ПорошенКО

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, May 26, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. burachekn

burachekn Well-Known Member

У законі про Державний бюджет України щороку передбачаються видатки, що спрямовуються на державну підтримку соціально-економічного розвитку окремих районів Донецької та Луганської областей. Україна гарантує визначення таких видатків загального фонду Державного бюджету України захищеними видатками, обсяг яких не може змінюватися при здійсненні скорочення затверджених бюджетних призначень.

Стаття 8. Органи виконавчої влади сприяють розвитку в окремих районах Донецької та Луганської областей транскордонного співробітництва, спрямованого на вирішення спільних проблем розвитку, посилення та поглиблення добросусідських відносин між територіальними громадами, органами місцевого самоврядування окремих районів з адміністративно-територіальними одиницями Російської Федерації на основі угод про прикордонне співробітництво, що укладаються територіальними громадами, органами місцевого самоврядування, місцевими органами виконавчої влади України та територіальними громадами у межах компетенції, встановленої законом.

Стаття 9. В окремих районах Донецької та Луганської областей рішенням міських, селищних, сільських рад створюються загони народної міліції, на які покладається реалізація завдання з охорони громадського порядку в населених пунктах цих районів.

Координація діяльності загонів народної міліції з охорони громадського порядку в населених пунктах здійснюється відповідним сільським, селищним, міським головою.

Загони народної міліції утворюються на добровільних засадах із числа громадян України, які постійно проживають у відповідних населених пунктах окремих районів Донецької та Луганської областей.

Загони народної міліції під час охорони громадського порядку реалізують повноваження, передбачені для них законами України.

Про утворення та діяльність загонів народної міліції сільський, селищний, міський голова інформує місцеве населення через засоби масової інформації.

Ну, ось якось так. Виділене тривожить якось особливо. Мені здається, що ми фактично узаконюємо того заХєрченка і маємо їх годувати. А вони багаточисельніші, ніж інші території приведуть до влади своїх ригАналів і будуть тут робити все що захочуть. В даному випадку готова числитись тупою, що я просто нічого не розумію. Послухаю ще чим аргументував і як пояснював це Порошенко.

2. ollan

ollan Well-Known Member

Не драматизируйте. Во-первых, это всё прописано, если не шибаюсь сроком на 3 года, а во-вторых, обязательное условие - контроль над границей государством Украина и то, что в этих районах действуют законы Украины и по украинским законам проводятся выборы.
    Так, что не всё так печально. Бо одной рукой, вполне может быть, Украина (по политическим соображениям) узаконит Захарченко амнистировав ему его сепаратистские подвиги, а с другой стороны, тут же объявится какой-нибудь пострадавший у которого Захарченко отжал дом, машину, нанёс тяжкие телесные повреждения во главе группы лиц по предварительному сговору, и "Тюрьма, тюрьма, встречай захера!", а там совесть замучит и он повесится на оконной решётке. И я думаю, что все ключевые лугандонцы, это прекрасно понимают.

Last edited: Jul 17, 2015
    • Подобається Подобається x 1
  3. burachekn

burachekn Well-Known Member

цілком можливо, але так можна поступити з кількома, але ті, хто вбивав наших солдат... ті, хто знущався. Адже там є такі. що цілком і повністю підтирмують Україну, але їхні сусіди, чи колеги... розумієте? Не знаю, мене б влаштувало або закрити кордони на 20 років, або повний контроль і ніякого фінансування, а розвивати Львів , Полтаву, Вінницю, Рівне і всі решта міст, які були забуті всі ці роки. А то виходить знову будемо розвивати даунбас, а інші міста до фєні. Якось не справедливо.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. ollan

ollan Well-Known Member

Тут ситуация на сегодняшний день складывается так, что Украина соглашения выполняет с опережением плана. Должен быть ответный ход. И тут вопрос - а кто будет ключи от городов Украине отдавать? Я думаю, что скорее всего никто, и события пойдут немного по другому сценарию. А поэтому всеми этими законами об отдельных районах и поправками в Конституцию можно будет подтереться.
    Политика это всё.
    А кто Вам сказал, что кто-то сильно активно будет развивать Донбасс до полного устаканивания ситуации?
    Хай шахтёры и трактористы потом касками стучат руководству районов со специальным статусом.

Last edited: Jul 17, 2015
  5. ollan

ollan Well-Known Member

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Проституція Конституції є найгіршим що може бути.
    Цю потрібно відмінити. Скопіювати Конституцію США за виключенням федеральної частини і заборонити зміни на сто років. Опісля зміни тільки за загальнонаціональним референдумом. І тільки у вигляді поправок.
    Українська Конституція на сьогодні це повія.

• Подобається Подобається x 2
  7. ollan

ollan Well-Known Member

Ну, тогда Вас точно надо в Минск на переговоры отправлять.;)

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я президентом не можу стати. А на кастрата Обаму працювати не буду. Зміниться президент знайдуться кращі дипломати від мене. Тут проблема виключно у кастраті.
    Щодо української Конституції навіть не знаю коли знайдуться люди для її зміни. Раніше комуняки зробили багато щоб Конституція була дивною. Сьогодні ніби ніхто не заважає але під час війни і з таким урядом її б краще зберегти без змін або лиш з "децентралізацією".

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В мене інший лік це розбомбити Донбас і Крим на ... з допомогою американської авіації. Дати три дні на вихід тз мирних мешканців. Решту розбомбити вщент. Дві-три "ромашки" і в Донецьку не залишиться живих "обдроченців". І ніхто нічого не зробить включно із московськими макаками.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Илларионов
    http://www.cato.org/publications/co...aboration-strengthening-usrussia-relationship

Last edited: Jul 18, 2015
  13. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Звичайно, з останньою фразою важко погодитися бо поки що української державності нема. Як це не сумно.
    А з іншим згідний на 100%. Більше того, це все виглядає як детально розроблений диявольський план для поглинання України Росією.
    Адже що сталося? Ні для кого не секрет, що Путін ненавидів Януковича. Останній був лише по кримінальному хитрий, але неосвічений і негнучкий. Думаю, він серйозно був намірений в Європу поки Путін щось там йому не прищемив. І як результат, путінські плани з поглинанням України розлетілися. Виник Майдан-2.
    І зявився план-Б. Був знайдений Порошенко, розумний, освічений олігарх. Був приведений кремлівськими стратегами до влади. Проголошує проукраїнські, антиросійські гасла, а насправді рухається з точністю до навпаки. Помітьте, Україна все більше і більше привязується до Росії.
    І Донбасом і бізнесом і мовою (70% рускаізічніє) і церквою... Все йде поступово, Майдан не загрожує. Патріоти винищуються в Іловайськах-Донецьках-Дебальцевах. Захід потрохи про Україну забуває...
    Зрештою, хто такий Порошенко? Олігарх з не до кінця відомими підпільними звязками. Один з хресних батьків ПР. Хоч і крутився під час Майдану-!, але кажуть, був головним з ініціаторів копнути Тимошенко з премєра а поставити Януковича з ригами. Зрештою, був міністром в уряді Азарова. Ну і останні події. Непоганий послужний список, чи не так?..

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

• Баян Баян x 2
  18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Ой. І знову москалі винні. А українці ніби й не вибирали. І ніби не захищає його частина населення до сих пір.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

як пальцем в небо. А кого любить Путін і хто любить Путіна?:)))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ клює на таку фігню
    І ми можемо написати: Дякуємо Путіну, що обєднав країну, що підняв нашу армію і т.д....

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)