Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Придурку Гудмане. Німецьку я вчив у школі. Ти ж, придурку, заходив на мовну тему, де я ще кілька років тому пропонував допомогу людям у вивченні німецької.
    Французьку я також вивчив на досить непоганому рівні. В мовних темах також є мої дописи про мій досвід у вивченні французької та іспанської.
    А турецьку я вчив, тому що вирішив перевірити, чи працює метод вивчення, який пропонується видатними поліглотами сучасності.
    І мова виявилася дійсно цікавою. Стосовно турецької, української, російської, то і без мене вистачає людей, які знають ці мови набагато краще від мене. Наприклад, кримські татари.
    Ти, гімно кацапське, чому за три роки українську не вивчило? Бо тобі її не треба знати. Тобі треба лише провокувати тут на українському форумі.
    Розводиш тут флуд. Недовго залишилося. Скоро вашого кацапського брата гнатимуть звідусіль.
    Зеленський, між іншим, шанований всім світом глава держави, а твоє Хуло боїться власної тіні, за свою паскудну шкуру трясеться. Нікого до себе не підпускає і ні до кого не їде, і до нього ніхто. Якщо не рахувати якихось нерозбірливих в харчах царьків з Африки.
    "Будь на нем хотя б картуз, не такой бьі бьіл конфуз".

2. medwedo berlogsoni

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

:facepalm:Открой интернет, он на прошлой неделе весь гремел признаниями бывшего премьера Израиля.

4. Good man

Good man Обычный человек

Бэ-бэ-бэ-бэ.© Столько слов и ни одного по поводу моего угадывания с точностью до дня ракетного удара на основе твоей активности. Турецкий язык и прочее это всё приложение к твоей работе на кремль. Ты же инженер, к тебе даже советский Глушков в гости приходил, который из Ростова родом и понятно, что Путину бы присягнул сейчас, учитывая биографию его матери. Раз инженер, должен знать причинно-следственные связи. Сначала ты решил работать на кремль, а потом определил для себя важнейшие направления повышения своей ценности в качестве сексота. Турецкий язык, ракетные удары, отношения на форуме. Планктоша хоть и не хочет видеть преимущества Порошенко, но также сектантом Зеленского становится не спешит. Поэтому ты его мягко оскорбляешь, то про образование, то абсолютно верные слова переигрываешь. Ну а сторонники Порошенко у тебя все кацапы. Так ты сеешь разногласия и смуту в украинское общество. Поэтому Михаилам нужно с большим удовольствием настучать по твоей голове при встрече. А потом отведать сочного борща для восстановления сил.

• Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

6. medwedo berlogsoni

У зв"язку із поїздкою Зеленського в Лондон.
    Коли я вчора побачив, наскільки він впевнено почуваєтся перед аристократами найстарішого парламенту світу, згадався вірш Редьярда Кіплінга "Якщо". Зеленський не запанікував рік тому і не панікує зараз перед аристократією найвищого рівня. Веде себе достойно завжди - і з простими людьми, і з королями.
    Одним словом, вірш Кіплінга "Якщо" в перекладі Василя Стуса вважаю тут дуже доречним.

Якщо
    Редьярд Кіплінг

Якщо ти стійко зносиш глум нещирих,
    Що, павши духом, шлють тобі докір,
    Якщо у собі певен між зневіри,
    Та з сумнівів урок береш таки.

Якщо в чеканні ти не знаєш втоми,
    Не ходиш пішаком в облудній грі,
    Цноту не ставиш на показ нікому,
    На душу не береш зневиди гріх.

Якщо ти не живеш у сніннях і не
    Стаєш безплідних дум своїх рабом,
    А як Біду чи Успіх раптом стрінеш,
    Не схилишся під їх важким горбом

І стерпиш, як слова твої покривить
    Негідник. Як з усіх натужних жил
    Відроджуєш свій світ, коли у прірву
    Летить усе, чим ти боровся й жив.

Як зможеш все віддати без остатку,
    Без жалю все поставити на стіл, —
    Програвшися ж, почати бій спочатку,
    В мовчанні гордім втрату цю знести.

Як змусиш свої Серце, Нерви, Жили
    Служить тобі, хоч силу відбере
    Життя в бою важкім, й дарує крила
    Лиш владний поклик Долі: "Уперед!"

Як будеш за свого усюди: чи то
    З народом простим ти, чи з королем.
    Якщо в твоїй душі не зна зродити
    Ні ворог, ані друг образи щем...

Хай час біжить! Невтомний біг хвилини
    Ущерть наповнить смислом ти зумій!
    Тоді я зможу мовить: ти – Людина,
    Твоя – Земля і все, що є на ній.

Переклад В. Стуса

-----------------------------------------------------
    Редьярд Кіплінґ

• Подобається Подобається x 1
  7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Прочитав вірш два рази /один раз по відношенню до Зеленського/
    Файний вірш.
    Зеленському дуже складно. Але караван іде нормально.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Брехло, английский парламент не самый старый в мире. Это факт.

Брехло. Он в своём бункере ждал звонка премьер-министра Израиля с подтверждением, что его не убьют, и только потом вышел и сказал, что он не боится.

Ага, этот стих на входе в Уимблдон. Это теннисный турнир. А теннис ты очень жалуешь, ведь твой Медведев пролетел в Австралии.

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

Я колись, коли ходив на вечірні курси англійської, вивчив цей вірш в оригіналі напам"ять. Десь вдома в Києві є книга Редьярда Кіплінга з цим віршем, а також з перекладами на російську. Існує кілька перекладів на українську також. Наприклад, від Євгена Сверстюка.

Вчора дивився, як впевнено себе (в крайньому разі, зовні це було непомітно) почував Зеленський в тому соборі, де він сидів у кріслі, а сотні англійських аристократів різного рівня, з генеалогією, яка сягає в Середньовіччя, стояли перед ним, переступаючи з ноги на ногу, зустрічали промову Зеленського бурхливими оплесками та оваціями.

От тобі і "щуплий парєньок без політичного досвіду, який ніколи не займався єдиноборствами"! Зараз Зеленський - дійсно політик світового рівня. Чудова англійська (хоча трохи і з американським акцентом). Зеленський чудово вивчив англійську ще в шкільні роки, здав тест TOEFL, його запрошували продовжувати навчання в Ізраїлі за рахунок Ізраїлю, але батько Зеленського відмовив його туди їхати.
    Так що батькові Зеленського також слід подякувати.
    От скріншот, де Зеленський сидить, а лорди, герцоги, маркізи і барони стоять, чекаючи на виступ Зеленського . ЗеленськийБританія.JPG

Не лише в залі, але й на східцях, попід стінами, кому вдалося бути присутнім. Навіть у дверях - заглядають.

Слава Україні!

10. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):))) Лживый кацалапый уже погуглил про первый парламент в мире и теперь не врёт об этом. И уже более осторожно говорит про смелость Зеленского. Раз уж зашла речь об Израиле, не грех будет напомнить:
    Абсолютно типичное поведение щуплого паренька, который не занимался единоборствами.

• Тупо Тупо x 1
  11. Просто аристократи виховані століттями і виду не покажуть що думають про віслюка в його присутності.
    Головне що вони скажуть на одинці

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Після поїздки Зеленського Ви й надалі стверджуватимете, що йому краще сидіти вдома?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

я не настільки розумний, щоб щодня оцінювати дії Президента...
    мені не заважають працювати на дачі - і добре...

будуть вибори, таємне голосування. - буде оцінка народу

15. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

до речі, якщо покопатися... хто що тут писав весною 2019 року...
    я написав, що мені бізнесмен Порошенко зрозуміліший за артиста Зеленського...

але вибір 73% треба поважати... бо це наші люди...

16. Good man

Good man Обычный человек

Я не смотрел сериал слуга народа. А тут на днях что-то Ютуб предложил, я пару серий по диагонали посмотрел. Это в чистом виде предвыборная кампания. Там все есть: олигархи, включая Ахметова, и Тимошенко и "Свобода" и т.д. Все представлены в таком виде, когда народ посмотрел-посмотрел на них и решил, что лучше Зеленского быть не может. И у вчерашних артистов, друзей президента, получилось лучше управлять министерствами, чем у опытных управленцев. Народ просто самым настоящим образом обманули. Это был не фильм, а якобы реальная жизнь за окном, в которой такой, как Зеленский, оказался самым лучшим президентом.
    Я так понимаю, сторонники Порошенко не смотрели сериал даже немного. Зря. Рекомендую. Всё встанет не свои места, откуда у народа появилось желание выбрать Зеленского в 2019-м году.

• Тупо Тупо x 1
  17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки мусолити подію, яка була давно, більшості не до неї і майже всі про неї забули?

• Не подобається Не подобається x 1
  18. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша, если ты сути не понял, не надо выставлять себя глупцом.
    Это не был сериал о какой-то выдуманной стране.
    Это не был сериал о какой-то выдуманной Украине.
    Это был сериал с максимально возможным приближением к реальности.
    Олигархи не наркотические или оружейные, а максимально похожие по внешности, структуре активов и территориальном расположении активов к реальным.
    Показаны варианты прихода к власти различных типов руководителей, стилистика управления которых максимально схожа с реальным стилем.
    Было сделано абсолютно всё возможное, чтобы Украина в сериала была похожа на Украину в жизни. Но при этом такое приближение, чтобы у реальных политиков и бизнесменов не было возможности выиграть суд в случае подачи иска о защите чести и достоинства.

Есть юридическое толкование обмана, а есть жизненное. Это был самый откровенный и хорошо продуманный обман народа с целью прихода к власти. И речь сейчас идёт не о моих политических предпочтениях, а о человеческом понимании произошедшего. Тот, кто не смотрел сериал, тот просто прошёл мимо этого театра и искренне не понимал и не понимает, что произошло с людьми на выборах.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)