Слышишь, ты, хер Матвей, ты из себя ахвицера корчил. Почему не на фронте? И я так понимаю, что ты в безопасном месте воздух портишь. Давай к нам, в Харьков. Тут волонтеры нужны, завалы разбирать, продукты и воду в подвалы доставлять. Если уж воевать сцышься.
Ну хоча би використання натівського ППО при польоті ракет на Львів - це не стільки вмішування у війну на стороні України, скільки захист себе, до Польщі, де був Байден недалеко. Постачання зброї Україні - не тільки оборонна чи для партизанської війни, суровід та безпека біженців. Не всі президенти США би так поводились.
Не знаю, можливо що і баян, але я десь бачив, читав, що букви Z V були вибрані агресором неспроста. І не лише тому, що прості в написанні, а й тому, що означали ініціали Зеленського Володимира латиницею.
Квадратики, ромбики і трикутники також малювати легко. Але вибрали саме те, що я десь узнав. Можливо, згодом дізнаємося про те, чому вибір впав саме не ці дві (три) латинські літери. Можна було вибрати М Н П і так далі.
Спеціально для Миха (людини Божої) про "посередника" в перемовинах Романа Абрамовича. Абрамович, з власної ініціативи, щоб позбутися західних санкцій, вирішив добровільно взяти на себе роль голуба миру. Що з того вийшло, розповідається у відеоролику. View: https://youtu.be/mh4hvEupHO0?t=52
Те що які "букви" і звідки, я чув (напрямки вторгнення). Мають бути пояснення (від "ініціаторів"), чому вибрали саме букви Z V та інші, а не якісь "ісконно руськіє", наприклад, з кирилиці, або геометричні примітиви, на зразок трикутника, ромба тощо. Думаю, колись узнаємо. Букву Ы в одній спецоперації також взяли не зі стелі, а штоб нікто нє догадался.
Ми нікому не віримо - не довіряємо жодним красивим словесним конструкціям. На полі бою реальна ситуація. View: https://www.facebook.com/zelenskiy.official/posts/3043055039278185
Михаил Айрапетян: 73%, действительно не подскажите, сколько денег истратила семья мультимиллионера Зеленского на приобретение амуниции, оружия для ВСУ. Или природная скромность не дает им разглашать эту военную тайну? А заодно, уточните, пожалуйста, куда канули программы по ракетному вооружению страны, которые так критически нужны сейчас? Или это опять НАТО виновато? Тарас Максим’як: Після першого місяця війни можемо з упевненістю стверджувати - у нас немає Першої Леді! Ми не побачили Олену Зеленську в шпиталях біля поранених воїнів; ми не побачили, як вона втішає сиріт війни; ми не побачили її у волонтерських організаціях за хоч символічною працею; ми не довідалися, скільки ВЛАСНИХ коштів ця аж ніяк не бідна особа пожертвувала на доброчинність чи придбання військового спорядження. Ми не побачили НІЧОГО! Перші особи країни саме тому й називаються першими, що показують приклад гідної поведінки та жертовності усьому населенню країни. В сучасній Україні - навпаки, люди ведуть себе достойніше від багатьох очільників. Переконаний, що кожна українська жінка, яка відриває від сім'ї добрий шмат бюджету, щоб нагодувати й озброїти наших захисників, яка після праці знаходить сили волонтерити - більше заслуговує називатися Першою Леді, аніж пані Зеленська. На жаль!
Слышь, уйобок, ты не цитатки пости. Ты лично за себя ответь, что ты лично делаешь, кроме как в инетике воняешь?
Ви ж перші, порошенківські курви, назвете це піаром на крові. Де вас, блядей, тільки набралося? Хомчин, ти дійсно йобнутий? На всю свою йобнуту голову? Ти гімно собаче, знову вилізло з бані, і знову берешся за те ж. Кацапські танки були вже в районі метро Берестейска в Києві, зараз уже орків відтісняють за межі Київської області. Де, блядь, твоя перша леді - порошенківська кацапка Марина, де вона ходить по госпіталях, подушки поправляє і смажених курчат бійцям приносить?