Краще спростуйте, або поясніть цю любов до російського олігарха, бо шось мені то нагадує барижництво.
Мдя. Речь идет о спасении жизни граждан украины а ты этим недоволен. Я думаю что ни в русском ни украинском языке еще не придумали такого оскорбления что бы оно описывало кто ты
Залізний купол, тітановий купол..маячня сивої кобили..ідіот пише, ідіот копіює, не розуміючи про що це. А це усього лише про сучасне ПРО.
"подождать" - оце і все про Абрамовича. а порохоботи продовжують свою справу - дурні фоточки, брехливі повідомлення щодо дій президента. Ніде не можна, а на ЛФ можна?
Порохоботи дістали всіх. як гірка редька у мирний час, ще ніяк не заспокояться і у військовий. Ракетні комплекси розробляються і вдосконалюються не день чи 2, мінімум років 5 - 7. А тепер чи доцільно комусь дорікати і робити ще один розкол у суспільстві?
та тупе, що з нього взяти. За 2 рокі при Зеленському треба було зробити надпотужнішу державу в світі. З гадості зробити радість. Але ж все одно бубоніли би що десь щось не так і постили б дурні фоточки президента. Залишили одного антипрезидентського крота на форумі, на розвод.
Зразу напишіть, яка користь Україні від "подождать", що сам президент України просить президента США?
Я не головний інженер військового заводу. Але, використовуються свої старіші, в тому числі ще радянські + допомога з Європи і США, якої раніше не було.
Ми маємо зараз президентом Зеленського. Це вже не той Зеленський, що цілував лисину Кошовому. Він явно змінився. Але змінився він не через зебобіків, які готові його на ікону повісити щоби він не робив, а завдяки критики і постійного корегування його свідомості свідомою частиною суспільства, порохоботами в тому числі, правда, не всіми.