Дивлячись, як вишиває по Києву москаль Гундяєв, приходиш до сумного висновку, що наше сучасне постколоніальне бидло своєю тупістю та бездіяльністю затягло Україну в зашморг неоколоніалізму, по черги здавши свою мову, економіку, релігійні традиції, надії на європейськість. Тепер я зрозумів, чому Сірко таких мутантів просто страчував.
По перше, навчися грамотно складувати речення, правильно розставляючи тире та коми. По друге, Лисенків, Сталінів, Троцьких вирощувала культура "рашен".
не обижайте майора, он из великих укров, сами знаете сей древнейший народ. А вот вам и типаж современного укра. Что выращивали, то и выросло
Лааадно, пошутил я. Це не укр конечно. Мой это негритенок - при харчевне "Тарас Бульба" числится, для антуражу. А забирай! п.с. ДА, не забудь янычара прислать
Он его уже себе засунул, только он такой длинный и без костей, что пройдя по организму насквозь, высунулся снова.
Ось вони витоки українського постколоніального мутанства. Гонору - на "Мерседеса", а розуму та такту - на "Москвича".
Неук, першого "запарожця" розробили москалі з НАМІ, передравши італійську машину, другий "шедевр" вже чисто москальський витвір того ж НАМІ. А ось "Таврія" вже розроблена українцями. До речі, я не раз пив винце з головним конструктором "Таврії" Стешенком. Це було на автополігоні НАМІ в Дмітрові.
Головний їх винахід - напівземлянка, яку обігрівали "по чорному" для спасіння від "рідних комарів". На другому місці їх винахід - БРАЖКА для пиття.