробництво..., а виявилось це зовсім не так, а зізнання у своїй помилковості, як завжди не буде.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. medwedo berlogsoni

Називати вислови "хрипатое чмо" питаннями до Зеленського - з Вашого боку є дуже креативно.
    Я скажу, в чому Ваша частка "заслуги" в тому, що Росія напала на Україну.
    Ви весь час зневажливо висловлювалися стосовно Зеленського - законно обраного українського президента. І це справляло враження на агресора, що Зеленського можна усунути, і є ті, хто в Україні "за" таке усунення.
    Ви вперто писали російською мовою на українському форумі, мало того - Ви перекручували українські слова, знущалися з української мови. І це складало впевненість у голові агресора, що українська мова - непопулярна, нав"язана, а тому всі російськомовні з радістю і квітами зустрінуть асвабадітєлєй від тих, хто нав"язує українську мову.
    Я не пам"ятаю, чи Ви особисто називали Зеленського наркоманом, але тут були такі, що називали його наркоманом регулярно, і це створювало у агресора переконання, що багато хто вважає президента України наркоманом і чекає, щоб його хтось поміг усунути.

Я, чесно кажучи, не хотів би, щоб після того, як Україна переможе агресора, до Зеленського знову почали виникати такі "питання".
    А до цього йде. Знову почнуться пісні про асфальт, шашлики та лижі.

20. MayorMayor

Ні, почнуться інші пісні. Набагато серйозніші. Але поки йде війна, ці пісні не на часі чекаємо нашої перемоги. Потім " співати" будемо.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)