Нє, ну для свекра з свекрухою можна ж і власноруч щось приготувати, шо нє? Це ж і повага, і майстерність, і хазяйновитість. Та і Льошка б гордився
Дзвонить моя куліжанка Парані з Верховини, якій 68 років. - Йой, Ярику, я ні знаю, хто то така, але виджу що вона має чим сі хвалити. Якби м мала скіко мішків цукру, чи соли, чи гречки і вбрала сі в Панькову сорочку і нагавіці, то також бим си зробила знимку і скинула у фісбук.
ЧОМУ "СПЕЦОПЕРАЦІЯ" ПОЧАЛАСЯ САМЕ ЗАРАЗ . Джерела: генерал М.Забродський, Т.Адамс, Т.Чорновіл, «Демсокира», Г.Белик та інші. Тільки цифри і факти, і нічого крім них. За останні 2,5 роки: ▪️СКОРОЧЕНО 40 тисяч військових посад (армія, медслужба, аеромобільні війська, розвідка, тощо) ▪️Збройні ЗАВОДИ часто ПРАЦЮВАЛИ в режимі скороченого тижня (бо не було чим платити з/п). ▪️СКОРОЧЕНО фінансування патріотичних фільмів (на кшталт «Кіборги», «Крути» і «Заборонений»). ▪️ЗБІЛЬШЕНО кількість російських і російськомовних серіалів. ▪️ДОВЕДЕНІ до БАНКРОТСТВА Мистецький арсенал і Довженко Кіно. ▪️ПАДІННЯ ЕКОНОМІКИ – це не секрет, а оцінка світу. ▪️ЗРИВ операцій по вагнерівцям і ▪️ПЕРЕДАЧА агресору ЄДИНОГО свідка по збитому Боїнгу – Цемаха. ▪️Сотні КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВ бойовим генералам, бійцям ЗСУ та політикам, які мали суттєвий вплив на міжнародних партнерів. ▪️Восени 2019 діючий Верховний Головнокомандувач ПРОІГНОРУВАВ історичний саміт НАТО в Лондоні. ▪️Тоді ми ВІДВОДИЛИ повним ходом ВІЙСЬКА і ▪️ВІРИЛИ каналу 1+1 про те, що мир уже наступив. ▪️За ТИЖДЕНЬ до початку війни остання бригада ЗАКІНЧИЛА РОЗМІНУВАННЯ зі сторони Криму. ▪️Прибрані всі протитанкові загородження. Із-за цього за декілька годин взяли Херсон і херсонську область і Маріуполь у повну блокаду. ▪️Заарештовано 15 тис. бронежилетів, половина з яких із-за цього стали непридатними. ▪️Завод Іскра (радіолокаційне об’єднання, РЕБ) став. ▪️Завод ХКБМ (бронетехніка) з початком 2022 року перейшов на 1 денний робочий тиждень. (вже були повідомлення західних партнерів про широкомасштабне вторгнення) ▪️Замовлень на КБ «ЛУЧ» (протитанкові комплекси) немає. ▪️Скасовано програму фінансування наших ✔️«Громів» (дальність 500 км), ✔️«Сапсанів» (дальність 50-480 км, ✔️«Нептунів» (крилата ракета, дальність 280 км), ✔️«Вільхи-М» (ракетний комплекс, дальність до 130 км.) Це ТЕ, ЧИМ МОЖНА було СТРІЛЯТИ з тої ж Одеси чи Запоріжжя, ЧИМ МОЖНА було ТОПИТИ кораблі ворога, які обстрілюють Маріуполь і всю Україну. ▪️Ігнорування 28 –ми повідомлень США про вторгнення. ГРОШІ на велике БУДІВНИЦТВО , а НЕ на велику ОБОРОНУ !! Вже підраховано, що МОЖНА було ВСТАНОВИТИ ППО у ВСІХ обласних центрах України, і не тільки. (Я не буду писати про непрофесійність, популізм (20 тис євро на кожного народженого, є-смартфони для бабці тощо), про педофілів і корупціонерів депутатів, «корабельні сосни», «тіхонєчько в лєс уйду», офшори, скажений ріст цін, інфляцію, мега-ріст комуналки, відпочинки на оманах і буковелях енну кількість разів, енну кількість разів спроб відмінити чи скасувати закон про мову чи його окремі положення, відміну субсидії більшості українців, провал боротьби з епідемією Ковід, днюха друга на мчс-ких вертольотах, невидача одного одіозного олігарха в США, провал боротьби з корупцією…) Цей список можна писати безкінечно, було б кому читати. Звичайно, Україна переможе. Звичайно, ми вистоїмо. Тільки одне питання – Якою ціною?... Татьяна Радчук
А віслюк навіть під час війни не забуває робити бізнес на крові українців View: https://www.facebook.com/100063510071059/posts/449864460473886/
Який прівєт, такий отвєт @Mykhaylo Khomchyn, розкажіть про перемоги армії всупереч владі. /Своїми словами, а не копіпастою якихось ботів/
Не Татьяна, а Тетяна. Це Вам будь-яка Фаріон скаже. Це - по-перше. По-друге: Чому Зеленський не зніме з посади Залужного, якщо останній заважає Зеленському здати Україну? Знову беня винен? Або: Чому Залужний не скине Зеленського, якщо Зеленський заважає перемогти? Дуже просто - Зеленський уже кілька разів був в гарячих точках. От там би його і... Чи також беня? По-третє, риторичне: для Вас, мужика в погонах, дійсно авторитом є Татьяна?
За останні 2,5 роки: ▪️СКОРОЧЕНО 40 тисяч військових посад (армія, медслужба, аеромобільні війська, розвідка, тощо) ▪️Збройні ЗАВОДИ часто ПРАЦЮВАЛИ в режимі скороченого тижня (бо не було чим платити з/п). ▪️СКОРОЧЕНО фінансування патріотичних фільмів (на кшталт «Кіборги», «Крути» і «Заборонений»). ▪️ЗБІЛЬШЕНО кількість російських і російськомовних серіалів. ▪️ДОВЕДЕНІ до БАНКРОТСТВА Мистецький арсенал і Довженко Кіно. ▪️ПАДІННЯ ЕКОНОМІКИ – це не секрет, а оцінка світу. ▪️ЗРИВ операцій по вагнерівцям і ▪️ПЕРЕДАЧА агресору ЄДИНОГО свідка по збитому Боїнгу – Цемаха. ▪️Сотні КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВ бойовим генералам, бійцям ЗСУ та політикам, які мали суттєвий вплив на міжнародних партнерів. ▪️Восени 2019 діючий Верховний Головнокомандувач ПРОІГНОРУВАВ історичний саміт НАТО в Лондоні. ▪️Тоді ми ВІДВОДИЛИ повним ходом ВІЙСЬКА і ▪️ВІРИЛИ каналу 1+1 про те, що мир уже наступив. ▪️За ТИЖДЕНЬ до початку війни остання бригада ЗАКІНЧИЛА РОЗМІНУВАННЯ зі сторони Криму. ▪️Прибрані всі протитанкові загородження. Із-за цього за декілька годин взяли Херсон і херсонську область і Маріуполь у повну блокаду. ▪️Заарештовано 15 тис. бронежилетів, половина з яких із-за цього стали непридатними. ▪️Завод Іскра (радіолокаційне об’єднання, РЕБ) став. ▪️Завод ХКБМ (бронетехніка) з початком 2022 року перейшов на 1 денний робочий тиждень. (вже були повідомлення західних партнерів про широкомасштабне вторгнення) ▪️Замовлень на КБ «ЛУЧ» (протитанкові комплекси) немає. ▪️Скасовано програму фінансування наших ✔️«Громів» (дальність 500 км), ✔️«Сапсанів» (дальність 50-480 км, ✔️«Нептунів» (крилата ракета, дальність 280 км), ✔️«Вільхи-М» (ракетний комплекс, дальність до 130 км.) Це ТЕ, ЧИМ МОЖНА було СТРІЛЯТИ з тої ж Одеси чи Запоріжжя, ЧИМ МОЖНА було ТОПИТИ кораблі ворога, які обстрілюють Маріуполь і всю Україну. ▪️Ігнорування 28 –ми повідомлень США про вторгнення. ГРОШІ на велике БУДІВНИЦТВО , а НЕ на велику ОБОРОНУ !! Вже підраховано, що МОЖНА було ВСТАНОВИТИ ППО у ВСІХ обласних центрах України, і не тільки. (Я не буду писати про непрофесійність, популізм (20 тис євро на кожного народженого, є-смартфони для бабці тощо), про педофілів і корупціонерів депутатів, «корабельні сосни», «тіхонєчько в лєс уйду», офшори, скажений ріст цін, інфляцію, мега-ріст комуналки, відпочинки на оманах і буковелях енну кількість разів, енну кількість разів спроб відмінити чи скасувати закон про мову чи його окремі положення, відміну субсидії більшості українців, провал боротьби з епідемією Ковід, днюха друга на мчс-ких вертольотах, невидача одного одіозного олігарха в США, провал боротьби з корупцією…) Цей список можна писати безкінечно, було б кому читати.
Я такого не читаю. Я Вас просив про перемоги армії всупереч владі. А Ви дальше пхаєте все запорідком. Клініка...
А зараз дублюють українською навіть російськомовний серіал є поняття "Форсмажор" та "Біда навчить". Неактуальна інформація за 2020 рік. Як не міняєте методички, то треба думати самому, а не тільки копіпастити чорноволохів.
Чим далі, тим менше ми про них переживаємо - згадуємо. Сама велика поразка - це довести себе до стану байдужості та придушення емоцій що до наших ЖИВИХ дай Боже Героїв.Не полінуйтесь , від себе зробіть пост !, щоб всім нагадати - мовчання вбиває! https://t.co/oLIgL54Fzc
ЗАДАЧА. ДАНО: На сьогодні ми змогли випросити усього 4 РСЗВ "Himars", озброєні ракетами з дальністю до 70 км. Українська РСЗВ "Вільха" стріляє до 130 км. ЗНАЙТИ: Скільки власних "Вільх" ми могли б виготовити за три роки, якби не"залізні яйця" одного пана?
Доведеться мені всім нагадати, що керівники Херсонського, Луганського, Сумського та Чернігівського ГУНП [Головне управління Національної поліції] втекли у перші дні війни, але все ще не знято з посад. До речі, як і Глави Херсонської та Сумської області Про зникнення Баканова теж бачу треба нагадувати. Про Наумова?!