Миху, я ж Вам уже пояснював, що вступити можна лише туди, куди впускають або куди запрошують. От попробуйте, для прикладу, зайти в палац Порошенка... Є такий під Києвом. Зробіть селфі і викладіть на форумі.
Не кажучи вже про те, що Ви перекручуєте нік Ланктоші, Ви ще й брешете (як завжди). СС в дописі Ланктоші саме і вказує на фашизм Росії, по аналогії з німецьким СС часів другої світової.
В японській мові і синій, і зелений кольори позначаються одним і тим же ієрогліфом. https://translate.google.com.ua/?hl=ru&sl=ja&tl=en&text=青い&op=translate
Один Бог знає, що до чого. Ну, може ще хто й здогадуєть причини того, що відбувається і готується до наслідків цього величного дійства. Зло не можливо побороти злом. Чим більше його намагаєшся знищити , тим більше злим воно стає, і на прикристь, стає хитрішим. Загибель путінської блудниці давно визначена, але її біда в тому, що вона занадто впевненна у своїй безкарності... Скільки прославляла вона себе і розкошувала, стільки ж заплатіть їй скорбот і муки. Бо вона говорить у серці своєму: Сиджу царицею, я не вдова і не побачу смутку! Але горе тим, що мають духовну сліпоту і язик їх не називає отця небесного своїм батьком( ... бо будуть вони рабами своїх вух і духа нечистого.
Та ти вже тут пояснював разом з борщеваркою, що Зеленський дуже хоче в НАТО. Але Зеленський підтвердив, що не хоче. А чому не хоче? Не тому, що НАТО не хоче, а тому, що так хоче Путін. Путін і Зеленський зараз грають в одну дудку саме в цьому питанні. Якби НАТО ніякої ролі не грало і було імпотентом, то Путін би ніколи не вимагав в України відмовитися від НАТО. Дійшло? Сьогодні ми не є в НАТО і тому вимагати в НАТО такої ж реакції, якби Україна була в НАТО є смішно, але НАТО допомагає як їм дозволяє статут. Голова ВРУ виявив бажання міняти Конституцію, щоб забрати статтю, яка зобов'язує нас інтегруватися в Євросоюз і НАТО. Я подивлюся як він це буде робити. Бо міняти Конституцію під час війни ЗАБОРОНЕНО.
Ви є брехун. Не Ланктоша, а Lanktocha. А все чому? Тому, що на брехуні шапка горить. Спіши когось назвати брехуном, щоб тебе не встигли назвати. А для мене - Лаптоша, від слова лапоть.
Я бьі согласился с вами на счет вьіводов умньіх, только сомневаюсь, что они правильньіе или хотя бьі с правильньім знаком. Больно уж человечество неисправимо в своих заблуждениях)
То что весь мир ополчился против рф и поставил знак равенства между словами русофоб и антифашист говорит о том что люди в большинстве своем делают правильные выводы. Правда не всегда вовремя
Давайте говорить более точно, а не преувеличивать, а то и лгать. Только 141 страна из 195 поддержала Украину. Что довольно таки много (72, но недостаточно, чтобьі труп путинской мерзавки болтался на виселице(. Но не забьівайте, что победители всегда диктуют свои права, что в наши странньіе последние времена совсем недооценивать правление единого лидера мира, коего давно ждет человечество со страхом, просто архинедопустимо. Лучше бьі я ошибался, чем все закончится воцарением того, кого аьі сами знаете, назьівать сейчас уже прямо не стоит.
То такий народ, що хоче усіх повчати байками та притчами, але не всі самі їх дотримуються, не у всіх добра мета і мають правду за корбу.
Интересная информация к размышлению View: https://youtu.be/vy_xXhqSpt4 . Смотреть с 10.04. интересно кто что думает
Он русский . Русский это не национальность потому что национальность имя собственное то есть существительное. А русский - прилагательное .