Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Г. Гудман поставив "не подобається" під постом Ланктоші, який сказав, що скільки можна мусолити давню подію.
    А потім г.Гудман поглянув у дзеркало і побачив там придурка, який регулярно згадує, як Медведо три роки тому помилився в абревіатурі, хоча пройшло уже три роки. Я думаю, г. Гудман зробить належні висновки і перестане згадувати, як Медведо колись переплутав двох регіональних метьолок, а також інші не суттєві на даний момент речі. І прислухається до Ланктоші, який резонно каже, що згадувати вибори 2019 року, особливо коли всім очевидно, що українці зробили дуже вдалий вибір людини, шанованої всім світом, людини, яку запрошують на прийом європейські королі, президенти, міністри.

2. medwedo berlogsoni

Цікаво, а зараз, постфактум, як Ви вважаєте - чи правильний вибір тоді зробили українці?
    А якби Президентом вдруге став Порошенко, чи підписав би він якийсь Мінськ-3?
    Адже у тому, що росія збиралася анексувати весь Південь України і зробити сухопутний коридор аж до Придністров"я, думаю, у Вас сумніву зараз немає. Ви спілкувалися з рашистами віч-на-віч, і не думаю, що для тих, з ким Ви розмовляли, була велика різниця, хто в Україні при владі. Їм віддали б наказ, вони б на Херсонщину прийшли з тими ж настроями. Кримський міст було побудовано, щоб вдертися на Південь України.
    А Путін був одержимий ідеєю приєднати Україну до росії

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

1) кожен завжди робить правильний вибір... з власної точки зору...

2) немає смислу витрачати час, гадаючи, "а що було б, якби..."

3) у росії завжди є різні "башні кремля", які змагаються між собою... і путін - далеко не найбільш агресивний...

4) простим солдатам. з якими я спілкувався, було абсолютно пофіг, хто в Україні при владі...
    у нас на центральній площі кілька тижнів після початку окупації висів український прапор...
    солдати-контрактники... у нас работа такая... зарплата хорошая... скидки на ипотеку...

5) ну... вони ж не тільки вдираються, але й намагаються заробляти... і за допомогою кримського мосту, і дніпровську воду одразу в Крим відновили...
    інша справа, що Україні не подобається, коли віджимають власність...

4. Good man

Good man Обычный человек

Может быть правым. Аудиенция это не просто встреча на каком-то мероприятии. Другое дело, во время войны верховный главнокомандующий должен гордиться полученным оружием, а не аудиенцией. Сам нарядился в полувоенную одежду, демонстрируя всем первоочередность дел и вторичность образов, а по факту гордится не военными делами в Великобритании, а пафосом приёма.

• Тупо Тупо x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Гадать не надо, есть факты: Порошенко после подписания минских всё время сдерживал Путина от атаки. Пришёл Зеленский, из-за отсутствия опыта развалил антироссийскую коалицию, созданную Порошенко. Кремль увидел это и пошёл в атаку.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. mypucm

чего... разваліл ? о_О
    а вона була - "антиросійська коаліція" ?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

:facepalm:Нет, не было, рубль сам упал в 2014-м годах, российская экономика тоже сама просела. Из-за активности протуберанцев на солнце.

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Good man

Good man Обычный человек

Так сильно оскорбять Зеленского во время войны? То такое.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Валерій Прозапас

Рік тому знаменитий борець за свободу слова і справедливість Шустер, з непідробленим сумом питав таку ж знамениту прокурорку Венедіктову про міру відповідальності Порошенка в зв'язку з "плівками Деркача", і та на повному серйозі щось бубніла про ЄРДР та "склад злочину по елементам".

Тепер Деркач офіційно агент ФСБ та держааний зрадник, хоча це було очевидним і рік, і два, і навіть три роки тому.

Питання 1 - де Савік?

Отримав відповідь на свої переживання щодо "міри" Порошенку по наклепу кгбшника?
    Чи може свідомо за рублі кормив цим лайном суспільство, до речі в соавторстві з колегами по медіаблядству, бо щось не чути сенсацій від всякої бігусні про те, як 73% журналістів України жували гебешну жуйку напередодні вторгнення?

Питання 2 - "слідчі", "прокурори", "судьї", інша обслуга цієї "справи" точно не вербувалась Деркачем, а така наївна "просто чєстно дєлала своє дєло", коли до Бучі залишались лічені тижні, а Порошенко носився по всьому світу і благав не ставити на Україні хрест?
    .....................
    Без цих відповідей нас продовжать розводити, час від часу приховуючи підлу зраду ідіотськии "проєбалі".

Та чи захоче народ розібратись, думати у нас досі не популярно, колективний Шустер на "єдиному" про це подбав.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки порохоботи, видно за старими методичками копіпастять не раз спростовані бздури проо антиросійську коаліцію Порошенка.
    Далі "Євангеліє" від чорноволохів.

Не всіх влаштовує Зеленський, але і не до протестів і зараз і не до вибору у 2019, так що не тріпайтесь!

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Які методички? Про корупцію?

13. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, ты уже надоел со своими методичками.
    Зеленский пропустил российскую армию в Херсон? Методичка Порошенко.
    Зеленский тратил сотни миллиардов на дороги вместо закупки вооружения? Методичка Порошенко.
    Коррупция в министерстве обороны? Методичка Порошенко.
    Глава подкомитета по взаимодействию с НАТО не знает количество стран НАТО? Методичка Порошенко.
    Тищенко шиканул в ресторане во время карантина? Методичка Порошенко.
    Давай я тихонечко в лес уйду? Методичка Порошенко.
    Грудной ребёнок в селе в 50 км от города в третьем доме пятого переулка проснулся в два часа ночи и криком разбудил родителей - тоже методичка Порошенко?

• Тупо Тупо x 1
  14. Цікаво, планктоші, ще до сих пір платять за кожне вжити слово Порошенко чи в нього виробився рефлекс собаки Павлова і він тепер до самої смерті так писатиме?
    Чи власть зміниться і будуть переучувати?

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Йшла иова про інше.

Вся суть порохоботів зараз

• Подобається Подобається x 1
  16. mypucm

Миху... це - ЗВИЧАЙНІСІНЬКА БРЕХНЯ :acute: з точки зору фізики...

Навіть якби вони там усім піонерським загоном тужилися на рейках протягом місяця...
    усе одно калюжі б не вийшло :nea:
    і ніяких бризок би не було б :nea:
    ------------------------------------------------
    так шо можете сходити ще раз на той смітник, звідки взяли ту історію... сказати тім метафористам... що погано працюють :negative:

17. medwedo berlogsoni

Такої брехні Мих вивалював тонами, поки Ви знаходилися в тимчасовій окупації.
    Колись Мих написав таку фразу, яка стала відомою і припала до смаку Рабіновичу: "В брехні мене мало хто ловив". Так що я Вас вітаю! :hi:
    Ви піймали Миха на черговій брехні. В пеклі на нього чекає розпечена смола, яку йому заливатимуть в рота.

18. Good man

Good man Обычный человек

Ты лучше за своей брехней следи, коей тут поболее, чем у нас всех вместе взятых.:)))
    И наиболее известной фразой Миха является другая:
    Если послушать Арестовича, то моя жизнь после начала войны стала только лучше.

Я с этой фразой ознакомил всех своих знакомых. Точнее про поведение команды Зеленского не скажешь.

• Тупо Тупо x 1
  19. Good man

Good man Обычный человек

А вот тебе факт отношения Зеленского и его команды к военным. Жизнь круче любой брехни.

• Тупо Тупо x 1
  20. mypucm

:facepalm:

View: https://youtu.be/KBEV1szLk0w?t=3

а де твій аватар? :)