Президент Зеленський

Discussion in 'Політика і політики' started by Bombus, Mar 2, 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

:scratch_one-s_head:

Хороший російський навратив.

НАТО зробило більше для України в плані війни, ніж наша влада.

2. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас он попросит от тебя документ за подписью генсека НАТО о помощи Украине. :))) А потом скажет, раз документа нет, то почти всё оружие и помощь - заслуга Зеленского и его команды.

• Тупо Тупо x 1
  3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ну да... якщо не рахувати радянські танки у Будапешті у 1956, та у Празі у 1968, та ще мабуть сотню аналогічних випадків по всьому світу :mda:

4. mypucm

ви мабуть плутаєте НАТО як організацію...
    і допомогу окремих країн, які домовляються у Рамштайні чи де там...

Україна не є членом НАТО, тому на цьому рівні їхні можливості обмежені,
    але кожна країна окремо може допомагати Україні на свій розсуд...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. mypucm

слухай, а чому ти мені весь час пишеш за інших користувачів? :mda:

що за мода така - збирати команду, щоб проти когось дружити? :scratch_one-s_head:

6. "Ми не можемо допустити малорозвинених людей до уряду, тому що вони опустять країну до свого рівня" - сказав Шарль де Голь.
    А українці такі: - А ну потримай моє пиво!
    І поставили на чолі країни неповносправного

7. mypucm

ви входите до числа українців ?
    :popcorm1:

8. Good man

Good man Обычный человек

Что-то ты тут совсем не возмущался. Вдруг один или два раза с юмором написал и ты весь распереживался.

• Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може я написав неточні дані, заперечу3вати із піною з рота не стану, натівського озброєння, включаючи американський Ленд-ліз і зброя від окремих країн, членів НАТО трохи буде і вони щсь вирішують, може дані 8, 15 чи 20%, є офіційні дані - на стіл!

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А знаєте чому Арестович після вторгнення 24 лютого казав, що за 2-3 тижні все закінчиться?
    Тому що планувалася здача і він це знав. То ми думали про перемогу, а не влада.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви вчора написали "від сили", ще й помилку допустили, коли написали разом, але то таке.
    А я пояснив як міг, що роль грає не стільки відсоток, скільки якість зброї.
    І найголовніше, що скоро ЗСУ поженуть рашистів з української території.

12. medwedo berlogsoni

Гудман, що не так? Ти іншим вказуєш, якими ресурсами користуватися, а сам чому не скористаєшся своєю ж порадою?
    От спочатку ти кажеш одне, а сам робиш зовсім інше.
    про двуликість.JPG про двуликість2.JPG

Ще раз запитую, гудман: якщо ти вважаєш, що інформацію потрібно потрєблять лише на мові, якою ти думаєшь і говорішь,
    то чому ошиваєшся тут, де пишуть на мові, якою ти не думаєш, на розмовляєш?

У мене цілком обгрунтована впевненість, що тобі тут нічого робити.
    Ти звернув увагу на "ругатєльниє слова" і не вказав (свідомо), чому до тебе так звертаються. В дьосна тебе цілувати за те, що ти тут четвертий рік Хуйла вихваляєш та законно обрану українську владу обсираєш?
    Ти, до речі, ніколи не вказав порохоботам, що вони сюди тягнуть всякі висери російською, хоча думають і розмовляють українською
    Ми, українці - білінгви, тому можемо користуватися як українською, так і російською вільно. А от ти - кацапьйо тупориле, української не знаєш, тому не лізь сюди, куди тебе не просять.

Last edited: Feb 8, 2023
  13. Good man

Good man Обычный человек

Даю прогноз. После того, как бывший премьер-министр Израиля вскрыл обман Зеленского по поводу его смелости, Зеленский будет в этом году активно ездить по миру. На лжи "я смело нахожусь в Киеве" больше очков уже не заработать.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Good man

Good man Обычный человек

Такой, как Арестович, всегда готов к любому сценарию. В случае успеха той атаки, он бы сказал: а не такая уж плохая жизнь при Владимире Владимировиче; коммуналка подешевела, свет есть, газ есть; нужно отстаивать свои права - создадим партию "украинские патриоты России".

• Тупо Тупо x 1
  16. medwedo berlogsoni

Ха-ха. Три роки тому Гудман писав: "Я бьі на месте Михаилов поймал Медведо и набил бьі ему морду".
    А збирати команду, щоб проти когось дружити, це дрібниці.

17. Good man

Good man Обычный человек

Ты не би, ты извра. Турецкий он изучает. Я не знаю ни одного человека, который, изучив английский, стал бы активно изучать турецкий. Все учат немецкий или французский. А ты ударился в турецкий. Когда отношения России и Турции пошли в гору. Ценность фсбшника, который владеет украинской, английским и турецким, очень высока. Тебя можно направить в Турцию провентилировать реальное отношение Турции к конфликту. Люди со знанием турецкого России очень нужны, там и АЭС и турецкий поток и ещё газовый хаб хотят. Вот ты, старый пень, решил повысить свою ценность. Мало тебе ракеты наводить на цели, ты решил и тут быть полезным кремлю.

18. Good man

Good man Обычный человек

Такие мелочи кацалапый урод помнит, хотя три года прошло, а про ВМС не знает, Лукаш от Бондаренко не отличает. То, что я по твоей активности на форуме точно предсказал ракетный удар день в день, помнишь? ;) Или уже забыл? Уже целых три месяца прошло, это тебе не три года пролетело.

• Тупо Тупо x 1
  19. mypucm

ну вже шось придумали? :scratch_one-s_head:

20. mypucm

Гудман, звідки знаєш про Ізраїль? ти не звідти пишеш? :scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)