Італія - неофіційниий союзник росії, так склалось історично, що вони виступають на боці фашиських режимів, наїївно вважати, що не при Зеленському там були би інші погляди. Вже писали, війна була би при будь-якому президенті.
Хомчин у мене в ігнорі.Я не бачу його дописів, і він не реагує на мої.А жидок теж в ігнорі, і воно знає про це.Але жиденятко лізе зі своїми дуже важливими для мене оцінками моїх дописів. Ось така для мене різниця між Хомчиним та жидом.
Жиденятко знову вилізло зі своїми оцінками.Яскравий приклад написаного мною.У Вас ще є питання щодо цього жидівського звірятка?
А это цитаты @MayorMayor : Где и как это хрипатое чмо кого-то "убеждало"?(Телепатию не предлагать).С кем и когда оно встречалось по своей инициативе? А классно жидок своим обрезанным по губенкам "мудрому нариду" водит, правда? Ну да, в Украине сейчас у руля жиденок. С глубоким прискорбием сообщаем, что Владимир Зеленский после тяжелой непродолжительной болезни, не приходя в сознание, приступил к исполнению обязанностей Президента Украины.(С)
Зауважте, паскуда Хомчин жодного разу не відповів мені, чи вірить він в перемогу ЗСУ, зате про те, що через будівництво доріг про.бали все, написав десятки разів. Крім того, жодного разу не визнав, що Порошенко навіть не збирався будувати бази для ВМС України замість втрачених в Криму, Порошенко навіть не збирався купувати військові кораблі і катери, зате Хомчин з піною біля уст захищає Порошенка з його катерами із кровельної жесті, які не витримували навіть автоматної черги. Хомчин десятки разів повторив про полоненних Азова, хоча в ситуації, що склалася, азовцям слід було (на радість Хомчину) або загинути в катакомбах, або залишитися живими (до речі, дружина одного із азовців сказала, що їх в полоні не катують). Але жодного разу Хомчин не погодився, що Порошенко послав моряків в Керченську протоку, де вони попали в полон, хоча жодної необхідності в цьому не було. Фактично, Порошенко відправив моряків в полон, де їх могли катувати, а можливо і катували.
А з чого Ви, кремлівська паскудо, взяли, що українці будуть без солі, черешень? Сіль є, по вісімнадцять гривень пачка. Я вчора купив в АТБ. йодована кухонна сіль. Турецька. І черешні вродили на Черкащині. Заморозків не було. І вишень повно. Ми, українці, без мелітопольських черешень - тимчасово, а ви, кремлівські паскуди, без совісті - назавжди. Тому що радіти тому, що раша зробила зараз з Україною, може лише паскуда. Виберемося поступово, про що тоді будете гавкати, пси смердючі?
Насчет хомчина. Так просто мысли вслух . Вот иду япо улице и вдруг, из подворотни , на меня начинает лаять собака. Аж заливается. Вопрос в том как на это реагировать. 1) просто пойти мимо 2) начать лаять на собаку пытаясь ее перегавкать Каждый выбирает свое
Звільнення Денисової та відхід у тінь Верещук – це ланки одного ланцюжка і пов'язані вони з хлопцями з "Азовсталі", яких, використовуючи лексикон Арестовича, "проебали"? Що з полоненими #АзостальМаріуполь?!
Є ще багато невідомого, навіть той же славнозвісний донецький аеропорт, були дані, що територія мала відійти гопо.членцям, навіть на ротацію бійці принизливо переїзджали через блок-пост із МотоРИЛОМ, але Порошенко для свого піару не давав наказ на відступ. Своєї солі трохи зробив запасів раніше, до сезону закруток деколи докуповую у спекулянтів польську морську сіль, вища ціна, ніж 18 грн. але це тимчасове і вимушене явище. Вже буде і скоро і повно своїх черешень, вже починаються ранні на Закарпатті, мелітпольські, хоч тимчасово, але є чим замінити. Кавун не здивує і вирощений на Волині чи Львівщині, але достигає не раніше вересня, це не серпневий херсонський, на Закарпатті, крім своїх, привозять угорські, які довозити зручніше херсонських. Вихід знаходять.
View: https://www.facebook.com/100007211555008/posts/3089838771266478/ 1 червня завжди було днем тепла, радості й дитячих усмішок. Росія затьмарила цей день війною, Росія краде дитинство в наших дітей, вона хоче знищити наше майбутнє. Але ми даємо гідну відсіч і захистимо кожну українську дитину. Заради майбутнього України, заради мирного неба та щасливого дитинства. —— June 1 has always been a day of warmth, joy and children's smiles. Russia has overshadowed this day with war, Russia is stealing the childhood of our children, it wants to destroy our future. But we are fighting back and we will defend every Ukrainian child. For the future of Ukraine, for a peaceful sky and a happy childhood. Photo: Natacha Pisarenko, Wolfgang Schwan for Anadolu Images by AA, Julia Kochetova, Fabio Bucciarelli, Chris McGrath, Carlos Barria.
Кацалапый, научись нормально общаться и потом люди будут тебе отвечать. Ты сначала грязью обложишь, ни за что не ответишь, а потом, когда у тебя хорошее настроение, хочешь, чтобы люди с тобой любезничали. Не будет такого. Второе. Важна не вера в победу, а реальные факты с фронта. Анализ происходящего и возможные варианты развития событий. А веру оставь для девочек. От моей веры в победу Усика ничего не поменяется. Я тебе прямо в лицо скажу - если Джошуа сможет провести силовой бой, как он умеет, Усик проиграет при всём желании. Это не только моё мнение, а большинства экспертов. Третье. Не ВМС Украины, а ВМФ. Ты же сам так говорил, а это я тебя поправил. Ко мне ты не хочешь проявлять уважение, вот и обнули моё влияние на себя. Говори ВМФ. Чтобы все видели - ты живёшь в информационном пространстве, где говорят ВМФ. В мире только одна страна с ВМФ - Россия.