Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Це вже минуле і зараз більшості не до нього.
    Логіка, що при ньому війни би не було, аналогічна, що як не майдан, не було би анексії Криму.

2. Але все таки Порошенко був краще.

А вам перехотілось сміятися.

3. Під час спілкування з нарідом я дізнався, що в окупації Криму, Донецької і Луганської областей винен Порошенко, а в окупації Херсонської, Запорізької, Київської, Харківської областей - росіяни. Так, це дуже логічно (за умови, що ти принципово відмовляєшся користуватися мозком).
    При чому, коли анексували Крим, та почалась окупація Донецької та Луганської областей, Порошенко, ще не був президентом.
    Але це цілком несуттєво, він винен ретроспективно

4. Lanktocha

Занудо, зараз проблеми інші. Я не прихильник і не виборець, ні одного, ні другого.
    Скільки у вас спільного із лавровською прес-алкаше

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. В 2019 населення вибрало веселих, але очікуює від них справ як від розумних.
    Так не буває.
    Смійтеся дальше

7. Lanktocha

2019 вже в минулому, як і "вадінтур" 2014.

8. 2019 закінчується в 2024.
    Ще рік треба сміятися. До гикавки!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Війна - це якраз час бути ні вашим, ні нашим.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поговоримо про теперішнє.

Наша влада тупа і аморальна.
    Сьогодні заклали нову корупційну програму на весь рік, або й більше.

Вдумайтесь: Уряд призначив голову НАБУ.

А кого буде ревізувати голова НАБУ? Правильно, уряд!

І якщо голова НАБУ буде нечемний, уряд його поміняє на нового.
    Тобто корупція вже закладена.

Цікаво, це влада така тупа? Я думаю, влада знає, що має 73% люмпенів-дуримарів і вони то зхавають.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Міноборони України без тендеру закупило для ЗСУ китайські фляги за завищеною в 10 разів ціною, - "Главком" з посиланням на розслідування ДБР
    Так, 23 березня 2022 року Міноборони безпосередньо, без тендерів, уклало контракт із столичним ТОВ «Пролог Сервіс». Йшлося про постачання польових фляг китайського виробництва у розмірі 100 тис. штук. Як повідомляє видання, реальна ціна такої фляги – $0,59, а в документації – $7,9.
    Втрати держбюджету від цієї угоди могли становити понад 700 тисяч доларів.
    Крім цього, на початку липня 2022 року на закарпатську митницю зайшли 23 тис. штук чохлів для пластикової фляги. Загальна вартість - $203,9 тис.
    УКРАЇНА НАЖИВО ||

upload_2023-3-6_18-58-41.png

Zлодійська влада!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Соупадєніє? Нє думаю.

13. Бiла Левиця
    @ka_vasilevs
    ·
    Коли я бачу,як старанно і обережно відокремлюють Зе від кожного зашкваренного високопосадовця (ним же і призначеного),
    то одразу згадую якими величезними літерами писалося
    прізвище П.О.,
    коли зашкварювався якийсь далекий депутат
    районної ради
    із БПП,
    якого Порох і в очі не бачив.

14. Lanktocha

А І тур, а противсіхи та обираючі "менше зло"? Хто агітував бути противсіхом при ІІ турі Тимошенко/Зеленський? Коли це було, хто, окрім порохоботів про це кричить?

15. Планктоша. Виглян у вікно. Який рік надворі.
    Які нафіг порохоботи.
    Є сувора реальність і люди, які бачать, яку хуйню творить зелебоба і його оточення.
    І хто кричав не розкачуйте лодку, а то віслюка тошнить
    А у тебе все таж платівка.
    View:
    View: https://twitter.com/19_Loki_77/status/1630318900322746369?t=6pC2g1-XlrCklNWe1R6mdw&s=19

16. Lanktocha

Як кажуть "Цирк поїхав, клоуни залишились", у нашому випадку вибори минули, порохоботи залишились. Де критика влади, у 2019 активних тЮлькоботів?

17. Це ти про себе. Цирк поїхав, тобто то вибори скінчилися я в 2019, а у тебе все таж платівка

View: https://twitter.com/19_Loki_77/status/1630318900322746369?t=S4R2cHmNtuZRtgn85bDIuQ&s=19

Last edited: Mar 7, 2023
  18. Lanktocha

У кого далі ті самі методички з тими самими картинками і відео, з "Євангелієм" від чорноволохів...

19. 20230307_212929.png

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)