Господи, вже до дитини дійшли пороходрочери наш малий щось мені про сиреноголового розповідав, так порошки ще гірше - дубиноголові. Гумора не розуміють, святий дух при хаті
Де Азовці з Маріуполя, Пане президент? Поки йдуть високі розмови, їх катують і вбивають у в'язницях рф. Касаткін пишуть загинув при етапуванні в Грозний. На третій день азовці вже були передані з відання МО до ФСІН РФ. Це значить тортури замість обміну. Чмо злило Журавля, азоців, Схід... На черзі вся Україна?
Теперь понятна ситуация с Мариуполем. 9-летний подсказал. А генерал Залужный существует только для посольских приёмов.
Ні корови, ні свині тільки зеля на стіні View: https://twitter.com/compdemon/status/1532462796587290625?t=OdkQXjjyN5ZJu-uxjcpLZQ&s=19
View: https://www.facebook.com/100007211555008/posts/3090847931165562/ Сполучені Штати підтвердили на різних рівнях, що нашій державі направляються сучасні ракетні системи залпового вогню HIMARS. Ця зброя справді допоможе рятувати життя наших людей і захищати нашу землю. Я вдячний Президенту Байдену, усім нашим американським друзям і народу Сполучених Штатів за таку підтримку. Очікуємо. Очікуємо також хороших новин про постачання зброї й від інших партнерів. Наприклад, сьогодні маємо новий пакет оборонної допомоги від Швеції. Працюємо над тим, щоб вивести обсяг постачання саме сучасних бойових систем на значно вищий рівень.
Два питання до преZEдент @ZelenskyyUa : - ХТО розмінував Чонгар, пустивши в Україну московських окупантів? -ДЕ 2500 маріупольських захисників з Азовсталю?
За такою логікою, чужої зброї нам не треба, поб'є всіх ворогів зброя, яку почали розробляти при Порошенку?
При чім тут Порошенко? Як тільки зебобіку тре відповісти на конкретне запитання, зразу звучить: "аво Порошенко". Пора вже говорити про Зеленського. Три роки пройшло і далі мучить Порошенко. Пора вже шортики поміняти на штани, нє? А то як на подушках зображатися - прошу дуже, а як скільки дав грошей на армію, то чому Порошенко не фінансує від імені банкової.
Суть не в том как их назвать? А в том чего они добиваются. А добиваются они прихода пороха к власти. При той поддержке народа что есть у пороха , к власти он может придти только на русских штыках . А за это придется платить - отдав путину половину украины.
Я понимаю, что слова пациента не стоит воспринимать всерьёз, но здесь мы видим классическое переворачивание с ног на голову. При продолжении политики Зеленского Украина рискует потерять половину своей территории и в следствие тотального разочарования людьми Зеленский будет вынужден покинуть пост президента, передав полномочия наиболее опытному политику - Порошенко.
mihailove_chudo Про нєтакова нєвзорава. Якщо він буде приймати участь в телемарафоні, то він для того, в Україну й "внєдрьон". І нинішнє "неначасі" для мене стане дуже начасі. Це такий же ворог, як і стрєлков'гіркін.
А давайте, действительно, после победы выберем Петю! На Западе волнуются же, чтобы х.йло сохранил лицо. Вот и будет хоть какая-то компенсация.
Ну так і Федина не військвий експерт чи професійний військовий із досвідом, а скільки її висказування копіпастили порохоботи?