Де там хоч слово про вибори. Придурку, про вибори пишеш на ЛФ тільки ти. Зміни методичку. Задрав вже всіх своїми домислами.
Що ще має статись в цій країні , щоб до яйцеголових неначасників дійшло , що ВСЕ оточення хрипатого щура зрадники і злодії ??
Чому виконавців "замаху" на Шефіра шукала вся поліція країни, а винних у смерті сержанта Журавля не шукають кілька років? Як ви спите вночі? Чому ніхто не сидить за зрив операції Вагнерівців? Чому через 9 років підозрювані у вбивствах на Майдані працюють в Офісі Президента? Як можна було на 11-му місяці вторгення, усвідомлюючи небезпеку, заробляти гроші на забезпеченні військових харчуванням? Скільки грошей вам ще потрібно вкрасти у ЗСУ, щоб наїстися? Чому прибічники Януковича тепер в ОПУ і в Коаліції? Скільки особисто вам занесли з "Великого будівництва"? Чому ви скасували "Prozorro"? Чому не знята недоторканність з жодного із депутатів ОПЗЖ? Володимире Олександровичу, оберіть будь-яке запитання та відповідайте!
Говори до гори, далі те саме. Не всі задоволені Зеленським, але є проблеми зараз більші, окрім стогонів порохоботів.
А ты смотри в корень проблем. У кого сейчас абсолютная концентрация власти, которой не было ни у одного президента Украины? Сейчас нельзя сказать - те мне мешают и вон те мешают, а без них бы я мигом сделал страну процветающей.
Глобальные процессы идут не быстро. Порошенко дипломатическим способом сдерживал Путина. Зеленский этого сделать не смог, не хватило политического и дипломатического опыта. Антироссийская коалиция дала трещину и Россия пошла в атаку. Очень хороший пример с Карабахом. Азербайджан почти 30-ть лет ждал, когда его отношения с Россией станут лучше отношений Армении и России. Дождавшись момент, Азербайджан пошёл в атаку. Армяне сейчас винят в поражении Пашинина.
25% - не задоволені і 73% - задоволені. Так було від самого початку. Ясно, що не всі. Ось, наприклад оцей задоволений : Вищий антикорсуд звільнив народного депутата від фракції Слуга народу від кримінальної відповідальності за недостовірне декларування – деталі | Українська правда (pravda.com.ua) Вкрав і відпустили. Влада - рай для злодіїв. Суд взяв на себе роль священика. Чим не 95 квартал?
Лаптоша... я десь читав про людей, котрі застряли у своєму розвитку у камяному віку. Один науковець досліджував їх поведінку. Він дослідив і дійшов до висновку, що у них відсутня причинно наслідкове мислення. Ті напівмавпи радісно гралися у секс, але потім в муках народжували потомство і не повязували сексуальні втіхи з народженням потомства. Лаптоша, може ти теж застряв?
Причинно-следственная и Планктоша? Ты серьёзно? Даже если главы G7 в совместной декларации отметят заслуги Порошенко в сдерживании Путина, он скажет "ну, не знаю, не всё так однозначно".
Путин пообещал не убивать Зеленского на встрече с тогдашним премьер-министром Израиля Нафтали Беннетом, которая состоялась в первые дни войны. Путин заверил Беннета: "Я не собираюсь убивать Зеленского", сообщают израильские СМИ. Беннет ответил: "Я должен понять, что вы даете мне слово, что не убьете Зеленского", и Путин снова пообещал этого не делать. После этого Беннет позвонил Зеленскому по пути в аэропорт из Кремля и сообщил, что ему не угрожает смерть. "Вы уверены?" — спросил Зеленский. "Сто процентов", — ответил Беннет. По его словам, через несколько часов Зеленский вернулся в свой кабинет из бункера, где прятался до этого, и снял видео, в котором заявил, что не боится. Бывший премьер Израиля также объяснил, что поехал в Москву по просьбе Зеленского, чтобы договориться о прекращении войны. Также все, что Беннет делал, "было согласовано с Соединенными Штатами, Германией и Францией". Вот и сказочке конец. Информация от третьей независимой стороны. Сколько бы кацалапый ни паясничал, а правда всё равно вскроется. С большим удовольствием снова привожу свои слова, которые на 100% оказались правдой.
Якби не тріпалися порохоботи, прорахунки і неправильні дії Зеленського якось оправдують погані дії Порошенка? І вибір між ими хіба найближчимм часом стоїть? Я в шоці, як можна бути таким злопам'ятним. Коли це було і не зовсім такий показник, хто із виборців Порошенка у 2019 просто проголосував за перевіренішого, надійнішого, знаючого ймовірний підсумок, зараз не кидається ні на кого із піною з рота.