Побачив якусь схожість, як ще у лютому кричало це все рашиське шобло, всякі салавйови-разбойніки, норкіни, олюшки скабєюшки та інші фекалії, кричали, що за 3 дні візьмуть Київ і за тиждень всю Україну, не вийшло, тепер у нервах кричать із піною з рота, майже так само порохоботи у 2019 видавали бажане за дійсне, різні чорноволохи кричали, що Порошенку нема альтернативи і він всіх перемагає, не вийшло, заспокоїтись ще не можуть.
@Good man , тебе, гамнюка, Хомчин ідіотом назвав. Один ідіот, як випливає з контексту, це, на його, Хомчина, думку - я, а другий - ти. Але я себе ідіотом не вважаю, бо я - поліглот місцевого масштабу, а ти там уже собі дивися. Можливо, ти не ідіот, а лише гамнюк. Буває.
Подать сюда кацалапого, борщеварочку и прочих представителей секты Зеленского. Рада поддержала законопроект №7669, которым вновь позволяется тратить деньги на строительство дорог. Документ убирает норму о том, что деньги дорожного фонда могут идти только на военные нужды и выплату долгов. В кремле стоя аплодируют страсти к воровству команды Зеленского. Если бы мне кто-то сказал об отмене трат дорожного фонда только на военные нужды во время войны, я бы покрутил пальцем у виска.
Хватит вести себя как баба сплетница. Вы с ним друг друга грязью поливаете, вот и общайтесь между собой, меня в ваши разборки не привлекай. Ты работаешь на Москву, за это тебя заслуженно на львовском форуме называют кацалапым и относятся как к дерьму. Это отношение я полностью поддерживаю.
Неймовірно. Я в житті ніколи не бачив людину, подібну Зеленському. Він постійно бреше. Бреше впевнено і таке враження, що сам вірить у свою брехню. https://www.facebook.com/1000094718...N9KfjLVVqwvPvfHsgzFJCnd2GjYrpe3jNsVmU1Vtsmol/
Ну і що, що бреше? Зате його Дуда любить. Єдиною причиною чому Зеленський бреше є те, що всі його прихильники-виборці люблять брехню. Він дає їм те, що вони люблять. Тому вони шаленіють від його брехні. Виборці саме Зеленського у Бучі вибрали собі московський патріархат пару тижнів тому. Причина проста - Зеленський підтримує Онуфрія. Любов до особи більша ніж до правди. А потім: "а чому ми так страждаємо?", абоо "а де був Бог?". А де був Бог, коли вони самі собі обрали брехню? Їм тоді було комфортно?
Я с удовольствием посмотрю на лица сторонников Зеленского, когда сейчас снова начнут тратить миллиарды на дороги.
Зеленський - кльовий пацан, жарить зебобіків по самі нєбалуйся. Ну а зебобіки безкоштовно мусять вигадувати оправдання босу.
російські катівні для Захисників України - це фашистські концтабори Прямо зараз, в ці хвилини, понад 2000 наших воїнів терплять знущання і мордування російських нелюдів. Коли буде допущена третя сторона? Коли обіцяний обмін буде проведено? Про які гарантії нам розказували? #Save_the_military_of_Mariupol
Владимир Зеленский призвал государства ЕС запретить на своей территории российские государственные СМИ. Об этом он заявил во время своего онлайн-выступления на Forum 2000 в Праге. (с) Это до сих пор не было сделано? Украинский МИД об этом полгода молчал? Секта Зеленского, вот вам в лицо наглядный пример провала вашего кумира на международной арене. Вы спрашивали, чем Зеленский хуже Порошенко. Держите пример.
Ви не розумієте. Харч для зебобіків - це брехня. Вони цим харчуються, а ви хочете щось довести правдою. Ну ви й смішні. Ось гляньте відео: <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02UX17vHQVMzMmfX2RHG3oJRrgugAzYMFJQvLtPvHH63WAncnJecULUGpPcw1j5punl&id=100009591760650&show_text=true&width=500" width="500" height="977" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe> А тепер порівняйте в ютубі кількість підпищиків Арестовича і, наприклад Портнікова. НАРОД любить БРЕХНЮ. Він цим живе і насолоджується і ходить в московський патріархат Кіріла.